JASMÍNOVÉ ÚDOLÍ SPORTIQUE


Když cítím vůni jasmínu ihned si představím jednu malou jasmínovou alej, kolem které jsem velmi ráda chodívala. Byla kousek od našeho domu a její jemná vůně provoněla celou ulici. A já tajně chodívala na kytičky do vázičky, ačkoliv mi v ní dlouho nevydržela, tak vůně byla tak kouzelná, že jsem nemohla odolat. A právě tahle myšlenka se mi vybavila jako první, když jsem otevřela produkty Sportique z Jasmínové řady. 


Produkty jsem si objednala již v létě, ale čas na recenzi přišel až teď. Výběr byl různorodý, ale nejvíce mě zaujala právě jasmínová řada, protože vůni jasmínu miluji již od dětství a najít vůní jasmínu v kosmetice je také jako malý zázrak. Ačkoliv je jasmín doplněn ještě ibiškem, tak stále je více výrazný právě jasmín. Jeho čistá a lahodná vůně je úchvatná. 


První mi v košíku přistál krém na ruce, protože bez něj nevyjdu k domu. Odolat jsem nemohla ani bambuckému máslu, které velmi ráda vtírám do konečku vlasů. A když jsem objevila sprchový gel a tělové mléko ani jsem neváhala. A abych potěšila i pleť tak jsem k nákupu přidala ještě tonikum. 


Krém na ruce a nehty
Netradiční balení krému v podobě plechové krabičky je vítanou změnou, ale při běžném použití je to trošku složité. Určitě to není krém do auta nebo do kabelky, raději ho používám v klidu domova. Krém je hodně hutný jako ztuhlé máslo a z krabičky potřebuje trošku vyškrábnout. Já si vždy naškrabu malé množství na hřbet ruky a potom krém vtírám do pokožky rukou a nehtových lůžek. Krém se horkem mé pokožky roztírá docela lehce, ale chvíli mu trvá než se do pokožky zavrtá. Krém zasychá během chviličky a je heboučká na dotek, příjemně provoněná a krém zvládne i pár omytí rukou. 


Bambucké máslo 
Stejně jako krém na ruce má i bambucké máslo plechový retro obal. Využití másla je široké jako třeba u kokosového oleje. Když mám hodně suché ruce tak si silnou vrstvu másla vtírám na suchá místa a nechám působit přes noc. Když nemám po ruce odličovací přípravek nebojím se použít tohle máslo. Jen chce trošku povolit, protože je hodně hutné. Suché lokty si s ním rochtají blahem, stejně tak jako suché paty. Osobně jsem si máslo velmi zamilovala jako masku na suché konečky vlasů.


Tělové mýdlo
Mýdlo a stejně tak i mléko a tonikum má plastový pevnější neprůhledný obal, který je doplněn hlinkovým vrškem a papírovou etiketou. Obaly jsou dotáhlé a podporují vizi značky. Z čeho, ale nadšená nejsem je právě tohle mýdlo. Co se týká vůně, je úžasná a svěží, ale když se spojí s vodou, tak už není tak příjemná a vábivá. Mýdlo můžete využít na vlasy i tělo. Na vlasy bych vám ho vůbec nedoporučila a už vůbec ne sušším vlasům, protože po smytí mi v nich zůstaly chuchvalce a bez pořádného kondicionéru nejdou ani rozčesat. Jako přípravek na tělo je fajn, ale vůně nic moc.



Tělové mléko
Přesněji letní tělové mléko to je název, který vystihuje vše. Mléko je lehoučké, krémové a na pokožku nedusí. Hydratace je střední, ale v zimě nestačí. Pro letní dny, kdy se chcete namazat bez ulepkaného pocitu a zatížené pokožky je tohle mléko skvělé. Mléko se vpíjí během chviličky a pokožka je ihned suchá. Vůně jasmínu je uklidňující a příjemná, ale během dne se její intenzita vytrácí a k večeru je vůně téměř nepatrná.


Pleťové tonikum
Z celé jasmínové řady jsem si nejvíce oblíbila právě tonikum, které mě nejenže učarovalo svojí vůní, ale ještě lepší prací, kterou pro mou pleť dělalo. Tonikum má zakalenou mléčkou barvu a příjemně voní. Používám ho po odlíčení pleti pro její osvěžení a další hydrataci, které není nikdy dost a potřebuje ji i pleť mastná. I když si myslím, že pokožka je čistá ne vždy je to pravdou a na tampónku se nějaké nečistoty občas najdou. Po ošetření tonikem je pleť čistá a s oblibou říkám, že je jako by právě prošla pračkou. Voní po jasmínu a je příjemně vypnutá.


Značka Sportique je poměrně mladá značka, která se těší velké oblibě svých spotřebitelů. Jedná se o přírodní značku, která netestuje na zvířatech a klade velký důraz na výběr použitých surovin. Jsou výrobky, které u značky mám ráda a určitě je koupím znovu a některé zase ne. U značky se mi líbí nápad i jejich provedení, má to ducha a styl. 

______________________________

Znáte tuhle značku? A milujete vůni jasmínu?


Vaše Hevi

Komentáře

  1. U Sportique se mi hrozně líbí jejich obaly, zatím jsem nic nezkoušela , ale už nějaký pátek pokukuji po bambuckém másle a toniku.

    OdpovědětVymazat
  2. S touto značkou nemám žiadne skúsenosti, ale produkty vyzerajú moc lákavo. Páčia sa mi ich netradičné obaly :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem nakoupila krémy na ruce a nohy svým bratrům k Vánocům, zatím jsou spokojení. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jako by prošla pračkou, to mě rozesmálo :D Od Sportique jsem pár věcí zkoušela a byla jsem nadšená, měla jsem i něco jasmínového a vůně byla krásná. Jasmín hrozně miluju :)

    OdpovědětVymazat
  5. Bio Shea Butter je totálne perfektný :) Ale najradšej mám to, čo je bez vône :)

    Pozývam ťa na Valentínsku súťaž na mojom blogu o krásnu toaletnú vôňu od Beyonce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, já když si ho dávám do vlasů, tak preferuji vůni. Pak krásně voní dlouho po celý den.

      Vymazat
  6. Stylové balení! Já s touto značkou nemám přímo zkušenost, ale kamarádka má myslím to bambucké máslo :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)