L´ORÉAL INFALLIBLE MEGA GLOSS - 501 BULLETPROOF


Trendy, ne-trendy rudé rty budou v kurzu vždy a rudá sluší každé ženě. A i když si asi říkáte, že zrovna vám rudá rtěnka nesluší, je to jen tím, že jste zatím nenašly svoji pravou červenou. A věřte, že pro každou ženu existuje ta jediná pravá červená. Tak i tak se rudých rtů vůbec nemusíte bát. 


Chápu, že když celý život nosíte jemné nude rty, a teď vám někdo řekne, že byste měla začít nosit rudou rtěnku. A vám před očima naběhnout plné, výrazné rty mnohých dam, které si představíte na sobě a zaskočí vás, že vy v tom asi tak sexy vypadat nebudete. Ani teď není potřeba propadat panice, protože jste sexy, jen nejste zvyklé na typ tohoto líčení. Nejlepší je začít s jemnými načervenalými lesky a začít je nosit jen tak doma. Pár dní si nebudete připadat ve své kůži, ale po čase vám to už tak nepřijde a dokonce i v červených tónech najdete zalíbení. A to bude ten pravý čas jít o level výše a časem přijde den, kdy rudou rtěnku vezmete automaticky do ruky a zjistíte, že zamykáte a stojíte venku a vlastně vám už ani nedochází, že na rtech máte výrazný červený růž, na který byste ještě před pár týdny ani nepomyslely. 


Na tento lesk jsem narazila na eshopu Notino.cz a velmi mě zaujal, protože v drogérii jsem ho neviděla, a nebo jsem ho jen přehlédla. Rudé rty nosím docela často a tak jsem si řekla proč ho nezkusit.  A právě na rudých lescích můžete třeba začít. Když ho na rty nanesete samostatně tak vám dá jen jemný nádech a pokud pod něj dáte třeba konturovací tužku tak vytvoříte sytou rudou barvu. 


Lesk má zvláštní aplikátor s kterým jsem ze začátku trošku bojovala, ale nakonec jsem ho přemohla a teď lesk nanáším s radostí. Aplikátor na sebe nabere lesku docela dost, ale dá se s ním sytost i množství snadno regulovat. 


Ať to zní jak to zní, ale tento lesk má neuvěřitelný lesk. Nelepí, a to u něho oceňuji nejvíce, ale pozor na skleničce otisky zanechává. Ale co se mi líbí, že i když se na skleničce obtiskne, tak jen lehce a větší část lesku stále mají vaše rty. Na rtech je lesk příjemný a nevysušuje je, právě naopak s leskem jsou mnohem lepší. Hydratované a nějaké ty šupinky se také pod něj schovají.


Poslední dobou se tenhle lesk zabydlel v mé kosmetické taštičce, kterou mám neustále v kabelce. A vždy když potřebuji z rebelky být za dámu, sáhnu právě po něm. Vím, že se na něj vždy a všude mohu spolehnout. A mé rty na sebe upoutají pozornost na první pohled.



Používáte lesky na rty? A máte i nějaký červený?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Rudou na rtech miluju... Zrovna jsem si našla jsou TOP červenou matnou rtěnku :) od theBalm v odstínu Loyal :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem velmi ráda :-) Musím omrknout co je to za krásku :-)

      Vymazat
  2. Aplikátor vypadá zajímavě, ale mě by asi nevyhovoval :D. A na rudé rty jsem si zatím ještě nezvykla, přijdou mi na mě moc výrazné :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, ale třeba ten pravý čas ještě nenastal. Ale i rudé lesky nejsou k zahození.

      Vymazat
  3. No já moc lesky nevyhledávám, ale má zvláštní aplikátor. Odstín se mi líbí, ale já na takový nemám moc odvahu.
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  4. Lesky používám občas. Spíše dávám přednost rtěnkám, červený mám lesk i rtěnku a vůbec se tyto barvě nebráním. Podle mě je to taková sexy barva:). Aplikátor mě zaujal, líbí se mi.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ANo to je :-) Rudé rty umí s chlapy divy :-) a nejen s mini. Povýší i seběvědomí každé ženy :-)

      Vymazat
  5. Wow, tomu říkám pořádná pigmentace! :) Já holduji spíše matným rtům, ale vážně Ti to moc sluší a máš nádherné rty.

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, tak ten má opravdu skvělou pigmentaci a moc ti sluší! :) Já dávám přednost růžovým odstínům, klidně výrazným, ale přijde mi, že mi sluší víc než červené, hlavně kvůli tomu, že mám dost úzké rty a ta červená se mi k nim prostě moc nelíbí :) Ale tak třeba někdy najdu ten pravý odstín a změním názor :)
    LOVELY IMPERFECTIONS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ANo to má :-) nějaká jemná červeň by jim taky slušela :-)

      Vymazat
  7. Tak tohle je parádní lesk na rty, nádherný odstín a je super, že nelepí. Já lesky nerada používám, protože natrefím skoro vždy na nějaké lepidlo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano... najít lesk, který rty k sobě nepřilepí ihned po nanesení, je trošku oříšek.

      Vymazat
  8. Lesky používám úplně minimálně, mám raději rtěnky :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Lesky na pery príliš nepoužívam, mám ich len pár, ale červený sa medzi nimi nenachádza. Hlavne teraz v zime mám radšej rúže :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  10. Na Tvých rtech je tedy parádní! Červenou mám moc ráda, tedy hlavně u rtěnek, než u lesků.

    OdpovědětVymazat
  11. Ta farba je úplne božská :) veľmi sa mi páči :)

    OdpovědětVymazat
  12. Lesk dobře znám a vím, že je skvělý :-) musím opět pochválit nápaditost fotek. To je radost pohledět :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Jsem ráda, že se ti fotky líbí. :-) snažím se je trošku obzvláštnit, protože popravdě fotky, kde je produkt po většinou na bílém pozadí, mě už moc neberou.. :(

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)