MŮJ VYSNĚNÝ TOALETNÍ STOLEK S FAVI.CZ

Když jsem byla malá tak jsem si svůj toaletní stolek vysnívala pokaždé jinak. Jednou měl být jednoduchý s jemnými detaily růžiček, po druhé zase celý zlatý s drahokamy. Jindy jsem chtěla toaletku jako pro princeznu. A ačkoliv mé sny a nároky byly vysoké, nikdy jsem svůj toaletní stolek na kosmetiku neměla. Většinou se líčím u okna na sedačce a kosmetiku schovávám v několika skříních z Ikea. Ale kdybych si jednou měla svoji vysněnou toaletku pořídit, tak by v největším případě vypadala asi takhle...


Měla by být bílá, ale s barevných detailem, který ji trošku obzvláštní. Velká deska na, kterou se vlezou nejen dekorace, ale i nějaké organizéry na kosmetiku. Jeden hlavní šuplík na moji oblíbenou kosmetiku, kterou používám denně a hodně úložného prostoru, protože kosmetika je mou vášní a mám ji opravdu mnoho.


Světla není nikdy dost a zrcadel už vůbec ne, a právě velké zrcadlo, které bude mít světelný rám jsem si přála vždy, protože světlo obzvlášť u líčení je velmi důležité a pro následné fotky, ještě mnohem více a hlavně když není použitelné to denní.
Při líčení sedím velmi ráda pohodlně, a proto bych nejraději měla u stolku velký ušák v kterém se mi bude sedět jako v peřince nejen při líčení, ale také i psaní článků.


Velmi důležitou součástí ušáku je i hřejivá deka do které se ráda schoulím i třeba při čtení knihy nebo sledování youtube videí.


Nedílnou součástí mého stolku by měly být určitě organizéry na kosmetiku, protože úložného prostoru není nikdy dost a jsou kousky, kterými se prostě chci pochlubit.


Skvělými pomocníky jsou i pořadače do šuplíku pro lepší uložení mých kosmetických miláčků.


Svíčky jsou skvělé nejen jako dekorace, ale také pro zpříjemní každé chvilky, kdy se chci věnovat jen sama sobě.




Favi.cz je internetový vyhledávač, který splní veškerá vaše přání. Stačí zadat vámi požadovaný produkt a jedním kliknutím se vám objeví hned několik variant v různých cenových kategorií a hlavně z různých eshopů. Prostě vše na jednom místě. 


---
Jak se vám líbí můj vysněný toaletní stolek? A jaký by byl ten váš?


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Nádhera! Taky bych hrozně chtěla svůj kosmetický stolek, teď na něj nemám místo, tak snad v mém prvním bytě :) Chtěla bych ho obyčejný bílý s pořádným velkým zrcadlem s kulovými světly kolem.

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa taktiež veľmi páči toaletný stolík, no mne by sa momentálne hodili skôr iné kusy nábytku ako napríklad skriňu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kosmetický stolek je trošku takový luxus.. :-) chápu.. :-)

      Vymazat
  3. Přesně takhle bych si to představovala. Pohodlí, dobrá světelnost a co se týče stolu tak maximální množství úložných prostorů. Já mám kosmetický kout v podobě psacího stolu s šuplíky a prostornou deskou stolu. Co mi chybí je pohodlná židle nebo křeslo a dobrá světelnost hlavně ráno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem velmi ráda, že jsem soutěž vyhrála a přesně tenhle stolek je na cestě ke mně :-)

      Vymazat
  4. Mne sa toaletné stolíky neskutočne páčia, hlavne také tie princeznovské <3
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsou andělské, ale pro mé účely trošku nepraktické. Jsou spíše jen takovou ozdobou interiéru :)

      Vymazat
  5. Takový stolek by se mi taky líbil, hlavně to množství šuplíků. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Vybrala jsi hezké věci :) o svém vysněném stolku jsem psala na blogu :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  7. Nádhera! Krásně jsi vybrala, aj ty doplňky, naprosto dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezke ;) Moje vysnena toaletka je tato - http://www.nabytek-bmark.cz/podle-dodavatele/b-mark-1/toaletka-grenada-g47-jablon.html mam ji slibenou na narozeniny, tak jeste dva mesice musim vydrzet ;) Co na ni rikate? Mirka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá skvěle, dostatek úložného prostoru. Místo na židly, aby se ti sedělo pohodlně a deska je také dost velká aby jsi na ně ni dala i nějaký ten organizér. Skvělé :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)