LINKA, TEČKA TO JE DNEŠNÍ LÍČENÍ


Přiznám se, že už si nevzpomínám kdy jsem si nakreslila své první linky. Jediné co bych tipla s určitostí je, že byli černé a dosti kostrbaté. Protože ať si říká kdo chce co chce málokomu se podaří precizní linka hned na poprvé. 


Jedno, ale už vím s linkami si vyhrajete na tisíce způsobů. Jsou mnohotvárné a nikdy se s nimi nenudíte. A co je na tom, že se vám nepovedou rovné. Vůbec se s tím netrapte a světu je prezentujte, jako by jste je nalíčila úmyslně.


Jedním takovým omylem vzniklo i mé líčení. Původně jsem chtěla tenké linky s dlouhým ocáskem zvednutým k obočí, aby linka opticky zahustila řasy a prodloužila oko. Jenže co se nestalo, linky jsem tak dlouho opravovala, až jsem skončila s tlusťochy.


A aby toho nebylo málo, tak při opravě ocásku jsem si fixou mázla vedle. čas na opravení linky nebyl a zvětšovat linku jsem v úmyslu už vážně němela, a proto jsem tu "čmouhlu" nakreslila i na druhé oko. Když jsem zavřela oči linka byla skvělá, ale při otevřeném pohledu ocásky vypadaly jako nepovedené a nedodělané linky.


Při líčení jsem se dívala na video Terky, kde k linkám přidávala tečky. Bez váhání jsem jednu tečku většího rázu nakreslila i nad dvojitý zobáček. Rázem byla linka perfektní, neotřelá a já z ní byla nadšená.


Abych linku ještě více podpořila, tak jsem zvolila výrazný vínový odstín na rty Models Own v odstínu Berry Cool. S nude rtěnkou by se linka utlumila nebyla by tak výrazná ani nápadná. Stala by se jen linkou, jenže já chtěla linku s tečkou.

Líčení jsem vytvořila s paletkou Bh cosmetics - Carli Bybel.


Jak se vám linka líčení s crazy linkou líbí?


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Moje první linky byly určitě také tragédie :D Horší ale bylo, že jsem s nimi vylezla do školy už na základce o.O
    líčení je hravé, moc se mi líbí a sluší ti :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně se mi líbí odstín rtěnky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstín je nádherný, jen moc toho nevydrží.. :( Při jídle se rozpouští ve středu rtů a docela i čmouhuje.. :( trochu to jde vidět i na fotce.. :(

      Vymazat
  3. Už jsem to zaregistrovala a uřpímně se mi to moc nelíbí. Nevím proč, evokuje mi to vždycky takovou tu čerodejnici z Arabely, co měla na obličeji nakreslenou přesně takovou tečku a byla celá ošklivá. :D Ty jsi naštěstí hezká. :D :)

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu,že to není šálek každého :-) Wau, tak tohle mě nenapadlo, ale super přirovnání :-) Děkuji :-)

      Vymazat
  4. vypadá to zajímavě.:) mně se nejvíc líbí ta rtěnka, tato barva je pro podzim jako dělaná :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Je to zaujímavé a tebe sa to naozaj hodí :) také vyzýzvavé :)


    www.lifi.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Jako vypadá to moc hezky! :D Tak aspoň vím, co z toho udělat, až to zase po... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně.. :D Když se to po... tak stačí tečka sem, ocásek tam :-) a je tu parádní líčení lusknutím prsty :-)

      Vymazat
  7. Make-up je odvážný, líbí se mi! A musím se přiznat, že závidím úžasné obočí. Já mám jako světlejší typ obočí skoro úplně neviditelné, takže jsem začala chodit sem na úpravu obočí, protože už mě nebavilo si ho věčně šmrdlat tužkou a stejně to nebylo ono. :o) Zdraví, Anet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Já s obočím bojovala od puberty a jsem vděčná, kam jsem se s ním dopracovala :-) A nezkoušela jsi spíš barvení? třeba refectocil. Drahý není a výběr odstínů je široký a tmavost si můžeš držet dle sebe :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)