VELKÉ NÁKUPY KOSMETIKY TOO FACED


Dlouho očekávané nákupy jsou tu. Vím, že vám nákupy Too Faced kosmetiky slibuji už delší dobu, ale sepsat vše o téhle hromadě paletek nebylo zrovna jednoduché. Původní nápad byl, že bych pro vás v tomto článku rozebrala každou paletku zvlášť, ale tohle by v případě 8 paletek Too Faced by bylo asi hodně dlouhé. A proto vám dneska paletky přestavím a něco málo na ně prásknu, ale na pořádnou recenzi si musíte chvíli počkat.


Značka byla založena v roce 1998 za jejích vznikem stojí dnes již manželský pár Jerrod Blandino a Jeremy Johnson. Značka se drží na předních kosmetických příčkách nejen v USA, ale všude po světě. Jedná se o jednu z nejdostupnějších kosmetických značek amerického trhu krásy, jejichž sortiment můžeme opěvovat i u nás v široké nabídce produktů, které jsou u nás k dostání především v sítích parfumerie Sephora.


U Chocolate Bar jsem přemýšlela jestli ji mám koupit nebo ne, protože mě z ní lákala asi půlka stínů. Ale když jsem naživo uviděla stín Marzipan, Créme Brulee a Haute Chocolate neváhala jsem a paletku jsem si koupila. Pokud hledáte paletkou pro denní líčení, tak ji určitě můžu doporučit. Má zajímavý výběr odstínů hnědé a nazlátlé, které jsou pro denní líčení to pravě. Líbí se mi výběr tří matných hnědých odstínů, které se skvěle hodí do ohybu víčka. Naopak stíny, které mě na paletce vadí a klidně bych je vyřadila jsou Strawberry Bon Bon (pastelová růžová, který se mi v té paletce moc nelíbí, nehodí se mi tam a pigmentací mě neosloví už vůbec) a Candied Violet, který je zamýšlený pěkně (fialový základ, obsahuje modré a růžové třpytky), bohužel ale pigmentace je mizerná a třpytky opadávají.


Pro ty z vás, které máte raději teplejší tóny a líčení je paletka Semi Sweet vhodnější. Zas mi to trošku vadí výrazný modrý stín, který bych klidně nahradila světlejším bělavo-zlatavým odstínem, protože světlejší stíny mi v téhle paletce docela chybí. Paletku nejraději vytahuji v případě, kdy chci líčení tmavší a výraznější, ale stále chci zůstat v hnědých, přirozených mezích. Paletka také nabízí větší výběr matných odstínů (6 odstínů).


Na první pohled mi paletka připomíná dětské malovátka, a to hlavně tvarem stínů. Trošku mě tam ruší i dva obdélníčky, které tam jsou za mě zcela zbytečné. Ačkoliv klasickým čokoládám jsem vytíkala barevné stíny, tak u Bon Bons paletky mi to nevadí. Právě naopak se mi to na ní líbí. Bombóny jsou různorodé a barevné, čokoláda ne. V případě, že se klaníte k nude líčení, ale občas nějakou tu barvu využijete, tahle paletka je jasnou volbou. Obsahuje hodně světlých stínů, které doplní i střední a tmavší tóny. Ze všech tří čokolád se mi Bon Bons líbí nejvíce, protože má vše co k líčení potřebujete. 


Na téhle paletce mě nejvíce zaujalo poskládávaní k sobě ladících barev. Líbí se mi, že každý čtvereček má barvy, které k sobě pasují a vy tak rychle a snadno vytvoříte líčení, aniž byste museli přemýšlet jestli se k sobě stíny hodí nebo ne. Navíc paletka obsahuje i černou tužku na oči.


Na Country mě nejvíce zaujala spodní čtyřka stínů, a právě to bylo hlavním důvodem proč jsem si paletku pořídila. Paletka mi přijde skvělá pro denní použití, ale když se rozhodnete každodenní líčení trošku okořenit, tak není problém. Z menších paletek, které Too Faced nabízí mě lákala nejvíce.



Jednoznačně paletka pro večerní líčení párty líčení. Paletka obsahuje jeden matný stín /Day/. Zbytek stínů je metalických a kromě stínů Rap, Ska a New Romantic, navíc ještě obsahují třpytky. Stín Classic je ve skutečnosti světle růžový se stříbrnými třpytkami.


Roztomilouš. Na paletce Cute mě baví poskládání barev a oranžový stín, který se v paletkách vidí velmi málo. Jedinou výtku co k paletce mám je, její podobnost ze stíny z paletky Bon Bons. Za mě pokud máte již zmíněnou Bon bons paletku doma, tuhle nutně nepotřebujete. Jedině v případě, že vás lákají samolepky, které jsou k paletce přiloženy, abyste si vytvořili svoji cute paletku.


