RYCHLÁ SOUTĚŽ O TŘI PRODUKTY ASTRID


Značku Astrid už z mého blogu znáte velmi dobře. A i tyhle tři produkty na, které jsem napsala i článek. Se značkou spolupracuji už delší dobu a před Vánocemi mi značka zaslala i produkty pro vás mé milé čtenářky, abych vám mohla udělat radost.

A jak můžeš balíček vyhrát? Jednoduše, stačí když mi do komentáře napíšeš tip na nějaký produkt značky Astrid, který jsi vyzkoušela a nebo máš v plánu vyzkoušet. A co tě na značce baví a nebo právě naopak nebaví. 

Sleduj FB stránky Astrid a můj blog jako pravidelný čtenář a přihoď email. 


Soutěž končí 27. ledna 23:00 hod a vyhlášení proběhne na FB.

Krásný den a hodně štěstí 

Vaše Hevi

Komentáře

  1. eriuchytilova@gmail.com prima soutěž. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzkousela jsem sprchac od Baley s tim roztomilym obalem s jednorozcem. Balea je levna a ma vonave produkty.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, od Astrid jsem vyzkoušela hydratační mléko na opalování 20, rychle se vstřebává a chrání, pěkná vůně, dobrá cena. zu.oulehlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna používám ten ochranný krém na ruce a jsem spokojená. Líbí se mi, že Astrid inovoval design výrobků i ta cena je příznivá:)
    GFC Mirka Škampová, FB Miroslava Škampová
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. GFC Kateřina Výmolová
    FB Kateřina Výmolová
    Od Astridu jsem si oblíbila krém na ruce a taky opalovací krémy a oleje :). Moc ráda bych yvzkoušela tu hřejivou emulzi.
    vymolovak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Od Astridu jsem zatím nic nezkoušela, ale moje babička používá už několik let pleťové vody a krémy právě od Astridu a chválí si je. Zaujala mě ta hřejivá masážní emulze, to musí být určitě fajn. :) Jinak se mi na této značce docela líbí jejich obaly, jsou takové jednoduché, ale přesto pěkné a nemám co bych vytkla.
    GFC: Klára Svojanovská
    Klarka.Svojanovska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. GFC Miška
    FB Miška Pavlíková
    Od astrid mám vyživují tělové mléko a to je fakt super! :) Ale ráda bych od nich právě chtěla vyzkoušet krém na ruce. Ale třeba pletovou vodu jsem ještě nezkoušela ta mě také láká.
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  8. Roky jsem používala od Astrid pleťovou vodu na normální pleť, než jsem přešla díky reklamě na micelární vodu jiné značky. Vím, ze ji má i Astrid, ale u nás v drogerii není k sehnání. Občas používám krém na ruce, tato značka je kvalitní a cena velmi přijatelná. lidvan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky,
    včera jsem si koupila od Astridu krém proti vráskám Ultra Repair tak jsem zvědavá jaký bude.
    GFC a FB Lenka Špryslová

    spryslik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. môj obľúbený produkt je ich pleťová voda - ružový obal :) Je bez alkoholu, takže krásne odlíči aj oči bez toho, aby mi ich vypálilo :D :)
    kristina.konkolova96@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj,

    já chci vyzkoušet jejich hydratační krém, který by měl pleť hydratovat 24H a má myslím bílo-modrou krabičku a taky ten mandlový pleťový krém :) myslím, že mají i na vrásky z té mandlové řady, ale to až spotřebuji zásoby :):D

    okruhlicovan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj,
    značku Astrid příliš prozkoumanou nemám, ale v práci, kde se hodně namáhaly ruce, tak jsme všechny používaly krém na ruce a i na popáleniny byl opravdu moc dobrý, kamarádka je používá na atopický ekzém a donekočna je chválí :-) Jinak od Astrid používám opalováky a ty mám moc ráda, hodně muziky za málo peněz, ráda bych vyzkoušela tělová mléka, jak se poperou s mou sušenkoidní kůži :-)
    kristynadolnickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. GFC Genevra, FB Martina Kupčová, genevra43@gmail.com
    Já jsem měla od Astrid jako malé dítě velmi ráda jejich opalovací krémy a je to asi jediné, co jsem od této značky vyzkoušela. Líbila se mi i jejich vůně a byla s nimi velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  14. Gfc, fb Marketa Kralova
    macu@seznam.cz
    Zatim jsem mela jen krem na ruce a ten byl fajn.

