TOPVET: ARGANOVÝ AKTIVNÍ KRÉM


Dneska pro vás mám poslední produkt z balíčku, který mi přišel od značky Topvet. Měla jsem možnost vyzkoušet několik produktů značky Topvet, kterou jsou již dříve znala a má zkušenost s ní byla vždy pozitivní. A nebude tomu jinak ani dnes, protože tento krém mě uchvátil.



Na první pohled vás krém zaujme svým balením, které je dovoluji si říci opravdu vymakané. Když si krém zakoupíte a to za pouhých 190 Kč, dorazí vám v papírové krabičce, pro kterou věřím najdete i další využití. Samotný krém má plastové balení s tématickým potiskem a velmi promyšleným dávkováním.


Velice oceňuji dávkování krému, které je řešeno naprosto dokonale. Výhody pumpičkového balení vám opakovat už asi nemusím. Ale značka Topvet, zvedla laťku zase o něco výše. Jejich krém má pumpičku, která mě baví a u krému ji vyhledávám nejčastěji, ale abyste se k pumpičce dostali, tak ji musíte za pomoci lesklé části vytočit ven. Tím pádem je krém opravdu chráněn před vzduchem a v pumpičce vám ani nezůstane tvrdý čudlík a spotřebujete tak každou kapku krému.


Krém má hodně lehkou krémovou konzistenci a nevtíravou vůni. Je jemný a do pleti se snadno vtírá bez umaštěného pocitu. Krém se vstřebává okamžitě, pleť zalije příjemným pocitem blaha. Pleť je hydratovaná, vláčná a na dotek heboučká. Krém je vhodný i pod makeup, ale spíše vám doporučím ty méně hydratační, protože krém vám jí dodá tak akorát. 


Krém je vhodný pro všechny typy pleti různého věku a použít ho můžete ráno i večer. Pro mou smíšenou pleť je naprosto perfektní. Má vysoký podíl arganového oleje, který je právem nazývám Marockým zlatem a patří mezi nejluxusnější oleje světa. protože s pletí umí vážně kouzla. 


Pokud mohu tak vám krém vřele doporučuji. Perfektní kousek za pár korun, který vás bude bavit od prvního zmáčknutí a nebudete chtít, aby vám došel. K dostání zde.


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Produkty s arganovým olejem znám pouze ve formě olejíčků. Tento krém vypadá jako příjemná alternativa pro toho, kdo nemá rád mastný povit na pleti, jako to oleje většinou udělají.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je bohužel nevýhoda oleje. Teď mi přišel na testování čistý arganový olej od sefirosu. Tak se těším až je porovnám mezi sebou. ♥

      Vymazat
  2. Sounds very nice:)
    Have a good day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Arganový olej mám v kosmetice velice ráda a tento krém vypadá skvěle, líbí se mi dávkování a také balení. Za tu cenu je opravdu super.
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  4. Od Topvetu mám jejich super masti, balzámy v kelímcích a nově i kokosový olej. Takže tuhle značku jsem už objevila a moc se mi jejich produkty líbí.

    OdpovědětVymazat
  5. Krém se mi moc líbí a pumpička je praktická. Taky mám ráda tyto typy balení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě jsou nejlepší a hlavně v době kdy se jak se říká vracím do puberty a trápí mě akné.. :(

      Vymazat
  6. Wau, tak toto vyzerá naozaj super. Arganový olej zbožňujem

    OdpovědětVymazat
  7. U pumpičky chválím nápad - za "tvrdý čudlík" při vymačkávání další dávky bych fakt vraždila :-)

    Jinak od Topvet toho moc vyzkoušeného nemám - vzpomínám si, že jsem zkoušela měsíčkovou mast (z Teta drogerie?) a byla fajn. Víc jsem zatím ale nezkoumala :-)

    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musím jen souhlasit, obzvlášť to nesnáším u makeupu.. :(

      Vymazat
  8. Od TopVet jsem zatím měla jen balzám na rty, ale byla jsem moc spokojená! Určitě toho musím vyzkoušet víc, líbí se mi hlavně, že je to česká a přírodní značka, což je super. :)

    Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám jahodový a jsem také velmi spokojená :-) Topvet je úžasná značka a hlavně česká, jen škoda, že se o ní tak málo mluví.. :(

      Vymazat
  9. Hezký den přátelé, povoláním jsem lékař. Nikdy jsem opravdu nevěřil na povrchnost kvůli svému profesnímu původu, dokud jsem nenarazil na doktora Ajayi, mocného kouzelníka, který je ve své práci úžasný. Měla jsem problémy ve svém 12letém manželství, když jsem zjistila, že můj manžel měl poměr se svou kolegyní, tak jsem ho konfrontovala, jediné, co mi řekl, bylo, že bych měla být připravena na rozvod, protože mě už nebaví, to bylo opravdu překvapivé protože za dva dny od něj obdržím rozvodový papír, prosím ho, aby přestal, ale choval se divně, ani nepřemýšlel o tom, jak to ovlivní naše děti, tehdy jsem diskutovala s kamarádkou o svém problému a řekla mi, jak byla v podobné situaci, ale doktor Ajayi pro ni provedl kouzlo lásky, které zachránilo její manželství, byl jsem skeptický, ale opravdu nechci neúspěšné manželství, tak jsem kontaktoval doktora o pomoc, poté, co jsem mu vysvětlil svou situaci, bylo mi řečeno, co má být hotovo a dnes je můj manžel se mnou opět v míru a přerušil všechny své špatné činy vůči mně. Pokud máte problém ve vztahu, doktor Ajayi je vaší poslední zastávkou pro řešení. Můžete kontaktovat na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)