RECENZE ASTRID - KRÉM NA RUCE, TĚLOVÉ MLÉKO A MASÁŽNÍ EMULZE


Jak se říká, kdo maže ten jede a letošní podzim a zimu budu mazat jako o závod, protože značka Astrid doplnila mé mazací zásoby jak na ruce tak i tělo. Chci se s vámi podělit o dojmy jestli tyhle produkty potřebujete i vy, a nebo je jejich koupě zbytečná. 



Mléko má bílý pevnější plastový obal s jednoduchých designem a ergonomickým tvarem, který padne do každé ruky. Skvěle se drží a díky drážkám po stranách nevyklouzne, i když jsou vaše ruce lehce mastnější. Samotné otvírání mléka je lehké, stačí víčko odklopit a zmáčknout tubu. 


Mléko je vhodné pro suchou pokožku a je obohaceno o avokádový olej, který pokožku vyživuje a hydratace. Příjemná a jemná parfemace vydrží na pokožce i pár hodin po rozetření. Mléko je lehoučké a do pokožky se vtírá samo, pár pohlazení a pokožka je provoňená, hydratovaná a nelepí. Velice oceňuji, že se mléko do pokožky vpije během chviličky a pokožka je jako ze sametu.


Emulze mi svým obalem připomíná podzim, vždy když emulzi používám usmývám se a jsem šťastná nejen za úlevu svých nohou. Emulze má plastový poddanajný obal s odklápěcím víčkem. Obal má lesklý povrch a když ho chci zmáčkout namazanou rukou trošku mi klouže z ruky. Ale to bych byla už malý hnidopich.


Ačkoliv nejsem extrémně velký sportovec, tak jsem si emulzi stejně zamilovala. Když stojíte 12 hodin denně na nohou. Věřte, že oceníte jemný závan kafru a papriku a neskutečnou úlevu vašich novou. Emulze se roztírá skvěle, ale vsakuje se pomalu. Velmi pomalu, ale po celodenní práci si ráda hodím nohy nahoru a chvíli počkám, než se emulze vsákne. 


A v neposlední řadě krém na ruce, který je na podzim pro mě naprostou nutností. Stejně jako minimálně tři balzámy na rty, tak i krémy na ruce nosím v kabelce. Jednoduchý, líbivý design značky Astrid má i krém na ruce. Posun od starých nevzhledných obalů k novějším a inovovaným se mi moc líbí.


Krém s obsahem bambuckého másla ruce hydratuje, zjemní a regeneruje. Krém má nemastné složení a do pokožky se velmi rychle vstřebá. Velice oceňuji, když krém vetřu do popraskaných rukou tak neštípe a ruce jsou jemňoučké, jako vyžehlené a hlavně suché. Pokud milujete voňavé krémy na ruce, tenhle vás svojí nasládlou lehce kyselkavou vůní naprosto učaruje.


Tělová řada Astrid mě překvapila ve všech ohledech a vám ji můžu jen doporučit. Její produkty určitě stojí za povšimnutí. 


Vaše Hevi

______________________________________________________
Facebookové stránky značky Astrid.
Oficiální webové stránky značky Astrid.


Komentáře

  1. Nezkoušela jsem zatím nic z těchto produktů ale se nebránila bych se té masážní emulze na nohy. To bych potřebovala protože bývám také často dlouho na nohou a dost toho během dne nachodím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to je něco pro tvé nožky :-) ty moje si řechtají blahem :)

      Vymazat
  2. Já jsem k testování dostala tu chladivou emulzi a na tuto hřejivou se chystám. Astrid má super produkty.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Tělové mléko a krém na ruce by se mi hodil :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem tu hřejivou emulzi, ale nejspíš jsem na nějakou složku alergická nebo nevim. Měla jsem šílené pupínky :( Ale ten ochranný krém na ruce je super věcička :)

    INKA lifestyle blog

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíc mě zaujal krém na ruce, kord teď v těchto chladnějších dnech jich mám velkou spotřebu, tak ráda vyzkouším i tento od Astridu :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)