LÍČENÍ INSPIROVANÉ ZÁPADEM SLUNCE - LAVERA, BO.HO a NEOBIO


Paletka stínů Lavera s okouzlujícím názvem Indiánský sen, která je plná stínů zalitých sluncem mě učarovala na první pohled. A v hlavě jsem již vytvářela představu líčení, pro které jsem inspiraci čerpala ze západu slunce. Zlatavé až načervenalé odstíny, které se snoubí v nádherný pohled jsem vždy obdivovala a co si budeme povídat "Příroda je mocná čarodějka a ví jaké barvy ji sluší". A nejlepší inspirací pro nás.


Pleť sjednotím makeupem Neobio a korektorem Rimmel Match Perfection projasním oblast pod obočím, bradu a nos. Makeup zapudruji transparentním pudrem od UMA a hlavně korektor, aby krásně držel až do večera. Obličej vykonturuji matným bronzerem Too Faced Milk chocolate soleil, a také zmenším čelo. Nakonec tvářím dodám trošku barvy bronzovou tvářenkou také značky Neobio a pleť máme hotovou. 


Na víčko nanesu narůžovělou bázi Jordana, abych zakryla tmavé žilky a stíny mi vydržely po celý den. Na ni vrstvím kovově růžový stín přes celé pohyblivé víčko. Samotný ohyb lehce ztmavím hnědým stínem a štětcem přejedu i spodní linku, ale držím se jen ve vnitřním koutku. Na něj navážu oranžovo-karamelovým stínem s kterým vůbec nešetřím a nanesu ho nejen na pohyblivé víčko, ale i celou spodní linku. A zlatavým stínem a mokrým štětcem prozářím vnitřní koutek oka.


Líčení očí zakončím notnou dávkou řasenky Miss Sporty Lash Millionaire a obočí zvýrazním šedým stínem Golden Rose. A jelikož mi paletka připomíná letní západ slunce, kde je dominantní i rudá, tak jsem líčení doplnila právě rudou rtěnku Bo.Ho. č.105



Připomíná vám líčení zapadající slunce?


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Moc krásné , červené rtenky miluji.

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi pekné :) a noazaj to pripomína zapadajúcu slnečnú oblohu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Líčení se ti opět velice povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta spodní linka je úžasná! Líčení ráda vyzkouším, právě něco takovéhohle bych se chtěla naučit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné líčení. Ta spodní linka je fakt super a odstín rtěnky, naprosto super. Hned jak jsem si prohlédla líčení, připomíná mi měsíc září. Takové to ještě teplé slunce zabarvující krajinu už trochou podzimu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je krása ;) červená je na tvých rtech podle mě nejhezčí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, poslední dobou jsem si do rudých rtěnek zamilovala a zjišťuji, že když kupuji nějakou novou, tak sahám právě po rudých odstínech :-)

      Vymazat
  7. Krásný odstín rtěnky! Celkový make-up se ti moc povedl! Tyhle barvičky mám moc ráda ♥
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  8. Už jen podle názvu paletky mi to řipomíná slunce a západy. :) Krásné líčení, líbí se mi, jak jsi dolní část oka podtrhla zlatým stínem.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Poslední dobou jsem si zlatou na spodní lince velmi oblíbila, protože krásně očí zvýrazní.. :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)