MAKEUP INSPIRATION - 100 MALEKUP LOOKŮ - UD XX VICE LTD RELOADED Č.9


Asi jste si poslední dobou všimli, že blogo-světem koluje vlastně ani já sama nevím jak bych to pojmenovala, ale budeme tomu pracovně říkat Beauty Tag: 100 vrstev něčeho, ať už se jedná o makeup, rtěnku, řasenku, tvářenku a všeho možného i nemožného co svět kosmetiky nabízí. A já se rozhodla do toho to Beaty tagu přispět i svojí troškou, ale po svém. Kdo sleduje můj FB profil, mohl si všimnout výzvy, která má název 100 Makeup Looků - UD XX VICE LTD RELOADED, jelikož se jedná o paletku k 20. výročí. Zaslouží si něco speciálního. a je to tady. Na FB už jste pár looků mohli okouktnou, ale nejsem si jistá jestli jsem vám o téhle výzvě říkala i na blogu, takže bychom to měli dneska napravit. 


Pro dnešek pro vás mám look, který je v pořadí již 9/100. Doufám, že vás zaujme a pokud chcete vidět, těch osm předešlých, tak klik na odkaz a dostanete se do alba, kde si vše můžete prohlédnout. 


Co se týče paletky je podle mě skvěle seskládaná, obsahuje jak neutralní tak barevné stíny, a looky na, které si jen pomyslíte, ačkoliv vám to zatím tak nepřipadá, protože máme zatím 9 look a 91 je jejich před námi, ale tohle dáme. Je to pro mě hodně velká výzva, a pokud chcete a paletku máte doma, tak určitě buď mi napište nebo pošlete fotku vaší inspirace s paletkou UD, a já ji budu ráda publikovat na svém FB.


Ale zpět k líčení z kterého já osobně mám velkou radost a neskutečně se mi líbí a věřím, že ho vytvořím ještě několikrát. Sice tmavé líčení v podání černého stínu není zrovna něco co bych nosila pravidelně a denně, ale když jsem do líčení zakomponovala bělavo-modrý odstín, tak jsem svůj názor rychle změnila. A teď už vím, že ze správným rozjasňněním vnitřního koutku sluší tmavší černé líčení očí i mě. A věřím, že bude i vám. 


Základním kamenem líčení je černý stín Oil Slick, který má černý základ, ale v sobě ukrývá stříbrné třpytky, které na víčku jsem téměř nepatrné. Před nanesením tohoto stínu jsem ohyb víčka vystínovala nejdříve stínem Suspend, a v případě líčení s černým stínem na celé víčko, určitě vám nejdříve doporučím ohyb víčka vystínovat, protože se vám pak s tmavých stínem bude lépe pracovat a rychleji ho roztínujete do ztracena. Po zapracování stínů mi to nedalo a nezůstala jsem jen u černé, na štětec jsem si nabrala i stín Misdemeanor (tmavší černo-zelený stín) a ten jsem přidala na celé pohyblivé víčko. Tuhle kombinaci stínů Oil Sick a Misdemeanor jsem okopírovala i na spodní linku. A na řadu přichází již zmíněný highlighter vnitřního koutku za pomoci stínů Roadstripe a Asphyxia.


Původně jsem zamýšlela na rty použít nějakou tu fialalku, ale pak mi do oka padla konturovací tužka od NYX v odstínu Vanilla Sky, a myslím si že líčení podpořila více než ta fialka.


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Jednoducho ako vždy, krásne líčenie :)

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi pekne licenie, paletku ti zavidim! :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  3. Bože, tá paletka sa mi páči čím ďalej viac a viac. A líčenie je krásne! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá!! Určitě si ji pořiď, myslím že v šuplíku nezůstane.

      Vymazat
  4. Fialka ne, taky je hodně zajímavý modrý vnitřní koutek a to by ho mohlo zastínit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné líčení.. Tato paletka se mi moc líbí :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Moc povedené! :) Tvoje pojetí tohohle tagu se mi líbí mnohem více :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.. popravdě ani na 100 vrstev něčeho jsem ani moc odvahu neměla-- :/ jsem srabík.. :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)