NIVEA MAKE-UP STARTER - LEHKÝ PODKLADOVÝ KRÉM - NORMÁLNÍ AŽ SMÍŠENÁ PLEŤ


O tomhle zázraku jsem se vám už zmínila v dřívější rubrice Beauty tips a konečně se mi podařilo a krém jsem mohla vyzkoušet i já. A už teď vám můžu říci, že jsem nadmíru spokojená. A pokud hledáte jemný hydratační krém s effektem báze pod makeup, tak vám ho můžu vřele doporučit. Práce zastane, mile vás překvapí a stojí 104 Kč k dostání je na Notino.cz


Nivea  má v nabídce dva krémy. Jeden je na suchou až citlivou pokožku a druhý na normální až smíšenou. Pro mou pleť mi vyhovuje varianta druhá a tu vám taky dneska představím. A podle mě se mezi sebou zas tak lišit nebudou. 


Ve svých obalech Nivea razí heslo: "v jednoduchosti je krása" a jinak tomu není ani u tohoto krému. Jemný bílý obal je na první pohled pěkný a hlavně funkční. Víčko se odšroubuje lehce a vůbec mi nevadí, že se jedná o plastový obal. Oceňuji, že krém má v sobě i hlinikovou fólii, která ho chrání, před nenechavými prsty některých dam a možná i pánů.


Krém má lehké složení a konzistenci vodovějšího gelu. Stačí jen se dotknout pokožky a krém se rozlévá do všech rýh a pórů, které vyhladí a zacelí, téměř okamžitě. Pro moji pleť je to učiněný zázrak. Je heboučká jako plyšový medvídek a i nepatrné vrásky kolem očí vyplní. Pleť vypadá naprosto skvěle je pěstěná, hydratovaná a sjednocená.  


Krém funguje i jako primer a makeupům tím prodlouží výdrž i o pár hodin. Nejlépe si s krémem rozumí krémové makeupy a hlavně BBcreamy. Spolu vytváří jemný roztříštěný effekt, který je nádherně přirozený a dokonce, i když makeup nanáším prsty. Makeupy s hutnou konzistencí a hlavně ty pěnové občas po delším nošení dělají žmolky. Hlavně u vlasů a v záhybu nosu. Tekuté až vodovější makeupy po něm kloužou s lehkostí pírka a plet sjednotí, ale zas k večeru se mi začínají na tvářích vytvářet nepatrné mapky, které se dají zase rozetřít do ztracena.  



Jedinou nevýhodou, kterou u tohoto krému pozoruji je, že rychle ubývá. používám ho cca měsíc a půl každý den a v kalíšku je jen na dně. Ale když srovnám službu, kterou mi makeup dělá a cenu. Určitě se krém vyplatí. A u makeupu se mi naopak zdá, že ho používám mnohem méně než dříve. 

__________________

Znáte značku Nivea a používáte jejich modrý tradiční krém?


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Děkuju za tip, mám smíšenou pleť a ráda používám gelovější krémy :) Nivea je klasika, modrý krém doma máme, ale používám ho jenom na hory. Myslím, že se po něm kouknu, ptž krém i s primerem jsem ještě neměla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je úžasnej a je škoda, že se o něm tak málo mluví :-)

      Vymazat
  2. This is one of my favorite brand, great product:)
    Have a good weekend!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. O tomto krému už jsem slyšela a přemýšlím o něm :))
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  4. vyzerá naozaj super, najviac sa mi páči, že sa môže používať aj ako primer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě proto ho mám tak ráda. Klasické primery moc nepoužívám, ale stím to jsem naprosto spokojená :)

      Vymazat
  5. Nivea je moja obľúbená značka a krémiky od nich mi sedia :) teraz však používam Loréal, tak ho ešte musím minúť :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. O tomto krému slyším poprvé:)a věřím, že bude dobrý. Niveu mám ráda a modrý kelímek používám.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych brala tu první variantu, Niveu mám moc ráda a doteď tuto značku používám. I jejich modrý, univerzální krém. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý tip na nový krém :) Niveu mám moc ráda a používám. Často si vozím univerzální krém na cesty :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  9. Super recenze, krém vypadá opravdu lákavě :) Značku Nivea mám moc ráda, je to taková klasika :) Aktuálně od ní používám micelární vodu, které mám už asi druhé nebo třetí balení a je moc fajn :)
    LOVELY IMPERFECTIONS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Micelárku Nivea jsem myslím dostala v nějakém balíčku, ale ještě tu mám pár rozdělaných, které musím dodělat a pak ji ráda zkusím.

      Vymazat
  10. Ahojky,
    jako vůbec mi to nedalo a dneska jsem si pro krém zajela do DM, kde stál stovku, což je paráda:-) Jsem zvědavá, jaký bude:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělá cena. Doufám, že budeš spokojená a pak napíšeš jak ti vyhovoval :-)

      Vymazat
  11. kedysi som veľmi často používala krém od Nivea, ale došiel mi a nejako som si nezaobstarala ďalší. Po dlhom čase som ho zase začala používať a je to proste stará dobrá klasika. Tento ma tiež zaujal, ale ja by som vyskúšala skôr ten na suchú a citlivú pokožku, pretože teraz v zime je to s mojou tvárou strašné.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zíma je mor pro pleť.. :( neskutečně trpí.. :( to vidím sama na sobě.. hrůza.

      Vymazat
  12. To je pro mne novinka, ale přiznám se, že gelovější konzistence moc nemusím. Mám ráda klasické hutnější krémy. Nikdy nepohrdnu klasické modré Nivee v plechovce, to je můj miláček už od dětství :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsem ti představila něco nového.. :-)

      Vymazat
  13. I usually don't bother with make-up primers, but this one looks great! Lovely post. :-)
    April xx

    | APRIL ROSE PENGILLY |

    OdpovědětVymazat
  14. Nivea patrí k mojim obľúbeným produktom, ktoré ma nedokážu sklamať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem již psala, krém Nivea u nás musí být pořád, bez ní to už asi nejde... :)

      Vymazat
  15. Taky ho teď používám a jsem nadmíru spokojená. Určitě si ho plánuji pořídit znovu, ale teď to mám zástup ještě dalších, kteří netrpělivě čekají až se k nim domažu :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)