ROZMARÝNOVÉ TONIKUM A VLASOVÝ OLEJ - WELEDA

Značka Weleda se v mé kosmetické skříňce zahnízdila již velmi dávno a od prvního vyzkoušení jsem si ji zamilovala. Její čistotu, vůní, pravidla a eleganci, kterou oplývají nejen produkty samotné, ale i jejich marketing. Se značkou spolupracuji již dlouho a vždy mě každý jejich balíček  pohladí po duši. A v jednom takovém jsem objevila i rozmarýnovou dvojku na vlasy. 


O obou produktech bylo napsáno bezpočet článků a různých recenzí, ač pochvalných nebo i těch méně vychvalujících. Tak si i já, dovolím přispět troškou do mlýna. Produkty jsem měla již delší dobu na Wishlistu, a ač jim patřily přední příčky, chvíli trvalo než jsem je zkusila. A také než jsem se dostala k sepsání článku. :(


Jelikož je mám doma poměrně delší dobu, a na blog jsem zrovna nepřispívala pravidelně :( Dostávám se k recenzi, až jsem téměř na dvě obou skleněných lahviček, ale za to vám mohu říci, že můj názor je konečný a za chvíli letím pro nové balení... :D

***

Musím to říct: "miluji ty obaly". Ať jsou těžké, neskladné a na cestování nevhodné, tak mají své kouzlo. 



Vůně rozmarýnu je velmi intenzivní. Kdo neholduje bylinkovým vůním, to nebude to pravé ořechové, ale byla by to velká škoda ho nezkusit. Protože za mě to jsou produkty, které nesmí chybět v žádné vlasové rutině. Ačkoliv jim chvíli trvá, než prokáží důkaz, že si své místo zaslouží, jsou pro mě cennými pomocníky, při záchraně mých kadeří.



Líbí se mi, že oba produkty mají slušnou výbavu pro lepší a přesnější aplikaci. Především tonikum, který má malý "náustek" a sním se dá krásně zajet až ke  kořínkům a všude tam kde je potřeba. 

***

Tonikum se aplikuje na samotnou pokožku hlavy (já ho dávám vždy po umytí, do suchých vlasů),krásně se vpije a nezanechává "mokrý" pocit. Stejně tomu tak je i u oleje, který se do vlasů vsákne bez nevzhledného umaštění. Po aplikaci tonika se vlásky nesmývají. Olej se dá použít jako maska na vlasy před mytím, a nebo pro jejich konečnou úpravu. Tuhle variantu mám raději a při finální úpravě olej v masíruji jen do konečků vlasů, aby působily uceleněji. 


Pokud vás trápí svědivá pokožka, vyšší mastnota pokožky, a nebo menší výskyt lupů, tak vám můžu doporučit právě Rozmarýnové tonikum Weleda, které váš problém vyřeší za vás. Jestli to bude za týden nebo dva je velice individuální. V případě, že vaše vlasy jsou přesušené, zničené a nevzhledné, radím zase olejíček a jestli to bude právě Vlasový olej Weleda, je už na vás.



Vaše Hevi

Komentáře

  1. Musí to bý hodně zajímavá vůně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jak pro koho.. :( ale kdo miluje přírodní vůně, tak ho zaujme.

      Vymazat
  2. Tonikum mi bylo doporučeno přímo od Weledy v době, kdy mi hodně padaly vlasy. A i teď, kdy se můj problém z větší části vyřešil, po něm ráda sahám :-) na osvěžení je super!
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Také miluji Weledí obaly, na svědivou pokožku trpím dost, určitě bych oba produkty užila, momentálně na to ale používám Šalvějový olej od Renovality.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou perfektní!! A ten je určený jen na svědivou pokožku?

      Vymazat
  4. Oba výrobky se mi líbí, ale ta vůně by mi asi nesedla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Tá vôňa musí byť zaujímavá! Tiež sa mi páčia tie obaly, áno majú svoje kúzlo <3

    OdpovědětVymazat
  6. Oba produkty vyzerajú fajn a tá vôňa musí byť zaujímavá :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  7. Weledu miluji :-) A tohle rozmarýnové tonikum je super!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)