BO.HO - 02 BEIGE CLAIR


Jsem velmi ráda, že se mi od značky Bo.Ho, dostal do rukou další produkt. První byla rtěnka Tapis Rouge, kterou jsem si zamilovala. A jelikož mě tahle francouzská značka přírodní kosmetiky velice zajímá, tak tu mám jako další makeup.


Poslední dobou mě velmi baví zkoušet nové přírodní makeupy a přiznám se, že nejen mě, ale i mou pleť. Velkou výhodou přírodních makeupů je, že vám neucpávají póry, nezatěžují pleť a celkově jsou pro pleť velmi prospěšné.


Krytí má střední a skryje i menší nedokonalosti. Textura makeupu je lehká až pěnová. Na sjednocení obličeje vám stačí malý hrášek makeupu. Není nutné ho zbytečně dávat moc, vaší pleti se to líbit nebude a jemu také ne, protože se začne srážet a vytvářet masku. Prostě nic se nemá přehánět a pokud na sebe musíte plácat x vrstev makeupu, aby pleť odrážela vaše představy, tak tenhle není nic pro vás. 


Při setkání s pletí makeup rychle přilne, zasychá a pak s ním nejde hnout. Nejlépe se mi makeup nanášel navlhčenou houbičkou, protože makeup zapracovala rychle, uhladila a všude byl rovnoměrný. Se štětcem jsem se trošku prala, protože mi sem tam zanechával čmouhy. A s prsty to nešlo vůbec. Horší aplikace je asi to jediné co mohu makeupu vytknout. Co, ale musím vychválit je výdrž, drží po celý den a dokonce i když smrkám jako o závod, tak mé okolí nic nepozná.


V popisu makeupu se dočtete, že je vhodný pro všechny typy pleti. Já bych ho všem asi nedoporučila. U suché pleti si myslím, že sušší místa vyzdvihne a u extrémně mastné pokožky ji dodá ještě více lesku. Raději bych ho viděla na pleti normální lehce smíšené. Určitě nečekejte, že makeup vás přirozeně zmatní.


Makeup vaší pokožce dodá přirozený finish a lesk.  Osobně u většiny makeupů pudruji jako divá, protože mám ráda ultra matný effekt bez známky lesku, ale u něj mi to nevadí a nepudruji vůbec.  Líbí se mi effekt, který s mou pletí vytváří. Pokožka je přirozeně lesklá, na pohled zdravá a zářivá, ale nic řvavého a násilného. Zajisté, že se nehezký lesk po asi 2-3 hodinách dostaví, ale stačí přitisknout kapesník a přebytečný maz odsát. 


Když mám v plánu focení, kde chci dokonale "vyfotošopovanou" pleť aniž bych musela ten photoshop použít, tak sahám právě po něm a pudrem nešetřím. Sice na ostro to není zcela 100 % nádhera, protože vrstvení není zrovna parketa tohoto makeupu, ale na fotkách vypadá božsky.



Překvapilo mě, že odstín č. 02 je světlý. Pro porcelánové bledule to nebude, ale pro světlejší pleť, které většinou sedí odstíny makeupu v č, 01 je dostačující. Jinak má neutrální béžový podtón.

K dostání je na eshopu Elixi.cz*, kdy za 30 ml zaplatíte 359 Kč.


***

Jak se vám makeup líbí a znáte tuhle značku?


Vaše Hevi



*produkt mi byl poskytnut zdarma.

Komentáře

  1. Celkovo sa mi produkt páči, vyzerá zaujímavo. :)

    Rebelliouslily GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám od Bo.Ho jenom lak ale docela mě tahle značka zaujala nedávno když jsem byla v Belgii.

    OdpovědětVymazat
  3. Když jsem byla mladší, začínala jsem na pěnových make-upech z drogerie. vypadal na pleti podobně. Teď už sahám jen po BB krémech nebo tónovacích krémech :-) klasické make-upy už nepoužívám. Vždy ale sáhnu po přírodních kouscích. Já také nejím chemii, tak jí nechci krmit ani svou pleť :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Ta tvoje kukadla! Makeup vypadá skvěle. mám od Bo.Ho teď řasenku a jsem překvapená, jak se mi líbí. Kočka jsi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Řasenku mám na zkoušení také a prostě pecka. Jemné, bohaté, panenkovské řasy :-)

      Vymazat
  5. Makeup nepoznám, ale líbí se mi obal. Celkově makeupy nepoužívám, nejraději mám bb krémy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Tuto kosmetiku neznám, ale makeuo vypadá na pleti moc dobře.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že tě potěším, brzy článkem, který bude plný produktů značky Bo.Ho green makeup.

      Vymazat
  7. Na pleti a celkově vypadá dobře.:)

    OdpovědětVymazat
  8. Teda vypadá na pleti hodně dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vyzerá veľmi fajn, len to opat nie je nic pre mna :(, chcela by som nejaky zmatnujuci prirodny make up, ktory by aj drzal. Tak azda nejaky raz najdem, len neviem ci v slovenskych koncinach :(
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslela jsem na tebe :( Ale tohle také nebude nic pro tebe.. :( Ale jak jsem psala již do komentáře, plánuji přírodní seriál o značkách, které nabízí dekorativní kosmetiku. :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)