KLASICKÉ LÍČENÍ PRO KAŽDÝ DEN A KAŽDOU ŽENU


Dneska pro vás mám inspiraci na líčení, které mě osobně vždy zachrání ve stavu nouze, vytvořím ho rychle a vůbec nezáleží jakou paletku zrovna mám po ruce. Teda trošku ano, protože je důležité, aby paletka pro vytvoření tohoto líčení obsahovala, alespoň jeden světlý třpytivý stín, jeden středně hnědý a nějaký tmavě hnědý odstín.


Nejdříve lehce definujte víčko středně hnědým stínem. Světlým nejlépe třpytivým stínem zahalím celé pohyblivé víčko a nevynechám ani vtnitřní koutek, protože tenhle krok moje oči prozáří a opticky je zvětší. A posledním tmavším stínem a menším štětcem na linky, trošku oči přivřu. Ostrou tmavě hnědou linku kreslím jen do půlky linie řas, protože linka až ke koutku by mi oči zmenšila až moc a to nechci. Na menší blending brush smíchám oba hnědé stíny a lehce s nimi popráším spodní linku a zase jen do půlky. Nezapomínám vše blendit do sebe a hlavně do ztracena, protože za ostrou dámu má dovoleno být jen linka. 


Líčení volím jak do práce, nákupy, tak i v situacích kdy nevím jestli je vhodné líčení spíše pro den nebo si už můžu dovolit nějaké to tmavší večerní líčení. A když sebou do kabelky přidáte i paletku a menší blending brush, můžete s líčením libovolně pohybovat, kdy se vám zachce, ale ztmavujte z rozvahou, protože zesvětlení není tak jednoduché, jak se zdá.


Samotné líčení mi přijde klasické a hodně univerzální, a proto na rty můžete dát cokoliv, co vás napadne.


Pro líčení očí jsem použila paletku stínů Cargo Vintage Escape a na rty nejdříve konturovací tužku od Catrice v odstínu Berry a na střed rtů Maybelline ColorDrama v odstínu Minimalist.

---
Jak se vám líčení líbí a zkusíte ho také?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Přesně takovéhle líčení mám ráda:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi pekne, ja sice na sebe skúšam rozne typy licenia, ale to je doma :D presne taketo licenie si viem predstaviť hocikam. Naozaj super si šikovná

    OdpovědětVymazat
  3. Takové jednoduché, jemné mám prostě velice ráda! :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké, sluší ti, já nejčastěji nosím něco podobného, jen bez linky :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  5. Takové jednoduché líčení mám nejraději. Moc ti sluší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Takhle nějak vypadá moje koždodenní líčení očí, jen teda bez té linky, tu jsem se pořád nenaučila takhle krásně nakreslit :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to o cviku.. nejlépe se mi dělá s úzkých zkoseným štětečkem na obočí :-)

      Vymazat
  7. moc hezké líčení. takové decentní :-) . Já nemám ráda, když je někdo zmalovaný jako klaun. To mi přijde hodně i na nějaký večírek, natož na běžné nošení. já používám jen řasenku, občas stíny a teda ještě make up pro problematickou pleť z https://www.biooo.cz/bio-kosmetika/liceni/ , protože mám v obličeji hodně jizev po akné, které chci skrývat.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)