DOMÁCÍ BARVENÍ ŘAS A OBOČÍ S BEAUTYLASH.CZ


Vždy jsem tiše záviděla všem, kteří měly krásné husté upravené obočí jako ze žurnálu. Bohužel já jsem takovým obočím obdařena nebyl. A znáte to, když nejste spokojené, tak to nenecháte jen tak. V mém případě jsem na své obočí útočila pinzetou, a nedopadlo to podle mých představ a očekávání. Když už mi obočí dorostlo do stavu použitelného, začala éra barvení. Obočí si barvím asi 4 nebo 5 let. A od té doby jsem vyzkoušela hned několik značek a produktů. Nově se mi do ruky dostaly i produkty od značky BeautyLash.


Na testování mi přišly barvy z řady Sensitive, které jako barvivo obsahují extrakty z rostlin a jsou tak mnohem šetrnější a bezpečnější něž běžné barvy založené na oxidantech. A také odstraňovač barvy.


Pokud s barvením začínáte a nevíte, který odstín je pro vás ten pravý, tak není nic lehčího než napsat na email a oni vám rádi poradí. Já si obočí barvím už delší dobu, takže vím, že mi bude sedět tmavě hnědý odstín. A na řasy jsem zvolila univerzální černý odstín. 


Doma si obočím barvím už pěknou řádku let, ale ani po tolika letech si netroufám, barvit řasy i obočí dohromady. Raději vše popořádku a s tím ti pomůže i návod, který produkty obsahují. Zvládne to každý. 


Každá ze sad obsahuje dva gely, kartáček, plastovou tyčinku a chrániče pod obočí. Prostě vše co pro domácí barvení potřebujete. Kdo si doma obočí barví už déle, a má prozkoušeno více značek, tak asi ví, že většinou tyhle barvící sady obsahují gel a vodičku. Beauty lash má oba kroky v podobě gelu. Další co sada obsahuje je kartáček, který je fajn a pracuje se s ním pěkně a určitě je nutností. Co bych, ale v sadě nepotřebovala je šedá plastová tyčinka, kterou já vůbec nevyužívám, protože barvu nanáším raději kartáčkem. A v poslední řadě ochranné papírky pro líčení řas, které já opět nepoužívám, protože mi nedrží a padají mi.



Ačkoliv mé obočí nepatří k nejsvětlejším, tak v poměru k mým vlasům je světlé. Vlasy si barvím na tmavě hnědou skoro až černou, a mám ráda když i obočí je výraznější a hned z několika důvodů. Za prvé jsem holka krev a mlíko, a znát je to i v obličeji a líbí se mi více výrazné obočí, které obličej orámuje a přidá na výrazu. Když mám nude jemné líčení, kladu větší důraz na obočí. Bohužel pinzeta v mládí jela jako jehla a jsou místa, kde mi už obočí neroste a je potřeba, tuhle chybu trošku napravit, aspoň na oko. Když se mi nechce moc líčit, tak se na své obočí mohu spolehnout, protože barvením je už zvýrazněné a definované, a v kombinaci s řasenkou a leskem, to postačí.


Barvení obočí:
1. Před samotným barvením si obočí očistím tonikem a vytřu do sucha. Pokud si s aplikací nejste moc jisté, naneste kolem obočí, třeba vazelinu na, kterou se barva nechytí a vy ji tak nebudete mít všude. Pokud si věříte tak gel nanášejte i bez zadních berliček. Ale myslím, že zrovna u gelů Beauty lash to není potřeba, protože z obočí neztékají a drží na něm.

2. Na obočí naneste gel č.1. Já gel nanáším pomocí kartáčku, na který gel rozprostřu a pak pomalu nanáším na obočí. Po nanese ní si do ruky beru ještě štetičku do uší a barvu rozpatlu tam kde je potřeba. Trošku jsem se lekla barevnosti gelu, který byl spíše rezavý než hnědý, ale vše napravil druhý krok.

3. Gel z tuby č.2 nanáším stejně . Trošku gelu si dám na kartáček a včešu ho do obočí a pohlídám si dvě minutky a pak gel setřu.

4. Gel obočí přirozeně zvýrazní a doplní. Určitě nečekejte, že vám obočí orámuje a extrémně zvýrazní. O pár odstínů je obočí ztmavené a zdá se, že zázračně povyrostlo, ale tak to není. Jen se obarvily i ty nejsvětlejší chloupky. Gel obarví povětšinou jen chloupky, kůži už méně, ale mě to vůbec nevadí. 





Pro barvení řas jsem zvolila barvu černá, která je univerzální pro všechny typy očí a tady se s barvou asi nespletete vůbec.


Barvení řas
1. U barvení řas můžete použít přiložené ochranné papírky, já je nepoužívám protože mě nedrží, zavazí mi a práci mi spíše ztěžuji. Takže bez obalu a ochrany jdeme na barvení.

2.Oční okolí očistím a nanesu první gel. Zase si gel naťupkám do kartáčku a řasy nařasím, stejně jako s řasenkou. Gel nanášejte opatrně, ať se vám nedostane do očí, protože to pekelně štípe. 

3. Druhý gel nanesu zase s pomocí kartáčku a suchým se zase snažím řasy trošku rozčesat, aby se barva více rozprostřela a obalila každou řasu. Což mi moc nešlo, a stejně řasy vytvořily pavoučí nožíčky.

