LETNÍ LÍČENÍ V TÓNECH ORANŽOVÉ A ZELENÉ


Poslední dobou mě provází otázka: "Nebojíš se výrazného líčení, když máš brýle?" Já se výrazného líčení nikdy nebála, a podle mě pod brýle se můžu více odvázat, protože každé líčení utlumí. Takže se není vůbec čeho bát.


Pro tohle líčení jsem zvolila paletku stínů od Sleeku On the Horizont. Paletky Sleek byly dříve velkým hitem a hýbaly celým světem. A musím uznat, že po právu. Mají skladné, praktické, elegantní balení s využitelným zrcátkem a navíc za velmi dostupnou cenu. Paletky jsou to v celku kvalitní, ale i tady se najde nějaký ten louda, který zaostává.


Jako bázi jsem zvolila primer od Alciny Perfect Prime, který je dokonalý a já ho nedám z ruky. Na něj jsem vrstvila makeup Dermacol 24h control v odstínu 2, patří k jedněm z mála, který mi vydrží i pod brýlemi. Vše pudruji transparentním pudrem od Essence a tvářím dodám barvy za pomocí tvářenky Collection.


Obočí dokreslím šedým stínem s paletky na obočí Freedom v odstínu Medium Dark. Poté už jen doladím řasy řasenkou Miss Sporty 100 % Rock. A jako třešničku tasím matnou světle meruňkou rtěnku Avon v odstínu - Rougea Perfection.


Jak se vám líčení líbí? A zkusíte ho?

Komentáře

  1. Hedvičko! Jak se máš :) ♥ Ostuda jsem tu dlouho nebyla. Moc ti to líčení sluší a souhlasím - brýle spíš líčení snědí, takže se člověk může víc odvázat. A době moc sluší jak obroučky, tak barvičky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky ne :D :D :D

      ale jinak se mám skvěle, děkuji za optání a co ty? :-)

      Vymazat
  2. Já odstín zelené na líčení nepoužívám, ale ty jsi hezky zkombinovala odstín zelené s oranžovou. Tobě sluší :) i když já bych takové líčení na sobě nevyužila. Pěkná inspirace pro ostatní!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-)


      Ani jsi nezkoušela nějaké experimenty? myslím, že zelená sluší všem. Jen najít ten nejlepší a nejvhodnější odstín :-)

      Vymazat
  3. Páni, líčení se ti moc povedlo a moc ti sluší :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. No teda, moc povedení líčení.:) Já se snažím v poslední době experimentovat, nicméně nakonec vždy zůstanu u klasiky :(

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)