KOSMETICKÉ ADVENTNÍ KALENDÁŘE Z ESHOPU NORMAIN.CZ + SOUTĚŽ


Značka Technic, která vznikla pod kosmetickým koncernem z Velké Británie - Badgequo se pyšní nejen vysokou kvalitou, ale i velmi nízkou a příznivou cenou pro všechny. Sortiment značky Technic nabízí širokou škálu kosmetických produktů a především dekorativní kosmetiky, ale o tom až někdy jindy. Dnes bych vám ráda představila jejich sortiment adventních kalendářů, které nabízí eshop Normain.cz



Cena kalendáře je 469 Kč.

Jako první  vám představím Beauty Block, jak už název napovídá, tak je kalendář složený z 12 kostiček v kterých jsou produkty skryty. Líbí se mi, že po jejich otevření je můžete dále využít.


Cena kalendáře je 579 Kč.

Milovnice laků bystřete, protože tu pro vás mám kalendář, který je plný laků na nehty z  řady Varnish. Pestré odstíny a zajímavé finishe vás okouzlí každý den až do Vánoc.


Jeden tip mám i na kalendář, který potěší vaše malé princezny, protože kalendář je plný produktů s kterými s vytvoří jejich první makeup look.

Cena kalendáře je 689 Kč.
S tímhle kalendářem si uděláte nejen radost, ale klasický dizajn nadělá parádu v nejedné domácnosti.



Cena kalendáře je 699 Kč.

Kalendář, který mě zaujal  nejen svým tvarem, ale i obsahem. Nejvíce se mi líbí odstíny stínů, které jsou použitelné pro každodenní líčení a rudé lesky, které jsou moje velmi oblíbené a skvělý začátek, pokud se bojíte výraznějších barev na rty.


Cena kalendáře je 699 Kč.
I další kalendář je zvláštní svým tvarem, ale o to zajímavějším obsahem. Kalendář je už pro větší slečny, a když jim pod stromeček nadělíte ještě taštičku, tak budou nadšené o to více, protože tady mají pěkný základ pro vybavení své první kosmetické taštičky.

Cena kalendáře je 729 Kč.
Další kalendář nepůsobí, až tak vánočně, ale jeho příjemný dizajn vás i tak okouzlí. Na kalendáři mě nejvíce zaujal kompaktní bronzer a šedivé láčky.

Cena kalendáře je 799 Kč.
Dizajnově se mi tenhle kalendář líbí nejvíce. A musím uznat, že i jeho obsah není k zahození. Samozřejmě již zmíněný bronzer je jasná pecka a skladba stínů, je krásně promyšlená. 


Cena kalendáře je 1199 Kč.
A v neposlední řadě jeden velmi luxusní kousek značky Body Collection, který nemusí nutně sloužit jako adventní kalendář, ale může být darován jako dárek k narozeninám nebo na štědrý den pod stromeček.


Cena kalendáře je 689 Kč.

SOUTĚŽ
Poslední řadě kalendář, který vás připraví na tu nejkrásnější Selfii fotku roku. A na instagramu bude probíhat soutěž o dva kalendáře, jeden pro tebe a druhý pro tvoji kamarádku.


Adventní kalendáře jsou posledních pár let velkým hitem, je po nich velká poptávka  a na trhu jich je nepřeberné množství. Kolikrát si říkám jaká škoda, že je Prosinec jen jeden. Ale kdo říká, že musíme mít jen jeden adventní kalendář. Třeba tyhle Technic jsou docela levné, tak proč jich nepořídit více. 


Pokud vás nějaký kalendář zaujal, tak si určitě pospěšte, protože rychle mizí.


Jak se vám kalendáře líbí?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. To je paráda! Dýchá na mě z toho vánoční atmosféra. :-)

    Tereza Outcry, http://www.outcryblog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní kousky a určitě bych si nějaký vybrala :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec nevím, pro který bych se měla rozhodnout... Možná zkusím nějaký papánkový a budu zahánět studené počasí klasickou čokoládou :D Který máš ty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám koupelový :-) Tenhle, jen je už vyprodaný, eshop mi ho zaslal :-)

      https://www.normain.cz/technic-festive-bubbles-toiletry-advent-calendar-kosmeticky-adventni-koupelovy-kalendar-plny-vune

      Vymazat
  4. Ještě chvíli budu o těch kalendářích u tebe číst a fakt si jeden pořídím! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Kalendáře jsou hodně velké lákadlo. Značka Technic na mě ovšem působí hodně levně a těžko říct jestli budou výrobky stát za to. Asi bych si koupila radši jeden dražší ale s kosmetikou o které vím že má většinu svých produktů dobrých. Nechci nic kritizovat, jenom na mě tato značka nepůsobí úplně dobře.


    Terezah-style
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasné, to chápu. No je pravda, že obaly nejsou nic moc, ale většina recenzí je kladných :-)

      Vymazat
  6. Já teda tuto značku vůbec nepoznám, ale kalendáře jsou parádní. Brala bych klidně všechny. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se tento nápad moc líbí! Je to super každý den objevit nějaký zajímavý produkt (teda pokud už předem ze zadní strany nevidím, co ten den objevím) Líbí se mi u kalendářů, že uvádí, co se v něm ukrývá, ale nemusí uvádět co je pod kterým okýnkem. Moc bych si nějaký přála jako překvapení, jinak by mi asi bylo líto peněz :D ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám raději, když je napsaný jen jmenovitý seznam, bez obrázků, je to tak větší překvápko :-)

      Vymazat
  8. Hmmm, také bych si určitě vybrala :-)

    OdpovědětVymazat
  9. No teda, takových kalendářů.... Brala bych ten Vintage :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se líbí snad všechny kalendáře, ale ještě jsem si ani jeden nekoupila. Stále je to pro mě dražší záležitost.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  11. Škoda, že už svůj adventní kalendář mám, protože bych si rozhodně vybrala. No, i když - asi bych nevěděla jaké vzít :)


    Ráda bych Tebe a Tvé čtenářky pozvala na mou soutěž.
    soutěž o tekutou rtěnku Bellapierre

    OdpovědětVymazat
  12. Aj adventné kalendáre milujem :) tieto ma veľmi nezaujali, najviac asi ten Vintage :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)