NÁKUPY - SRPEN/ZÁŘÍ


Po delší době opět malé nákupy nezbytné kosmetiky. Podle mě spíše malých drobností, které mě zaujaly a nebo jsem je už delší dobu měla na mém seznamu přání. A mám velkou radost, že se mi podařilo z mého seznamu přání škrknout hned šest věcí.  Poslední dobou se snažím nahlížet do něj a vyvarovat se bezhlavým nákupům, ale ne vždy se mi to podaří. 

Korektory jsou potřeba, a ty barevné občas ještě více než ty tělové. Už delší dobu jsem chtěla nějaké pořídit a na korektory Max Factor jsem narazila ve výprodeji v DM drogérii, takže nebylo co řešit a barevné korektory vlastním i já.


První ze seznamu tu mám masku Lee stafford pro vlasy, které nikdy nedorostou. Maska mě zaujala ve videu od LuxyLady, která ji opěvovala, a velmi ji chválila. Jak už víte moje vlasy jsou kudrnaté a lámou se a jejich dorůstání je minimální, téměř nepatrné. A jsem moc zvědavá jak si maska poradí s mým typem vlasů. 


Podkladové krémy jsem začala poslední dobou využívat více než primery pod makeup. První, který jsem začala používat byl od Eveline a velice mě zaujal. Na Make-up starter jsem narazila už mnohem dříve, ale nějak jsem na něj pozapomněla. A při nákupu houbiček Calipso na eshopu VMD Drogérie jsem o něj košík obohatila.


Rozhodla jsem se, že kosmetickým olejům dám ve své péči více prostoru než-li dříve, a pár jsem jich nakoupila. Dekorativní kosmetika Alverde nepatří k mým oblíbeným značkám, ale na jejich pečující kosmetiku čtu jen chválu. A docela mě zaujal jejich olej z růží. Třeba mě zláme ke změně mého názoru na značku. Meruňkový olej jsem získala za iBody z České spořitelny. 


Rozjasňovače byly dříve v drogériích nedostatkovým zbožím, ale poslední dobou pár kousků a dokonce velmi dobrých lze najít. Skvělé rozjasňovače můžete najít i v limitovaných edicích od Essence. Z kolekce Merry Berry mám už zlatý. A povětšinou jsou mé rozjasňovače právě ve zlatých tónech a chtělo to trochu oživit. A Catrice mě velmi zaujal, když ho Lucka ukazovala ve videu, protože to byl kousek který v mém portfóliu rozjasňovačů chyběl. 


Tekutý korektor od Catrice sháním už delší dobu, ale jelikož byl stále vyprodaný a nebyl k dostání, musela jsem si na svůj kousek počkat. Párkrát jsem už zkusila a nejsem si jistá, jestli za to čekání stál, ale uvidíme. Možná si jen nesedl s makeupem, který jsem právě měla. Nová báze od Essence, mně zaujala svojí narůžovělou barvou. Jsem zvědavá jaký bude rozdíl mezi "tělovou" bází a touhle narůžovělou.


Značka Kiko dříve u nás k dostání nebyla vůbec. Já jsem značku poznala ve Vídni a pár produktů jsem si i dovezla. Dněs už můžeme značku zakoupit i na českém eshopu zde. Nabídka je menší než v obchodě, ale i tak je velmi zajímavá Např. Tvářenka Rebel Bouncy Blush, která je v pěkným přirozených tónech. Mixovací tekutina, mě zaujala na první pohled. Hlavně kvůli ceně  a množství, a zajímalo mě jestli je na podobné bázi jako Duraline od Inglotu. A najít skvělý odličovač očí není jednoduché. Jeden jsem našla od Ryoru, ale používám ho už delší dobu, tak hledám nový.


Nákupy zakončíme barvami. A jak jinak, než barevnými linkami od Nyxu, které už stačily obletět celý instagram a blogový svět. Miluji barvy a na barevné linky jsem se z portfólia NYX těšila nejvíce a s jistotou mohu říci, že časem si jich pořídím určitě více.


Moje mini nákupy jsou u konce a jsem pyšná, že jsou opravdu mini. 


Vaše Hevi




Komentáře

  1. Tak ten Catrice rozjasňovač si píšu na seznam :)
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fajn, mám ho taky.Je na něj nejlepší tuhý a hustý štěteček, jinak na tváři zůstanou jen poměrně masivní třpytky :)

      Vymazat
    2. Kači určitě si ho připiš, je úžasný :-)

      Vymazat
  2. To jsou opravdu mini nákupy:-) Korektor Catrice mi vyhovuje hodně, byla by škoda, kdyby Tobě ne:-) Ale ten rozjasňovač se mi líbí moc, děkuji za tip, co si budu muset pořídit:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Parádne nákupy, hlavne tie linky od Nyx ma veľmi zaujali a musím sa už konečne dokopať k ich kúpe, čierna linka ma už prestáva baviť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Mě černá ještě ani nezačala bavit. :D :D :( Barevné jsou super a za 139 Kč je to paráda.. :-)

      Vymazat
  4. Amazing beauty products:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. ja by som si tiež chcela kúpiť farebné korektory, pretože si už fakt neviem rady s kruhmi pod očami... A ten rozjasňovať od Catrice mám a som s ním spokojná :) Súhlasím s tebou, že to bol skôr nedostatkový tovar a aj tento kúsok bol v drogérii často vypredaný, chodila som za ním aj niekoľkokrát do týždňa a neľutujem :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  6. tiež som zvedavá aký bude rozdiel v tých Essence bázach :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to zatím budu napínat.. a přiznám se, že nevím jak se mi ta klasická poděla.. :( a budu ji muset koupit znovu :D :D

      Vymazat
  7. Me zaujala ta maska na vlasy a na linky uz ciham dlouho💰💰💰

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maska je zatím příjemná, vlasy nemastí, ale zkouším jí chvíli, takže zatím nemůžu nic říci.

      Vymazat
  8. Korektory mám na wishlistě. :) Pěkné nákupy! :)

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný fotky Hevi, zase Tě musím pochválit v první řadě :) A novinek je spousta zajímavých, některé vůbec neznám

    OdpovědětVymazat
  10. Super nákupy. Dekorativní kosmetiku od Alverde taky moc nemusím. Jsem zvědavá, jak budeš spokojená s růžovým olejem. Já jsem si teď od Alverde zkusila koupit šampon s kondicionérem a balzám na rty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A spokojenost? Já s dekorativkou mám problém ten, že neskutečně smrdí.. :(

      Vymazat
  11. Velmi mě zaujaly ty barevné linky!

    OdpovědětVymazat
  12. S Camouflage korektorem jsem byla moc spokojená a růžový olej od Alverde mám taky na seznamu. Moc hezké nákupy :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten rozjasňovač od Catrice vypadá moc hezky! :) Já si nedávno koupila od TREND IT UP a jiný teď vůbec nepoužívám. A NYX červené linky mám taky, jsou boží!
    Jinak tě musím pochválit, máš ty produkty moc hezky nafocené :)

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na něj jsem se dívala, ale nekoupila jsem.. :( Velká spokojenost? Hm, tak to budu muset asi pořídit.

      Vymazat
  14. great things :) I follow you :D

    grlfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Aj ja chcem vyskúšať ružový olej od Alverde, som naň zvedavá :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)