BO.HO - RTĚNKA - TAPIS ROUGE


Dneska pro vás mám další kousek ze sféry přírodní dekorativní kosmetiky. Jen tentokrát zavítáme do slunné elegantní Francie. A v duchu elegance se nese právě i rtěnka značky Bo.Ho.


V duchu přírody se nese i obal rtěnky. Papírový vysouvací obal vypadá hezky, funkčně a určitě i zajímavě. S něčím podobných jsem se ještě nesetkala. Líbí se mi, že když značka razí přírodu, tak se vším všudy. Od rtěnky, až po obal.


Tapis Rouge je pro mě klasická elegantní rudá, která mi vždy udělá dobrou službu. Ať už si dám lodičky, a nebo jen tenisky. Rtěnka každé líčení i outfit povznese a dodá mu punc luxusu a elegance.


Inspirace v líčení s rtěnkou Tapis Rouge

 

Rtěnka je vyrobena ze 100 % přírodních surovin, má krémovou konzistenci, rty hydratuje a pečuje o ně díky výživným olejům. Rtěnka má až nebezpečnou pigmentaci, stačí jen lehce rty přetřít a jsou plné barvy.



Není nutné pod ní dávat konturovací tužku, protože se nerozpíjí. Jediné co bych jí vytkla je malá výdrž, která se točí kolem 2-3 hodin, ale ráda ji to odpustím, protože je to daň za přírodu. S malou výdrží se pojí i to, že se rtěnka obtiskává všude. Prostě chce být vidět a všem dokázat jak je skvělá.


Rtěnka je k dostání na eshopu Bioneeds.cz* za cenu 223 Kč.

***

Znáte tuhle krásku značky Bo.Ho?



Vaše Hevi

* Rtěnku mi poskytl eshop k recenzi.

Komentáře

  1. Taky mám jednu a jsem s ní moc spokojená!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný odstín, mám ráda červené rtěnky, jsou hodně ženské :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta je úžasná! Je fajn že se nerozpíjí! :) konturky mám jen dvě a ani jedna není téhle barvy :-D Žádnou rudou rtěnku taky ještě nemám. A je to škoda. Zatím si sice netroufám na výrazné rtěnky, ale snad se k kim někdy dostanu! :D Na tobě se mi tahle barva hrozně líbí! :-) Moc ti sluší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Teri, že se nerozpíjí je perfektní, právě u rudé rtěnky.. :-) Zkus třeba načervenalé lesky a postupně se propracuješ až ke rtěnkám. A zjistíš, že ti moc sluší. :-)

      Vymazat
  4. O tejto značke som nepočula, no rúž vyzerá nádherne :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)