BELITA.CZ - AURUM, IDEAL WHITENING A BB CREAM


Když se mě někdo zeptá, co mě na blogování baví, tak jednou z odpovědí by určitě byla: "že ráda objevuji nové značky a produkty" A tak to bylo i z eshopem Belita. Již dříve jsem měla možnost vyzkoušet pár vzorečků značek, které eshop nabízí a že je jejich nabídka je velmi pestrá se můžete přesvědčit v eshopu Belita.cz sami.


V balíčku, který mi k recenzi přišel koncem léta jsem objevila produkty z řady Aurum, přesněji oční krém a sérum na pleť. Dále dva produkty z řady Ideal Whitennig a znovu sérum a noční krém. A jako poslední produkt byl BB cream.


Řada Aurum 20+
Ihned na první pohled je vám jasné, že řada Aurum je plná zlata a důkazem, že zlato nemusí být jen šperkem. Produkty obsahuji mikročástečky koloidního zlata, které zvyšuje schopnost pokožky absorbovat a uchovávat vlhkost, která je pro jakoukoliv pokožku důležitá. Zlatu se také říká "průvodce" pro vitamíny, živiny a další látky, které jsou pro pokožku důležité, protože je dokáže nasměrovat přesně tam kam mají jít. 


Oční krém a pleťové sérum
Obaly obou produktů jsou stejné jen se liší v obsahu ml. Vzhledově jsou obaly pěkné, jednoduché a použitelné. Libí se mi, že krémy jsou v tubě a pod víčkem mají malou trubičku pro dávkování. S kterou lze snadno a lehce krém dávkovat a hlavně nanášet s přesností. Produkty mají stejnou parfemaci, která je jemná a nevýrazná.  Jemný závan květin a svěžesti, tak bych ji asi popsala nejlépe.


Oční krém má krémovo-gelovou konzistenci a bílou barvu. Do očního okolí ho lehce vklepu ráno i večer a on se pěkně schová do jemných vrásek a vyhladí je. Oční okolí prozáří, tmavší kruhy a ty nejjemnější vrásečky schová pod svá zlatá křidelka. Vsakuje se rychle, ale lehce lepká. Oční okolí je viditelně napapané, hydratované a zdravější. Z krému jsem neskutečně nadšená a doufám, že mi nikdy nedojde. A jestli vás trápí po ránu oteklé oči, tak krém skladujte v lednici a ráno ho nechte kouzlit. A že kouzlit opravdu umí.

______________

Pleťové sérum má konzistenci tekutějšího gelu a při doteku s pokožkou se změní v lehkou vodičku. V séru jsou více patrné již zmíněné mikročástečky zlata, které pleť prorozzáří, ale příjemným a svěžím dojmem, nic násilného. Sérum je na pokožce hodně lehoučké a na celou pleť stačí malý hrášek, protože se rozpouští a najednou jeho až moc. Do pórů se vpíjí rychle, má chladivý effekt a pleť po něm lehce lepká. U séra mi to vůbec nevadí, protože jsem ho používala pod pleťový krém, který poté s pokožkou lépe spolupracoval. Sérum bych zhodnodila jako šikovného pomocníčka pro přípravu pleti na další kroky ze své skincare. 


Řada Ideal Whitening
Je určena pro ty z vás, které trápí pigmentové skvrny, nejednotný tón pleti a různé barevné nesrovnalosti na pleti. Produkty obsahují jedinečnou technologii "inteligentní bělení pigmentových skvrn - Ideal Whitening"


Sérum a noční krém
Obaly podtrhují název samotné řady. Matné bílé tuby jsou doplněny jemnými barvami v podobě různým nápisů, kterým já moc nerozumím. Co mi, ale chybí jsou české nápisy, které mi scházely i u zlaté řady. A nebo třeba nálepka s českým překladem. Produkty mají lehce štiplavou mentolovou vůni, která z pokožky jde cítit jen chvíli po natření. Mě osobně pigmentové skvrny netrápí, ale nesjednocený tón pleti a nehezké tmavší jizvičky po akné jsou u mě na denním pořádku.


Sérum má gelovější konzistenci, která mi u séra velmi vyhovuje. Sérum z téhle řady jsem používala v návaznosti i na noční krém, když jsem ho používala přes den. Den nebo noc jak to ten krém může poznat :D. Jinak jsem sérum volila pod jakýkoliv jiný denní krém a také makeup, nenašla jsem produkt s kterým by si sérum nesedlo. Celkově musím říct, že všechny produkty z pleťové řady neměly problém s jinými produkty různých značek. Vždy se jim jako by přizpůsobily. U séra jsem "bělící" účinnek viděla téměř ihned po nanesení. Nečekejte, že sérum z pleti "alá paletka všech barev" udělá jednolitou jemnou růžovou. To vůbec ne, ale kéž by. Spíše jsem pozorovala, že sérum umí zjemnit příznaky zarudlých tváří a malých pupínků a to okamžitě. Funkcí mi hodně připomíná zelený korektor, akorát tohle sérum z vás neudělá vodníka.

