WELEDA ČISTÍCÍ TONIKUM 2v1


Při své pohodové chvíli, kdy prohledávám internet, abych načerpala novou a neotřelou inspiraci nejen pro svůj život, ale také blog. Jsem v nějaké diskuzi narazila na slečnu, která psala, že si kosmetiku vybírá hlavně podle dizajnu, prostě aby produkt na poličce vypadal dobře. Zeptala jsem se sama sebe, jestli kosmetiku také občas nevybírám jen podle dizajnu a to jestli funguje nebo ne, už neřeším. Po pár minutách jsem se uklidnila, že to tak není. A dizajn lahvičky beru jako příjemné plus pro produkt. Vždyť i hnusný plastový obal, může ukrývat neskutečný produkt. A dnešní produkt snoubí obojí. Je neskutečný a má zajímavý a neotřelý design, který vás zaujme na první pohled. 


Značka Weleda se poslední dobou stala ozdobou mé skříňky, protože díky spolupráci jsem měla možnost vyzkoušet mnoho produktů a v balíčku bylo i Čistící tonikum 2v1. Na které jsem slyšela velmi kladné ohlasy, a těšila jsem se, že ho zkusím. Co se týče produktů 2v1 jsem vždy trošku skeptická, ale zdravě tak jako většina žen. 


Na první pohled mě na produktu zaujalo netradiční balení. Ladný vlnitý obal na sebe strhává velkou pornost.  Lahvička je skleněná a když je plná má téměř neprůhledný obal. Postupně když tonikum ubývá je i lahvička světlejší a je krásně vidět, kolik tonika vám ještě zbývá. Na to, že balení obsahuje 100 ml tonika je lahvička docela těžká.


Balení je doplněno šroubovacím uzávěrem, který pod sebou schová kapátko, kterým se tonikum dávkuje. Na radu výrobce lze toniku použít i k odlíčení makeupu. Osobně bych to moc nedoporučila, protože pro odlíčení makeupu je spotřeba tonika docela velká. A při odlíčení očního makeupu mě tonikum v očích šťípe. Spíše doručuji makeup odlíčit mlékem a pleť osvěžit a dočistit tonikem. 


Tonikum má hodně výraznou bylinnou vůni s kapkou citrónu. Tonikum má mléčkou barvu s kterou jsem se už setkala u tonika Sportique a musím uznat, že patřilo jedno k nejlepším stejně jako tohle. Začínám ty tonika podezírat, že když jsou průhledné jsou průměrné, ale tyhle mléčné jsou o něčem jiném. Jsou úžasná a vážně něco s pletí dělají.


Tonikum používám právě po odlíčení makeupu ráno i večer, protože během dne pleť působí jako magnet na špínu a nečistoty a důkladný úklid je důležitý. Pár kapek na vatový tampón a jdu si užít pár chvil nerušené pohody. Po použití je pleť čistá, vláčná a napapaná. Póry jsou čistější a viditelně staženější. Pokožka není vysušená, ale příjemně hydratovaná.


Tonikum vám můžu doporučit všemi deseti. Večer pleť uklidní a připraví k odpočinku. Ráno zase pleti dodá pořádnou vzpruhu. Tonikum stojí 329 Kč a obsahuje 100 ml. Malé doporučení závěrem. Před použitím protřepat a na tampónek stačí jen pár kapek. A pleť jsem ani vodou neumývala, protože to nebylo potřeba.


Znáte tohle tonikum od Weledy?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Mám ho také a používám ho úplně stejně, jako ty :) Taky s ním pleť až doodlíčím a vyhovuje mi to tak :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Looks fantastic:)
    Have a lovely day ❤❤❤
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Já tonikum neměla hodně dlouho. Používám teď už nějakou dobu jen micelárky. Teda respektive tonikum vlastním, konkrétně od Bione s konopím, ale přijde mi naprosto zbytečné. Tohle mě ale dost zaujalo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zase dřív používala jen micelárku, ale teď už jen mléko a tonikum, a zdá se mi, že pleť je mnohem lepší než dříve :-)

      Vymazat
  4. S Weledou mám zatím úplně minimální zkušenost, ale myslím si, že patří mezi kvalitnější značky.:) Tonikum mám jediné a to od Garnieru a také je používám až po odlíčení.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To musím souhlasit. Weleda je skvělá značka a své místo si drží právem :-) A tohle nebude jediný produkt, který se na blogu objeví. :-)

      Vymazat
  5. Weleda produkty mám veľmi rada, zatiaľ ma ešte neskalamali.:) S týmto tonikom zatiaľ nemám žiadnu skúsenosť, ale zaujalo ma:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  6. Na tuhle značku jsem už několikrát v drogerii koukala, vypadá moc hezky, zatím jsem ale nic nevyzkoušela :) Ta bylinná vůně s citronem by se mi asi dost líbila! xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nabídka značky je obrovská. :-) Takže najít první produkt k vyzkoušení není lehký úkol, ale věřím, že si ji zamiluješ :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)