 A poslední paletku, kterou jsem si koupila je The Power of Makeup, kterou značka vytvořila ve spolupráci s Nikkietutorials, a kterou bych vám ani nedoporučila. Velice mě zklamala pigmentace a výdrž stínů, která za mě neodpovídá kvalitě Too Faced.


Když jsem srdíčka našla na eshopu Dekorativka.cz neodolala jsem a zakoupila jsem si obě, ale po otevření mě jedno zaujalo více než druhé, a nakonec jsem oranžové dala do soutěž pro vás a růžové si nechala pro sebe.


Na značce mě neskutečně baví nápad a provedení produktů. Poutavost, originalita a elegance značce nechybí. Obaly většiny paletek jsou z plechu, vyjímkou je paletka Love, která je z pevného plastu, a také je podstatně těžší než plechové. A také paletka The Power of Makeup, která má papírový obal ve tvaru knihy s magnetických zavíráním.  Paletka Love jako jediná má otvírání zacvakávací, které se sem tam zasekne a nechce se otevřít. Raději bych uvítala magnetické balení jako u těch ostatních. Pigmentace stínů u paletek je hodně různorodá, ale výdrž je s bází perfektní. Baví mě nápaditost při vybírání názvů odstínů, názvy odpovídají odstínům, a zároveň jsou hravé a kreativní.



Paletky jsou doplněny zrcátkem, které se dá použít. A každá má návod na líčení, který obsahuje tři líčící inspirace s danou paletkou.


Velké paletky jsem zakoupila v parfumériích Sephora, a ty malé (Country, Cute a RocknRoll) mám z eshopu z USA. Srdíčka zase z Dekorativka.cz.


Pokud vás nějaká paletka baví a líbí se mi, tak neváhejte a jděte do ní. Věřím, že vás Too Faced nezklame. Tedy kromě The Power of makeup, ale zas čtu na ni i chválu. 


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Ty paletky jsou úžasný a upřímně doufám, že si někdy nějakou koupim😊

    OdpovědětVymazat
  2. To je ale krásných paletek :) líbí se mi obaly i skladby odstínů, je to prostě krása

    OdpovědětVymazat
  3. Super, tolik nádhery v jednom článku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Krasna zbierka! Mam chocolate bar s s nou som nadmieru spokojna :) lakala ma este Rock n Roll, len problem ju zohnat. Z akych stranok z Ameriky si objednavala? Na origo strankach mi Cesku republiku neponuklo :S

    Na blogu sutaz :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Objednávala jsem přes slečnu na fb :-) a ta objednávala z origo stránek :-)

      Vymazat
  5. Ahhh, tak to je úplná nádhera! Všetky paletky vyzerajú skvelo ❤
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  6. Too Faced má produkty, ktoré na prvý pohlad vyzeraju na zjedenie. A tieto tiež. Najviac sa mi páčia Bon Bond a Cute.
    Mimochodom, ja by som toľko paletiek asi za celý život nestihla spotrebovať... ty ich všetky využiješ???

    OdpovědětVymazat
  7. what beautiful products
    http://www.mosaictrends.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Ty obaly jsou luxusní! :) A tak polovinu paletek bych brala taky :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  9. Jéj, tak to je pořádná investice :D osobně mám Semi sweet a Natural Eye a jsou božské. I když u Too Faced si libuji spíš v Melted rtěnkách.

    OdpovědětVymazat
  10. Fuuuuha :D riadna zbierka, brala by som hneď všetky :D

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  11. teda to je nádielka kozmetiky :) tie balenia sú krásne, a ako skvele to vyzerá na fotkách,juuj :) v dobrom ti závidím :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  12. Mě se od nich nejvíce líbí právě paletky! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  13. Kozmetika vyzerá naozaj super. Najviac ma oslovili tie trblietavé a výrazne farby, ktoré by som určite chcela aj ja

    OdpovědětVymazat
  14. Napdherný :) dlouho o nich přemýšlím, ale dávám přednost naked :)

    OdpovědětVymazat
  15. Všechno vypadá skvěle :3 ty srdíčka se mi líbí:)obaly jsou krásné, roztomilé :) ale nic od téhle značky nemám... :)

    OdpovědětVymazat
  16. Too Faced se mi hrozně líbí, ale pořád (!) od této značky nemám ani jeden produkt... Peníze, no :D

    http://amargarethfulblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Nádherné obaly! Jsou vážně moc roztomilé. :)
    jennytailor

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)