LÍČENÍ S UD XX VICE LTD RELOADED č.21


Je má jediná, ale nejmilovanější Vicka od Urban Decay. Ačkoliv paletka Reloaded schytala i pár krutých ran z recenzí a neoplývá zrovna chválou jak její předchůdkyně, i tak ji miluji. A já těch 100 looků z ní vytřískám...

... příchází 21.look s paletkou XX VICE LTD RELOADED ...


O tom, že tmavé kouřové líčení nemusí být jen černé už víme a osobně ani klasické extra černé kouřové líčení nevyhledávám. Ale barvu, kterou miluji je fialová. Za mě velké nafouklé fialové kouřovky jsou pro hnědo-zelené očí na prosto perfektní.


Jednoznačně prvně sahám po bázi, ačkoliv stíny nemají problém s výdrží, ani pigmentací, tak já se pro svůj dobrý pocit bez báze neobejdu. Když používám tmavé stíny, tak ohyb definuji od nejsvětlejšího odstínu a postupně ztmavuji, až nakonec dám stín i na pohyblivé víčko a vše rozblendím do sebe. U klasických kouřovek spodní linku vždy držím ve stejných barvách jako pohyblivé víčko. A i pro vnitřní koutek hledám stejný odstín, ale v jiném tónu.


Do ohybu jsem nejdříve nanesla stín Laced a něj jsem postupně vrstvila stín Suspend a s velice lehkou rukou i stín Oil Slick. Fialový stín Freakshow je božskej, ale pozor na něj, při blendění ztrácí na intenzitě a je tedy nutné ho trošku vrstvit, a nebo finální vrstvu nanést na mokro. Na spodní linku střídám fialový a černý stín. Vůbec se nebojím a linku vytvořím trošku výraznější, aby oko podpořila a to nepůsobilo zapadle. Božskej měňací fialový stín Asphyxia mokrým štětcem vťupu do vnitřního koutku a spojím i se stíny na spodní lince.

Na rtech mám Rimmel Kate č.45, řasenka Gabriella Salvete 100 % Big Lashes.


---
Jak se vám líčení líbí?


Vaše Hevi


Komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)