4. Při prvním pokusu jsem gel na očích nechala jen minutu. Jak už víte, nemám moc zkušeností z barvením řas a své oči mám ráda a nevěděla jsem jak na tohle budou reagovat. Když bylo vše v pořádku, tak jsem se při dalším barvení nebála ho tam nechat i déle

Ve skutečnosti jsou řasy po barvení výraznější a pěkně vytvořily jemnou linku podél oka. Efekt se mi velice líbí a sem tam jsem řasenku nechala doma a na rty nanesla jen trochu barvy. 


K barvám vám určitě doporučím odstraňovač barvy, který vám barvu jemně smyje a nevezme ji na intenzitě. Pár kapek na vatový tampón a s jemnými pohyby jde barva dolů snadno a mnohem rychleji, než tonikem nebo odličovačem očí. V očích neštípe a pokožku nedráždí. Má příjemnou nasládlou květinovou vůní. 


Za mě jsou barvy jasnou volnou a musím uznat, že nic lepšího jsem zatím nezkoušela. Jedna sada stojí 297 Kč a vydrží vám na dlouho, protože produktu stačí velmi málo. A teď k tomu co vás asi zajímá nejvíce. Výdrž je bezkonkurenční. Barvení jsem musela opakovat až po 6 týdnech, kdy už bylo znát, že barva je slabší a je potřeba proces opakovat. Tohle je prostě must have a nutnost mít doma. 


S BeautyLash jde barvení snadno, rychle a jednoduše. A věřte, že to zvládne i malé dítě.


Znáte tuhle značku? A barvíte si řasy nebo obočí doma sami? 



Vaše Hevi


Komentáře

  1. Obočí si nebarvím, ale přemýšlím o tom. Děkuji za tip na barvu i návod:-)

    Inka Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě cena poměr výkon, nejlepší barvy na obočí co jsem zatím zkusila :-)

      Vymazat
  2. Zajímavé, já bych se bála že si ho obarvím a budu mít obočí až moc výrazné. Já jsem se svým celkem spokojená, takže tohle nemám v plánu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvé obavy chápu. Hodně záleží na použitých barvách, ale časem to vybledne.. :-)

      Vymazat
  3. Na barvení obočí nedám dopustit! Mám ho dost řídké a barvení mi mega pomůže, je pak hezky výrazné a nemusím ho už vůbec líčit!
    Tady mě zaujala ta sadička, hezky to koupíš pohromadě a nemusíš nic navíc shánět.. :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, vytáhneš, nabarvíš a za pár minut máš obočí jako lusk :-)

      Vymazat
  4. Vyzerá to naozaj super, len ja som taká nešikovná, že by som si na to sama nejak netrúfla. Škoda :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že by jsi to zvládla levou zadní :-) Je to vážně jednoduché :-)

      Vymazat
  5. Jednou mi kamarádka barvila řasy a výsledek byl super. Jinak řasy jsem si ještě nikdy nebarvila a docela mě tato sada zaujala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to velký rozdíl :-) Tak třeba ji zkusíš a barvení si zamiluješ :-)

      Vymazat
  6. máš môj obdiv, že si si takto farbila aj obočie aj mihalnice :) ja by som sa toho bála :) i keď to vyplnenie obočia by bolo praktické, nemusela by som toľko domaľovávať každý deň :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není se vůbec čeho bát :-) Ano to určitě, já si teď většinou vykreslím ocásek a dopředu jen otřu štětec a vyčešu kartáčkem. A ani ne za minutku mám obočí :-)

      Vymazat
  7. Už dlouho nad něčím takovým přemýšlím, tak je super, že o tom píšeš!
    http://catthegdiaries.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Obočie som si ešte nefarbila no tento set vyzerá super a nenáročný na používanie. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  9. Léta si už barvim obočí refectocilem, sice me to prudi,ale je to výrazná pomoc při liceni. Obočí si totiž pak ještě dokresluji tužkou, pac po urazu mi na jednom místě neroste už vůbec nic...:-) ale na řasy jsem si doma sama nikdy netroufla a u kosmeticky mi z toho palely oči,tak jsem to vzdala, i když se říká, že krása bolí ...;-))) díky za typ na novou barvu!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Refectocil mě moc nevyhovoval.. :( lehce mě po něm pálela kůže.. :(

      Vymazat
  10. Já plánuji skoro stejný článek a barvit obočí si musím jinak to vypadá blbě pak skoro žádné nemám :D

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem odjakživa tmavý typ a na světlou barvu nepůjdu v nejbližší době, takže pro mě by tohle asi moc nebylo. Každopádně pro ty, kteří mají světlejší obočí, nebo potřebují barvu, si myslím, že je to celkem super:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  12. Obočie si dokreslujem každý deň ceruzkou ale keď naberiem odvahu, skúsim si ho aj ja farbiť 😄

    OdpovědětVymazat
  13. Naštěstí mi matka příroda nadělila, krásné, tmavé a hlavně plné obočí, které si jedou za dva měsíce nechávám upravovat u kosmetičky. :) Ale produkty vypadají skvěle i ten výsledek. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já používám už dlouhá léta Refectocil (ale jak si tady psala, trochu mě taky pálí), takže moc ráda vyzkouším jinou značku .... Tisíc díků za tip :)
    http://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle je pro mě určitě 100 % lepší :-) vřele doporučuji :-)

      Vymazat
  15. Já osobně obočí doma nebarvím a v blízké době to nemám ani v plánu. I když návody vypadají velmi jednoduše, nechci riskovat, že se něco pokazí :) Protože mě docela zaujal tento salon, hledám nějaký podobný, protože do Prahy to mám dost daleko :( Nevíte někdo o nějakém na Moravě, kde poskytují také větší množství služeb a máte s ním dobré zkušenosti?

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)