RADY A TIPY - DURALINE OD INGLOTU


Duraline je průhledná transformační kapalina, která slibuje pevnou výdrž, podobně jako lepidlo Mamut. Vydrží, udrží a vyzdvihne vše, co je potřeba to je Duraline od Inglotu. 


Lahvička je malá a vleze se do každé kosmetické taštičky,  takže nezabere moc místa a vy ji tak bez výmluv můžete vzít sebou kamkoliv.


praktické kapátko s kterým si vodičku nadávkujete podle potřeby. Prostě vypadá jako perfektní produkt, který by vám určitě neměl chybět v kosmetické taštičce. 

¨

A já pro vás dneska mám pár tipů na co vše se dá použít.


Vyschlá řasenka
Znáte to, jdete se ráno malovat. Líčení téměř hotové, už chybí jen řasenka a ejhle ona je vyschlá. Neříkejte, že se vám to párkrát už nestalo. To vůbec nevadí, vše vyřeší jedna kapka do lahvičky s mascarou a řasenka je znovu k mání.


Linky
Jedna kapka do trošky suchého pigmentu nebo lisovaného stínu a nádherné linky máte jedním tahem.


Zatvrdlé produkty
Tuhé a nekreslící dříve gelové nebo krémové produkty, taky nejsou žádným tajemstvím, ale i tenhle problém dokáže Duraline vyřešit. Kapka, rozmíchat a jde se na věc.


Báze pod oční stíny
Duraline můžete na víčko použít samostatně, ale také může zahranit tu, která moc nedrží, ale líbí se vám třeba její odstín. Kapku Duralinu smíchejte s bází a rázem máte od ní vše co vám původně obal sliboval.


Výdrž makeupu
Stejně tak vám pomůže prodloužit i výdrž u makeupu, který je na tom bídně. Akorát tady si musíte dávat pozor do jakého makeupu Duraline mícháte, aby jste si z něho neudělali tekutinu s kterou nelze pracovat vůbec. Lepší je míchat, tužší, pěnové nebo hodně krémové makeupy, které rozředí ale pořád budou použitelné a práce s nimi bude jednoduchá. Duraline makeup na pleti zafixuje perfektně po celý den. 


Obočí
Pěkné obočí bez hnutí po celý den je snem každé ženy, většinou ale tuhle práci zastanou krémové, gelové produkty. U těch pudrových je to horší, ale proč kupovat další produkty, když doma máte ty sypké a odstín vám perfektně vyhovuje. Nevadí, Duraline to zachrání. Ze suchých stínů vám vytvoří kašičku s kterou své obočí vytesáte jako do kamene, a vydrží vám bez hnutí celý den.


Tekutá rtěnka

Sníte o tom, že si namícháte vlastní odstín tekuté rtěnky? I tohle umí vyřešit Duraline. Malá mistička s různými pigmenty dle vašeho výběru, smíchejte s kapkou Duralinu a rovnou na rty. Tekutá rtěnka drží, až do odlíčení a vy si tak můžete míchat odstíny dle aktuální nálady.


Duraline lze zakoupit v kamenných obchodech, ale i eshopu za 300 Kč. Obsah lahvičky je 9 ml. A opravdu stojí za to.




Znáte Duraline? A mate i vy nějaké tipy a rady pro jeho použití? 


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Tento produkt je opravdu vychytaný :-) už mě nenapadá víc možností jak ho využít. Zaujala mě ta možnost namíchat si rtěnku. Pigmenty od Inglotu používám moc ráda a mám i jedny pěkné růžové, které by se mi hodily i na rty. Hotové rtěnky jsou sice fajn, ale s barvou už nejde nic udělat :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě.. tekuté růže jsou super, a některé se dají míchat, ale není nad to mít na rtech nějaký unikátní odstín :-)

      Vymazat
  2. Ze se da použít i s makeupem jsem nevěděla 😱 Možná zkusim zda mi to trochu neprodlouži výdrž do prace, dělat 12ky je opruz a makeup moc nedrží. Díky za tipy.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to úžasná věc, kterou mám již pár let v oblibě. Používám hlavně na linky a na třpytky. Bezva recenze!

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělá recenze!:) Je to vážně úžasný produkt:D

    www.windypinkstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Krásně jsi článek pojala a nafotila :)! Od značky Inglot jsem zatím nic nezkoušela, ale tato kapalina mě velmi zaujala a přemýšlím o pořízení.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji, a momentálně se na eshopu dá zakoupit i se slevou :-)

      Vymazat
  6. Článek super a souhlasím, že Duraline je prostě malý zázrak. Sice si člověk řekne takový záprdek za takových peněz, ale opravdu se vyplatí, spoustu produktů zachrání a jde s ním skvěle experimentovat. ;)
    Katarina z blogu BEAUTY TALK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je sice malej, ale šikovnej. A zase nadruhou věc na vše stačí kapka nebo dvě, takže se nedá jen tak spotřebovat.

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Určitě by neměl chybět, žádné kosmetické nadšenkyni :-)

      Vymazat
  8. Vyschlá řasenka a ztvrdlé produkty patří do koše, ne pokapat duralinem. Že si riskujete vlastní zdraví prosím, ale radit to ještě někomu?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)