MÁ KOLEKCE SLEEK TVÁŘENEK - ANTIQUE, SAHARA A SUNRISE


Značka Sleek nejvíce proslula svými paletkami, které se pyšní přijatelnou cenou a 12 skvělými stíny v malé černé úzké paletce. Přiznám se, že mám 15 paletek a všechny miluji. Ale nejsou to jediné kousky, které v šuplících ukrývám. Pár miláčků se ještě našlo a mezi ně patří i tři tvářenky o kterých bude dneska řeč.


Tvářenky mají stejný styl obalu jako paletky stínů, liší se jen jejich velikost. Ačkoliv matné provedení vypadá skvěle, nese si sebou daň upatlanosti. Tvářenky jsou malé praktické a obsahují použitelné zrcátko.


První tvářenka, kterou jsem doma uvítala byla Antique. O které bych se nebála říct, že patří k těm nejprofláknutějších odstínům, které jsou k dostání. Nádherná hnědo-vínová barvička je přirozená. Řadila bych ji k odstínům, které budou slušet všem. Navíc v sobě obsahuje mini stříbrné třpytky, které pleť prozáří. Nejraději tvářenku nanáším samotnou. Používám ji při rychlém denním líčení, kdy vytáhnu štětec namočím a pár tahy vytvořím líčka i rysy obličeje.


U odstínu Sahara jsem šlápla trošku vedle a jako tvářenka pro mě použitelná není. Vypadala bych, že místo tváří mám dva naducané pomeranče. Ale s lehkou rukou a velkým chlupáčem s ní ráda konturuji když chci hodně teplý look, a nebo naopak když mám očí ve studených tónech a chci vybalancovat jejich rovnováhu. Má saténový finish.


Jednoznačně mě zaujala barvou, kterou bych nejlépe popsala jako rozžhavenou meď v lesku zapadajícího sluníčka. Je to nádherný odstín, který nejlépe vynikne na krásně opálené pleti. Pokud jste jako ředitelka vápenky, tak bych vám ji moc nedoporučovala. Když to s ní přeženete budete vypadat jako by jste dostaly facku. A když ji dáte moc jemně, budete mít tváře plné zlatého lesku. 


Svou pigmentací jsou tvářenky Sleek proslulé. A proto bych je nedoporučila někomu, kdo chce s líčením teprve začít a jak se říká nemá to v ruce.



Chtějí pevné nervy a jemné zacházení. Za to se vám odmění zajímavými odstíny, kompaktním balením, elegantním dizajnem a celodenní výdrží.

Ale, aby to tu nebylo jen o chválení, tak jim nějaký ten bodík musím srazit, protože práší a ne zrovna málo. Chápu, že za tohle může vyšší pigmentace, ale raději bych volila nižší pigmentaci i prášivost a budou bez jediné chybičky.



Vlastníte nějakou tvářenku značky Sleek?


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Osobně mám jenom Antique, je opravdu božská a univerzální - miluji jí hlavně ke všem fialkovým lookům a na podzim všeobecně.

    OdpovědětVymazat
  2. Značku Sleek znám, ale ještě jsem od ní produkty nezkoušela, což musím napravit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám jednu tvářenku od Sleeku, akorát odstín si nevybavuji...tuším Flamingo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je také krásný, ale na mě je to už moc růžovka.. :)

      Vymazat
  4. Já ještě jejich produkty nezkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám na paletku už nějákou chvíli zálusk, ale koupila jsem si zatím dvě tekuté rtěnky, k té paletce jsem se stále ještě nedokopala:D Z tvářenek je ta Sahara naprosto boží:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám klasické a jsou fajn, ale ty tekuté mě zatím až tak nechytly, že bych je musela kupovat.

      Vymazat
  6. Sleek miluji, mám dvě paletky a rozhodně plánuji další kousky. Tvářenku mám jednu v odstínu Rose Gold. Mám zálusk i na rtěnky, co jsem tak zkoušela je i jejich pigmentace velmi dobrá.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  7. Antique je táááák krásný odstín :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hedviko mám golden Rose, nebo Rose Golden? Každopádně je to ta nej tvářenka od Sleeku :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja mám takú tmavšiu - Pomegranate a potom paletku 3 v odtieni Pink Lemonade. Všetky veľmi rada používam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem měla o nehdy v košíku, ale nakonec jsem ho celej smázla. A řekla jsem si, že si musím brzdit.. :/ :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)