WELEDA - MANDLOVÉ ČISTÍCÍ MLÉKO


Kosmetiku Weleda zkouším už delší dobu a jsem z ní neustále nadšená. A mile překvapená jsem i z Mandlového čistícího mléka, které vám představím v dnešním článku. Při odlíčení suchou metodou, přesněji za použití vatového tampónku, často volím mezi mlékem, a nebo micelární vodou. Ale více mě to táhne k mléku. Zdá se mi, že pro mastnější pleť je vhodnější a obzvlášť mandlička od Weledy.


Mandlové mléko je určeno pro suchou až citlivou pokožku, ale podle mě jde použít na všechny typy pleti. Jemný mandlový olej a olej ze semen švestky pleť zklidní, posílí a chrání ji před vysušením. Mám normální, až mastnější pleť na které se mi občas vytvoří suchá místa. A právě kvůli nim nerada používám produkty na mastnou pleť, protože ty mi vysušenou kůži ještě vysuší a problém více zhorší. 


Většinou mají mléka plastovou tubičku s pumpičkou, a nebo s klasickým uzávěrem. Mléko Weleda se pyšní kovovou tubou se šroubovacím uzávěrem. Obal je doplněný jemným růžovým potiskem s mandlovými květy. V jednoduchosti je krása.


Mléko má hutnější konzistenci, která mi připomíná smetanový jogurt. A božsky voní jako marcipánové figurky, které všichni známe z dortu. Jako malá jsem je ujídala, i vy? 

K dostání na eshopu Weleda, který mi produkt zaslal k otestování.


S mlékem se můžete odlíčit na sucho nebo na mokro. V obou dvou případech si mléko dám do dlaně a rozetřu po celém obličeji, kde nevynechám ani oblast okolo očí. Mléko v očích neštípe a nedráždí. Když mám mléko rozetřené po celém obličeji, vezmu si vatový tampón pro suché odlíčení, a nebo navlhčenou houbičku Calipso pro mokrý styl. Doporučuji pracovat trošku svižněji, protože mléko se do pleti vstřebává rychleji než jsem u většiny mlék zvyklá.


V odlíčení nevidím rozdíl. V obou případech po odlíčení je moje pokožka jemná, hydratovaná a čistá, viditelně čistější jsou i póry. Poradí si s makeupem i matnou rtěnkou na rtech. Mléko na pokožce nevytváří mastný vzhled a není potřeba použít další produkt pro čištění. Je vyčištěná a voňavá. Jedinou výtku kterou mám je, že pořádně neodlíčí oční makeup. Trošku ho rozpustí, ale musíte vzít klasický odličovač a oční makeup dolíčit, aby byl odstraněn celý oční makeup.


Mléko obsahuje 75 ml a jeho cena je 279 Kč (ke koupi zde). Je poměrně draží, ale úžasný. Pro mastnější pleť je super a já jsem zamilovaná. Odlíčení s ním je jednoduché, snadné a rychlé. Ale na oči ho zbytečně neplýtvejte, raději si ho šetřete na pleť, kde opravdu něco dělá.



Vaše Hevi

Komentáře

  1. Weleda je vazne skvela 💗💗💗 mandlovou radu jsem si zamilovala nejvic, ale mleko jsem jeste nezkusila, ale vypada dobre👍

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je to zatím první zkušenost s touhle řadou, ale ta vůně mě neskutečně láká.

      Vymazat
  2. Toto mandľové potešenie mám neskutočne rada. Všeobecne sa mi veľmi páči, že je vhodné na citlivú pokožku a hlavne, že má krásnu jemnú vôňu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem používala jejich krém a byla jsem spokojená. Včera jsem byla u kosmetičky na čištění pleti a byla jsem červená jako beruška. Koupila jsem si tam čistící gel + tonikum a ještě musím pro krém je to značka Tarani, znáš ji?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco mi říká, a mám pocit, že kosmetička ke které jsem chodila dříve ji také používala. Ale osobní zkušnost nemám.

      Vymazat
  4. Marcipánové figurky jsem ujídala taky, už proto bych si ho pořídila také :-) mám rovněž mléka ráda, voní vždy skvěle a taky jim věřím víc než minerální vodě, krásný příspěvek, a mandlové :-) mňam! máš velmi krásný blog :)

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Terko :-) No já to poznám i na pleti, když ji odlíčím mlékem je spokojenější, a zdá se mi, že i více čistější.

      Vymazat
  5. Opět krásné fotky. Už jenom ty fotky mě vždy nalákají si produkt koupit a po tomto mléku pokukuji už delší dobu :D.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  6. Super článok :) Produkty vyzerajú naozaj super :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Z mandlové péče jsem vyzkoušela jen tu tělovou. Ovšem tohle čistící mléko mě láká! Úplně si představuji, jak krásně voní :)

    HAUL | CCC, Zoot, Papírové nebe, Lush...

    OdpovědětVymazat
  8. Nevím zda by mi tahle vůně voněla, ale kouknu po ní :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad jo, ale je pravda, že zrovna mandle je specifická vůně.

      Vymazat
  9. Vůně musí být moc hezká a až teda na ty oči, vypadá čistící mléko opravdu dokonale. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. No teeda, krásny dizajn a nádherné fotky :) čo sa týka článku, tiež mám skúsenosť s touto sadou a bola som s ňou celkom spokojná. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)