NEOBIO - LIQUID MAKEUP - 01 LIGHT BEIGE



Před pár dny mi dorazil balíček z eshopu Erpa.cz, který obsahoval tři produkty značky Neobio. A vás nejvíce zaujal makeup, tak vám přináším jeho recenzi jako první. Neobio je přírodní, veganská značka, která nabízí jak dekorativní tak pečující kosmetiku. A pyšní se certifikátem NaTrue.

Makeup má průhledný plastový obal s pumpičkou. Právě díky pumpičce, která makeup vytláčí z něj dostanete i tu poslední kapku. Velmi jednoduchý a jemný dizajn je líbivý. Oceňuji i průhlednost obalu, že přesně vidíte kolik makeupu vám ještě zbývá.


Světle béžový odstín je světlý, ačkoliv se tam na ruce nezdá a pleti se přizpůsobí, ale není to nic pro porcelánové panenky. Během dne neoxiduje, takže jeho barva je stálá. Makeup má příjemnou, nevtíravou parfemaci, která na pleti není cítit. Krémová až našlehaná konzistence mě mile překvapila, ale zapracovat makeup do pleti není zrovna lehké. Houbičkou se makeup spíše mudle než roztírá, s prsty to není o moc lepší, ale s kabuki štětcem máte vyhráno. 


Makeup vám pleť sjednotí, ale výraznější nedokonalosti nezakryje, tady pomůže jen korektor. Protože poslední dobou nevyžaduji plné krytí celého obličeje, nevadí mi, že kruhy a lehčí začervenání musím zakrýt korektorem.


 Ale hlavním důvodem proč jsem si tento makeup naprosto zamilovala je hydratace. Po celodenním nošení makeupu je má pleť stále příjemná, čerstvá a cítí se skvěle, tak jako před jeho nanesením. Líbí se mi, že tento effekt nezmizí ani po zapudrování obličeje. Makeup póry neucpává, nezalézá do nich a ani je nezvýrazňuje. 



Z makeupu jsem nadšená a o koupi dalšího balení budu určitě uvažovat, protože mě zaujalo, že je makeup přírodní, lehký a tak skvělý. Pro smíšenou, až mastnější pleť je naprosto perfektní. Nezatěžuje ji, ale chrání a hlavně o ni pečuje. 

---
Zaujal vás makeup Neobio?

Vaše Hevi

Komentáře

  1. Na ruce vypadá fakt hodně žlutě, ale je dobře že to tak pak není. Já jsem celkem porcelánová panenka, tak si makeup asi nechám ujít :/ I když vypadám jako cílovka :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bych ti makeup nedoporučila. Má lehce nažloutlý tón. Nic pro růžovky a běloby.. :/

      Vymazat
  2. Makeup vypadá dobře, ale já bych potřebovala opravdu hodně světlý odstín :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělý :-) jsem s ním nadmíru spokojená :-) až na tu aplikaci.. :/

      Vymazat
  3. Škoda té aplikace, jinak mě docela zaujal. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá fakt dobře, odstín by mi asi neseděl, ale jinak se na jejich makeupy určitě kouknu :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda, že to není pro porcelánové panenky - sháním makeup a vždycky mi můj oblíbený a ověřený přestnaou vyrábět :D

    Inka Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Mně připadá, že po něm pleť vypadá celkem přirozeně.:) Jen je škoda, že to krytí je slabší. Jinak se mi líbí ta průhlednost balení, kolikrát člověk nevidí, kolik toho ještě uvnitř je a to je celkem škoda.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V létě určitě ocením, že je lehký a má jemné krytí. :) Naštěstí se v obličeji moc neopaluji :-)

      Vymazat
  7. Musím říct, že mě hodně překvapil odstín i když vypadá tmavě ve skutečnosti vůbec není. Nicméně i tak mě více láká BB krém 7v1. Máte s ním někdo zkušenosti? Přišel Vám fajn.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)