    OdpovědětVymazat
  15. Mám krém na ruce, pletove mléko a micelarni vodu. A jsou super.
    Gfc Lenca
    lencaklimova@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, od ASTRID som skusala a stale sa k nej vraciam je pletova voda pre citlivu plet, je fakt skvela, za malo penazi vlea muziky, mam kupeny aj CC krem a som nanho fakt zvedava.
    july.velkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Od Astrid jsem zkoušela kosmetiku na opalování a super :-) a pak jejich odličovací mléko a vodu , naprosto splnilo svůj účel i na citlivé pleti.
    terezablog0@gmail.com
    GFC Tereza Blog
    fb Tereza Hradecká

    OdpovědětVymazat
  18. Od Astridu jsem měla sprej na opalování. Byl skvělý :-) l.jerlingova@seznam.cz fb Lenka Jarošová

    OdpovědětVymazat
  19. Od Astridu milujem balzam na pery a tiež krém je skvelý :) Baví ma celkovo tá značka, že ešte nie je taká okukaná :D
    mail:adrikagundova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Astrid je opravdu kvalitni ceska znacka a ja asi jako kazdy v teto republice mam otestovanou prevazne opalovaci kosmetiku...
    Tu vlastne kupuji kazdy rok.. ale mazu se tim prevazne cely rok, jelikoz hutny opalovaci krem je na zimu to nejlepsi co muzeme svoji pokozce doprat..

    No a ted jsem si poridila novou micelarku - zjemnujici cistici... Musim rici, ze jsem ji zkousela zatim jen 3x, jelikoz mam rozbabranou micelarku od Yves Rocher..
    A i z tech malo zkusenosti musim rici, ze za malo penez celkem dost muziky..

    Ovsem posledni dobou mam strasne problemy s pleti a proto vyuzivam jen termalni vodu, abych plet nezatezovala...

    Ale celkove je astrid jedna z nejlepsich ceskych znacek.. Ktera je velmi oblibena prave mezi cechy... Myslim, ze cela nase rodina pouziva prave jejich opalovaci kosmetiku..

    Jinak chladiva masazni emulze by mi ted opravdu bodla.. V praci mame blazinec, spoustu lidi nemocnych, takze cely den na nohach je vazne znat.. Clovek se vzdy tesi domu, az vyhodi nohy nahoru... A musim rici, ze kolikrat se neobejdu bez analgetik..

    Sleduji jako Ve Mu
    FB: Veronika Muniková
    v.e.r.d.a@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Od Astridu mám nejradši opalovací krémy a oleje, lepší jsem zatím nenašla, jsou krásně husté, dobře se rozmazávají a dlouho vydrží (zejména mám velice oblíbený ten s betakarotenem). Měla jsem doma kdysi i pleťové mléko a musím říct, že to mi moc nevyhovovalo, ale je možné, že od té doby se třeba změnilo. Líbí se mi především, že jde o českou značku, kterou je třeba podporovat, musím říct, že se mi příliš nelíbí jejich obaly, které vypadají poněkud lacině.

    FB: Martina Slancová
    GFC: Martina Slancová
    e-mail: slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. ja moc nemam rada astrid ale pouzivala som len opalovaci krem a moc zle sa rozotieral :D
    n.princess@azet.sk
    fb Nika Benko

    OdpovědětVymazat
  23. ahoj,
    já mám od Astrid neustále pomádu v kabelce :) během zimy se stal nepostradatelnou částí mého ranního rituálu - vždy nastoupím do vlaku směrem práce, desinfikuji si ruce po cestě tramvají, pak si je natřu krémem na ruce a namažu si pusu - a ranní beauty očistný rituál je u konce :D
    cervenkova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ja som od Astrid skúšala zatiaľ iba telové mlieka a naozaj sa mi osvedčili. Som s nimi spokojná a rozhodne doporučujem

    OdpovědětVymazat
  25. ahoj, mám zkušenost s opalovacími krémy, které mi vyhovují a klidně bych je doporučila. Na značce Astrid se mi líbí příznivá cena. GFC: Simona Zahrádková, ssimka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Já se přiznám opalovací krémy vůbec nepoužívám. Naštěstí se na sluníčku nikdy nespálím. Co se mazání týče, jsem velký lajdák :-D . Naučila jsem se už alespoň používat krém po opalování, kterým se mažu večer. Nejvíc mi sedí WoodenSpoon olej , který se rychle vstřebává a jako bonus nádherně voní :-) .

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)