V HLEDÁČKU - DEKORATIVKA.CZ

Přináším vám novou rubriku, která nese název V hledáčku. Rubrika se bude zabývat produkty, které mě zaujaly na eshopu nebo obchodě. Vždy se jeden článek bude věnovat jednomu eshopu nebo obchodu. Dá se říct, že se bude jednat o takový malý nákupní seznam, chcete-li wishlist. Klasické měsíční wishlisty na mém blogu nevychází, protože je moc nesepisuji. Mám svůj osobní mini wishlist produktů, které mě při čtení blogů zaujaly, ale popravdě se jím moc neřídím a je na něm jen pár věcí. Ale ráda procházím různé eshopy a dívám se, co nabízí zajímavého. V začátcích blogu jsem vydávala rubriku Beauty tips, do které jsem dávala tipy na něco zajímavého. Po čase jsem ji přestal psát, ale teď bych ji chtěla obnovit. 



Pro první díl V hledáčku jsem vybrala eshop Dekorativka.cz, protože na eshopu nakupuji často a mám ho ráda. Líbí se mi, že v nabídce je několik různých značek. A velký výběr jak pleťové tak dekorativní kosmetiky. Eshop je přehledný, a nakupování je snadné a rychlé. Poštovné se na eshopu pohybuje od 69 Kč.

Catrice 420 Plum Fiction, Colourpop Lippe stix Ellaire, Milani Matte Beauty 69

S koncem léta už sahám po rtěnkách ve vínových až hnědých odstínech. Eshop nabízí rtěnky mnoha barev, ale stejně mě nejvíce zaujaly právě tyhle tři. Catrice rtěnky jsou hodně krémové, ale příjemné se nanáší a výdrž je klasická drogérková. Žádnou Colorpop rtěnku ve své sbírce zatím neukrývám, ale tím pádem má ježíšek inspiraci. Milani rtěnky ve zlatém obalu vždy působí luxusně.  U nich jsem nadšená tak na půl, protože napříč odstíny nejsou stejné. Některé mají pigmentací dokonalou, u jiných pokulhává a s výdrží je to obdobné.




Když začne padat listí a churavé počasí se ozývá častěji tak balzámy na rty nedám z ruky. Carmex je chválený mnoha blogerkami a nejen jimi. Balzámy Moje mám ráda hlavně ty sovičkové. Vypadají rozkošně, jsou příjemné a božsky voní. Multivitamín jsem zatím nezkoušela, ale očividně je také skvělý. A mint balzámy mám poslední dobou v oblibě, a moje mintí zásoba pomalu končí, a Malibu LipCare mě velice zaujal. A nejvíce je používám na noc.


Uma - 03 Beautiful Burgundy, e.l.f - Peachy Cheeky, e.l.f - Flushed

Tvářenek není nikdy dost, a s přicházejícím podzimem jsem se dala na lov burgundy a fialkových. Značku Elf jsem trošku přehlížela, ale uznávám, že výběr tvářenek je poutavý. Peachy Cheeky Kosmetika Uma je i v Teta Drogériích, ale zase se musím přiznat, že stojan nějak neoblíhlížím, ale jak se tak dívám podzimních tvářenek u nich najdu hojně.



Když tak uvažuji tak makeup od L´orealu jsem zatím nezkoušela, ale velice se mi líbí řada True Match, kterou v nejbližších dnech potřebuji vyzkoušet. Matující bázi Dermacol hodně chválila i Lucka z blogu XL svět podle Lu, bohužel v drogériích buď není k dostání a nebo je už vyprodaná, ale v eshopu ji nabízí stále. A zpět se vracím ke značce e.l.f, která je opomíjená možná zbytečně, protože ódy se pějí i na jejich makeupy, hlavně americké blogerky.


Fixační spreje se poslední dobou dostávají do popředí a jejich nabídka se rychle rozšiřuje. I já jsem se o tuhle sféru začala více zajímat, protože jsem zvědavá jestli vše co fixační spreje slibují, také dodrží. Nebudeme si nic nalhávat, ale jsou dny, kdyby jste ocenili více, aby váš makeup vydržel po celý den bez chybičky a samotný makeup a pudr na tuhle práci nestačí.

Nahoře: Telepathy, DGAF, Porter. Dole: Girly, Partridge, Flower Shop

Dříve jsme ColorPop obdivovali jen z povzdálí, ale naštěstí CP už dodává i do ČR, ale mnoho produktů je k dostání i na dekorativce. Stíny se pyšní neskutečnými barvami, které jsou intenzivní a pigmentací za, kterou se vážně nemusí stydět. Jediné co jim je trošku vytíkáno, že po čase vysychají. Z osobní zkušenosti to zatím nemůžu potvrdit. Mám stíny Porter a Flower Shop a jejich tvar, konzistence, a ani pigmentace se zatím nezměnila. Nejlépe se mi stíny nanáší prsty a z toho důvodu je nejraději používám na celé víčko jako základní stín, a ohyb doladím nějakým jiným.


A co na eshopu Dekorativka.cz zaujalo vás?



Pokud znáte eshop, který bych měla prozkoumat. Budu ráda za vaše tipy.



Vaše Hevi


Komentáře

  1. Ahoj,
    mám tento eshop taky moc ráda a líbí se mi, že blogerkám nabízí po zaregistrování i malou slevu. Na tomto eshopu stejně jako ty oceňuji, že nabízí opravdu hodně značek, takže si člověk může od každé vzít třeba jeden dva produkty. Nejvíce mě zaujaly tvářenky. Tu od Umy mám už doma, ale momentálně sháním nějakou pěknou broskvovou:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, správná připomínka. Na to jsem zapomněla. :/ A jak si s ní spokojená? pigmentace a přášivost? :-) :-)

      Vymazat
  2. True Match používám dlouhá léta a je to můj jasný favorit, skvělá makeup. Moc se mi líbí rtěnky, takovou mám jen jednu a měla bych jí vytáhnout :) Super inspirace a skvělý nápad, Hevičko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Já nad ním uvažuji už delší dobu, ale dala jsem si předsevzetí, že musím zpracovat aspoň tři než si koupím další.. :D takže už chybí jen jeden .. / :D

      Vymazat
  3. Na Dekorativce jsem dělala objednávku jen jednou, koupila jsem si tam konturovací paletku od Sleeku, ze které jsem si zamilovala rozjasňovač :)

    Weleda | Citrusové hydratační tělové mléko a krém na ruce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A který pak to je? Já mám od Sleeku nejraději tvářenky a paletky stínů :-)

      Vymazat
  4. Catrice rtěnka má nádhernou barvičku :) já bych si z e-shopu objednala spoustu balzámů na rty, ty mi teď docházejí

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)