BO.HO - STÍN NA OČI -NOISETTE


Milujete u kosmetických produktů praktičnost a využitelnost na 100%. V tom případě jste tu správně,  protože pro vás mám tip na stín s kterým zvládnete vše.



Stín je od značky Bo. Ho. a nese název Noisette. Ukrývá se v malém papírovém obalu,  který mě svým zemitým dizanem naprosto uchvátil. Nic přehnaného jen kultivovanost a jemnost značky, podtrhuje filozofii přírody a ji samé.


Ačkoliv se na první  pohled může zdát malý, tak vás překvapí gramáží 2,5 g. 


Oříškově světlý stín je vhodný snad na vše a podtrhuje to i saténový finish. Neudělá z vás mrtvolku, ani bohyni slunce, ale pro každodenní líčení vám udělá služby až dost.


Naprosto úchvatný je pro denní kouřové líčení očí. Přidat mu na tmavosti a intenzitě není vůbec žádný problém. Pokud máte světlejší obočí vyplňte s ním místa, která měla být před světem skryta. Službu vám udělá i při konturování obličeje. Má neutrální podtón, který sluší všem. 


Samotný stín je vyroben z 99 % přírodních látek a je vhodný i pro majitelky kontaktních čoček a citlivější pokožky, protože stín je ultra jemný, nepráší a s kůži splyne jako mávnutím proutku. Za celý den ani nepoznáte, že nějaký stín máte. A navíc krásně intenzivní bez známky hnutí vydrží po celý den.


Udolá vás i naprosto dostačující pigmentací, která je konstatní jak při nanášením prstem, tak i štětcem.  A věřím, že vás mile potěší i cena 189 Kč, která není nikterak vysoká v případě, že se jedná o přírodní produkt opravdu vysoké kvality. K dostání je na eshopu Elixi.cz*


Bo.Ho Oční stíny jsou obohaceny o extrakty z kukuřice, meruňkového a olivového oleje. Díky tomu víčka chrání a zjemňují pokožku očních víček, kde je naše kůže nejtenčí a také nejcitlivější.


Značku Bo.Ho jsem si zamilovala, její perfektní koncept, produkty a provedení vás okouzlí. A jak jednou zkusíte sami poznáte, že nejde přestat a lákají vás další a další kousky.

***

Zaujala vás značka?


Vaše Hevi



*Stín mi byl zaslán k recenzi zdarma.

Komentáře

  1. veľmi ma zaujala táto značka po tomto tvojom článku, ale ešte som nič neskúsila, i keď presne takýto tieň by sa mi zišiel :) vyzerá super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tě potěším, protože již brzy bude na blogu mnohem větší portfólio značky Bo.Ho :-)

      Vymazat
  2. Značku neznám, ale odstín je nádherný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dříve, také ne. Ale zamilovala jsem se, a určitě stojí za vyzkoušení.

      Vymazat
  3. Mega fotky! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. I když mona moc nepoužívám, tento odstín vypadá skvěle multifunkční!
    Katarina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je petrfekním adeptem do kosmetické taštičky. Nezabere moc místa a práci zvládne rovnou za tři :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)