THE BODY SHOP - TEA TREE FLAWLESS BB CREAM - 01 LIGHT


Jde vidět, že The Body Shop sleduje trendy a snaží se jich držet, a navíc je i před čí. Letos TBS představil svoji novinkou, kterou je Tea Tree Flawless BB Cream. BB cream je dostupný ve třech odstínech, 01 Light, (který mi byl zaslán k otestování), 02 Medium a 03 Dark. Mile mě překvapilo, že TBS se toho nebal a svoji novinku představil ve více odstínech, což musím říct, že u BB creamu to nebývá zvykem. Díky škále tří odstínu si svůj odstín najde každá žena, a když ne, tak můžete BB creamy mezi sebou míchat.


Jak už z názvu vyplývá, a je to patrného i z barvy obalu BBčka, obsahuje olej z Tea Tree. Tea Tree je v kosmetice hojně využíváno pro své antibakteriální a hojivé účinky. Majitelky s akneózní pletí asi kouzla Tea Tree oleje už dobře znají. A i právě pro tenhle typ pleti je BBčko nejvhodnější, hlavně kvůli i svým účinnkům, ale bát se jí nemusí ani citlivá pleť a mastná už vůbec ne.


Zdroj

BBčko se pyšní malým kompaktním balením, vhodným na cestování. Samotný krém se ukrývá v poddajné plastové tubě s odklápěcím víčkem, a celý design je doladěn do zelených a béžových tónů, a nechybí ani již zmiňovaný potisk Tea Tree. Velice oceňuji nápad, že víčko BBčka je v souladu s odstínem samotného odstínu, ačkoliv malý ale velmi zajímavý detail.



Pod víčkem se ukrývá hutný našlehaný krém, který se opravdu pyšní světlým odstínem vhodným pro bledé tváře. Ze začátku jsem lehce bojovala s dávkováním krému, protože je hutnější a má vyšší krytí, stačí ho dát opravdu maličko, protože se po pleti snadno rozetře a malý bobeček mi stačí pro celou pleť, tak aby BBcream vypadal stále přirozeně a netvořil effekt masky.


BBčko má střední/vyšší krytí, které zakryje jak nedokonalosti, tak i jizvičky po nich. Nejlépe se mi s ním pracuje s navhlčenou hobičkou, ta makeup po pleti rozetře rovnoměrně a ten je na pleti příjemný lehký jako pírko. Nezatěžuje pleť a neucpává póry, takže se dalších pupínků bát nemusíte, právě naopak je vás pomalu začne i zbavovat. Pleť po jeho použitější je zmatněná, ale stále si zanechává přirozený lesk kůže. Pro pleť mastnější v oblasti T-zóny určitě doporučím lehce přepudrovat. I po vrstvě makeupu, má pleť stále svěží vzhled, který vydrží cca 4-5 hodin a pak se má pleť znovu dožaduje menší dávky pudru, ani po ní BBčko  netvoří nevzhledný effekt masky. První dá se říct úbytek krytí, pozoruji až po 9-10 hodinách, kdy se v oblasti nosu lehce začíná srážet a vytrácet s tváří.


BB cream příjemně voní po Tea Tree, parfemace není nepříjemná, právě naopak je svěží a povzbuzující, nemusíte se bát, že by vás vůně provázela celý dnem, po chvíli se lehce vytratí. Další příjemná vlastnost BBčka je, že v horkých letních dnech na pleti příjemně chladí, pro lepší chladivý effekt doporučím bbčko skladovat v lednici, a pak si ho naprosto zamilujete a nebude chtít nic jiného ani vy a ani vaše pleť.