______________

Noční krémhutnou konzistenci, ale když ho do pokožky vtírám tak mi připadne, že krém ještě nabývá a na pleť ho stačí dát velmi málo. Hutná konzistence krému se mění teplem pokožky a pomalu se začne roztékat jako máslo. Krém není vůbec mastný, právě naopak je lehký a i přes noc dá pokožce prostor, aby odpočívala a dýchala. Na dotek je pokožka hebká a jemná. Po třech měsících používání jsem zaznamenala, že můj tón pleti je sjednocenější a jizvičky po akné jsou sméně výraznější. Účinnější mi přijde používat více produktů ze řady Idealia. Sérum jsem používala přes den a krém jak jinak než na noc, ale nebála jsem se ho použít ani na den pod makeup. 


BB cream 7 v 1 - v odstínu Natural 01
Balíček obsahoval i jeden produkt dekorativní kosmetiky, přesněji BBcream. Pro mě další značka, kterou jsem vůbec neznala, ale byla jsem velmi ráda, že ho mohu vyzkoušet. Když přejdu to, že BBčko má na sobě napsáno 7v1, čemuž já moc nevěřím, ale to je jiná kapitola. Jsem si tohle BBčko v létě oblíbila a používala jsem ho velmi často.


Ihned musím vyzvednou barvu, která je hodně světlá a sedí mi i na přechodu podzimu a zimi. BBčko je hodně krémové, ale když ho nanesu na pokožku tak zatuhne a nepustí se. Nemusím ho moc pudrovat a když tak jen v oblasti T-zóny. Má lehké až střední krytí, ale nevadí mu, když ho více navrstvíte. Pokožku nezatěžuje a nedráždí. Nemám problém, že by se BBčko na pleti zdrcávalo do rýh a vrásek, vydrž má celkem dobrou, ale otěru vzdorný také není. 


Závěrem produkty jsou levné, ale kvalitní. Překvapilo mě, že není vůbec potřeba s produkty plácat. Protože je to zbytečné, velkou práci a parádní kouzla produkty umí i v malém množství. Eshop Belita nabízí spíše produkty z pečující kosmetiky. Osobně bych i velice ráda uvítala více produktů dekorativní kosmetiky. A vám vřele doporučuji všechny produkty, které jsem měla možnost vyzkoušet.

______________

Znáte eshop Belita? A používáte i méně prověřenou kosmetiku?



Vaše Hevi

Komentáře

  1. Interesting products Dear:)
    Have a lovely weekend!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. BB krém vypadá odstínově moc pěkně. většinou s nimi mám špatné zkušenosti. Ty drogerkové jsou hodně do oranžova nebo dožluta a výsledek pak vypadá hrozně, tento se mi zamlouvá a na pleti může vypadat dobře:-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel BBčka drogérkové značky moc neumí. Za mě zatím nejlepší jsou ty asijská, ale tohle jim šlape na paty. ♥

      Vymazat
  3. Musím sa priznať, že ani jeden produkt nepoznám, ale zlatá kolekcia ma zaujala najviac. Mám s očami ťažkosti a už dlho zháňam niečo, čo by ich prebralo k životu a nevyzerala som nonstop ako po nejakej party :D
    World of Nicol | Narodeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ou, tak tohle je nepříjemné. Když jsem dlouho v práci, tak se tento effekt taky dostaví. Ale myslím, že ten oční krém by ti mohl pomoci ♥ ♥

      Vymazat
  4. Tak toto je úplně pro mě neznámé, to samé ten eshop. Neprověřenou kosmetiku občas používám.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Menej známu pletovú kozmetiku skúšam až po prečítaní pár recenzií, ale trochu sa bojím ju testovať pokiaľ mi je značka neznáma.

    GIVEAWAY o dva balíčky kozmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano tak tohle chápu.. je pravda, že to někdy bývá risk.. ale tuhle můžu doporučit :-) ♥

      Vymazat
  6. tuto kozmetiku počujem prvýkrát ! ale vyzeraju fakt super ! :))
    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  7. Vůbec tyto výrobky ani značku neznám. Ale ráda bych zkusila :) Mrknu na stránky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vůbec tuto značku neznám, ale zaujal mě oční krém :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)