PŘÍRODNÍ DEKORATIVNÍ KOSMETIKA

Zdroj
Poslední dobu se stává velkým trendem, který se velmi rychle šíří. Ale nutno podotknout, že již dříve naše babičky a prababičky přírodní dekorativku používaly. Dříve ženy o podobných produktech, jako máme dnes jen snily. Pro líčení používaly vše co našly od ovocných bobulí, přes listí až k obyčejnému uhlu z kamen. Dá se říct, že položily základy k výrobě přírodní dekorativky, protože právě z tajů a zákoutí přírody čerpá samotné ingredience.
Dnešní výběr kosmetiky vám nabízí vše pro váš dokonalý makeup. A na vás je, jaký produkt a především značku vyzkoušíte.
Produkty neobsahují, žádné škodlivé látky jako jsou parabeny, silikony, umělá barviva ani umělé parfemace. Prostě nic, co sama příroda nenabízí.


Nejenže přírodní dekorativka má službu zkrášlující, ale během dne o pleť i pečuje. S pomocí různých minerálů, přírodních vosků a olejů, včelího vosku, bylinných a květinových extraktů pro vaši pleť udělá maximum.
Je vhodná pro všechny typy pleti. Poradí si s akné i extrémně citlivou pletí. Dá se říct, že se umí přizpůsobit svým uživatelkám.


Minerální kosmetika vás překvapí svojí využitelností. Jemné prášky mezi sebou můžete míchat, tak aby jste dosáhly kýženého výsledku. Minerální makeupy nanesete lusknutím prstem, jsou příjemné a pleť dýchá.
Většina přírodní dekorativky se vyrábí ve Franci, Anglii a Německu, ale i Česká republika se může pyšnit pár zástupci.


Kvalita kosmetiky se odvíjí od certifikátů, které získala a ty také značí, že suroviny pocházejí z ekologického zemědělství, kontrolovaných sběrů a nejsou testovány na zvířatech.
Přírodní dekorativka byla dříve nedostatkovým zbožím a její výběr nebyl zrovna nejpestřejší. Ale dnes je tomu jinak a v kosmetickém světě se vám nabízí mnoho značek a různých produktů. Prostě tohle odvětví, už má co nabídnout. A jaké značky jsou a především jejich produkty se dozvíte každou neděli v 13:00

Zdroj

Já se neřadím mezi zaryté použivatelky přírodní dekorativky, ale neříkám, že ji ráda nemám. Přírodní  dekorativku beru jako stavební kámen a vím, že se o produkty můžu opřít. Přírodní dekorativka je jako terapie pro moji pleť, když si potřebuje odpočinout, tak volím přírodu a nemusím se vzdát svého makeupu.

Zdroj


A jaký je váš názor na přírodní dekorativní kosmetiku?


Vaše Hevi



Komentáře

  1. Já na přírodní dekorativku pořádně ještě nenarazila, vím, že některé značky mají a jsou běžně dostupné. Láká mě více například dekorativka z YR a klidně bych vyzkoušela i Boho, pokud bych na ní narazila. Produkty se mi zamlouvají a ten popis... :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Boho je perfektní značka a pro mě velká favoritka v přírodní kosmetice. A YR bude v seriálu zastoupena také :-)

      Vymazat
  2. Přidávám se k názoru Kate o příspěvek výš - některé značky v obchodech nejsou vůbec a je třeba jít na e-shop, jiné se objevují velice sporadicky a v minimálním výběru. Pokud člověk nemá blízko třeba BIOOO obchod, kde by si omrknul odstíny naživo, je nakupování jen podle obrázků na webu těžké :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musím jen souhlasit a podotýkám, že u přírodní dekorativky se ty odstíny liší ještě mnohem více.

      Vymazat
  3. Já momentálně již nějakých pár měsíců dekorativní kosmetiku vůbec nepoužívám, ale občas se snažím kupovat přírodní produkty, jako jsou krémy apod., ale nemohu o sobě říct, že bych byla vysazená pouze na přírodní produkty, zatím ne vše mi sedly.. :) Některé z těchto jsem viděla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasné, u té přírodní je hroší najít produkt, který ti sedne na 100%.

      Vymazat
  4. Já jsem velmi zvědavá na tyto nedělní články. Hlavně zda budeš s dekorativkou spokojená a dokáže ti plně nahradit "chemický" makeup. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to jsem taky zvědavá. Zatím to mám 50/50 z něčeho jsem nadšená a jsou věci, které mě spíše zklamaly.

      Vymazat
  5. Jsem moc ráda že jsi sem dala spoustu značek dekorativky, které ani neznám, jako třeba ta poslední Biologico Termale. Hrozně ráda bych chtěla změnit i dekorativku ale moc mi to nejde. Pečující kosmetiku jsem už tak na 98 % vyměnila za přírodní a mám z toho radost i na pleti a vlasech je znát zlepšení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šikulka :-) Z přírodní dekorativkou to není zas tak jednoduché to chápu. Značky mívají omezený výběr a většinou je k dostání jen na eshopu.

      Vymazat
  6. Amazing dear! Love organic products!
    Have a great day! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    OdpovědětVymazat
  7. Přírodní kosmetiku obecně miluji. ještě asi před dvěma lety jsem nevěděla, že něco takového existuje a postupem času jsem drogeriovou péči vypustila úplně. Postupně přecházím i na dekorativku a mile mě překvapila :-) první zkušenost byla asi s minerálním makeupem, teď i řasenky a rtěnky.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se s makeupem u přírodní kosmetiky peru. Z některých zářím nadšením a z jiných zase ne. Řasenky mě mile překvapily, že udělají nádherný effekt bez zatížených řas. A ze rtěnek jsem nadšená snad nejvíce.

      Vymazat
  8. Take jsme se do prirodni kosmetiky zamilovala. Zatim teda jen do pestici v dekorativce jsem zatim nenasla to prave.
    Sarka z blogu www.skarkiska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti třeba tahle nová série přijde vhod a objevíš nějaké nové miláčky :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)