BB cream obsahuje 40 ml a je k dostání za 269 Kč. Cena mě mile překvapila, protože když srovnám cenu a kvalitu, tak bych byla ochotná za něj dát i dvojnásebek, možná i trojnásobek jeho původní ceny. A pokud máte akneózní pleť, trpící na časté pupínky, a makeupy neradi používá, protože že vám pleť spíše ucpávají a akné ještě zhorší,  tak tohle Tea Tree BB je tím pravým pro vás a vaše starosti s pletí. Malou výtku, kterou k BB creamu mám je, že neobsahuje SPF, takže si pod něj nezapomeňte dát produkt, který SPF obsahuje, jinak vás po odlíčení může čekat nemilé překvapení. 

Před použitím a po použití.

BBčko je napleti velmi příjemné, nezalézá do póru a nemá tentence zvýrazňovat jemné vrásky a hloubit je. S čím si ale moc neporadí je, šupinatý nosík, občas se mi na nose vytvoří šupinky s kterými vedu věčný boj. Ale skrýt je umí málokterý makeup, Oceňuji, že i když je BBčko zvýrazní, tak na ně nestrhává moc velkou pozornost. A během dne, se tento stav nemění.


K dostání jsou u nás všechny tři zmiňované odstíny. Sleduj FB profil The Body Shop ať ti neunikne, žádná novinka, sleva a akce.


Vaše Hevi

_________________________________________________________________________________

*produkt mi byl zaslán k recenzi*

Komentáře

  1. Ja som sa zakaždým BBčkám vyhýbala, pretože aj ten najsvetlejší odtieň býva väčšinou pre mňa stále príliš tmavý. Tento ale odtieňom vyzerá celkom fajn, možno ho napokon aj vyskúšam. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. TAk to znám většina BBíček je spíš oranžáda.. ale tohle je super :)

      Vymazat
  2. Tak tohle je naprostá bomba :) Mám doma jeden makeup a dvě BB, různé odstíny. A upřímně nic z toho skoro nepoužívám. Makeup jsem měla na obličeji snad 2x a mrzí mě to, protože byl hodně drahý. A BB vytáhnu občas, protože se bojím, jakou neplechu by mi při pravidelném používání způsobilo. Do tohohle bych bez váhání šla, jen bych brala možná spíš lehčí krytí. Rozhodně je ale na seznamu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem byla mladší měla jsem stejný problém, že mi makeup/BB hodně ucpával póry, ale tohle je super makeup pro všechny typy pleti :) a póry neucpává.

      Vymazat
  3. Já mám s BB špatné zkušenosti, vždy i ten nejsvětlejší odstín je na mě moc tmavý. A celkově moc make-up nepoužívám, mám plet hezkou, která jej ještě nepotřebuje. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti můžu jen závidět.. :( sice mám teď pleť bez akné, ale jeho stopy mi na ní zůstaly..

      Vymazat
  4. BB vyzerá veľmi zaujímavo, škoda len tej nedostupnosti v SR. Z tejto tee trea rady mám miniatúrku pleťového mlieka, už ho musím konečne vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný článek i fotky :) BB má moc hezký obal, od této značky jsem nic nezkoušela, ale tento produkt zní lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  6. wow, tohle mě teda hodně překvapilo! poslední dobou objevuji spoustu zázraků ze sortimentu dekorativní kosmetiky značky The Body Shop :) předtím jsem se jí nikdy příliš nevěnovala, protože zbožňuju hlavně jejich pečující řady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě je značka skvělá celá :-) (aspoň produkty, které jsem už vyzkoušela) :-)

      Vymazat
  7. O znacke som teda vobec nepocula. Ja som si povedala, ze BB uz sancu nedam, lebo nikdy nefungovali. Predsa len som si vsak na zaklade pozitivnych recenzii kupila SoBio a je super. Takze naozaj aj BB mozu byt fajn, len treba hladat.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano ano, Skvělý makeupu je mraky, ale najít aspoň dobré BB je umění.

      Vymazat
  8. Ten BB Cream mě zaujal, celkově bych chtěla někdy něco zkusit od BS :) krásné fotky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Tak k prvnímu vyzkoušení se tento adept určitě hlásí :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)