PALETKOVÁ VÝZVA č.2 - MAYBELLINE - THE NUDES


Pro další týden Paletkové výzvy jsem zvolila paletku dostupnější jak pro vás tak i v našich drogériích. Paletku od Maybelline The Nudes. Značku Maybelline mám velmi ráda, hlavně jejich produkty na rty, ty jsou naprosto skvělé. Ale po tomto týdnu jsem si oblíbila i tuhle neutrální paletku The nudes. Ačkoliv se říká, že neutrálních paletek není nikdy dost, pro mě to spíše platí u barevných krásek, ale ano i ty nude se hodí, a na škodu není mít doma i tuhle.


Paletka má klasický černý obal, je pevný a pěkný, ale nenadchne a neurazí. Neobsahuje zrcátko, ale to mi až tak nevadí, protože málokdy se líčím se zrcátkem s paletky. Pro někoho to může být problém, při cestování, jelikož musí brát ještě zrcátko, a možná také proto ji nechá občas doma, ale do by byla docela škoda, protože tahle paletka má co říct.  Ale to by dělal velkou chybu. Kromě 12 neutrálních stínů, paletka ukrývá i aplikátor, který podle mě je k ničemu a když už tak bych tam raději viděla nějaký štěteček. Místa na něj je tam dost.


Jak už víte paletka obsahuje 12 stínů, které mezi sebou střídají dva finishe, a tím je mat a třpyt. Teď mi to trošku zní jak Šach Mat, přesně jako šachovnice. Tenhle dvojí finish velmi ráda vítám, protože díky tomu je paletka opravdu variabilní a dá se využít na vše stíny, rozjasňovač, obočí, bronzer. Chybí už jen tvářenka, stačí přibalit nějakou vaši oblíbenou a využít ji můžete i na oči pro nějaké to barevnější líčení, a paletku posouváte hned na další level.


Odstínově je paletka skvěle poskládaná a věřím, že sedne všem modroočkám, hnědoočkám a zeleonočkám. Takže se můžeme těšit z toho, že v drogérii najdeme tuhle krásku. Paletka v sobě má odstíny jak na celé víčko, tak matné světlé do ohybu, béžový stín pod obočí, hromada ztráceních stínů, perleťové pro prozáření a starou dobrou klasiku černý stín.


Pigmentace paletky je spíše drogérková, ale když ji lehce nakopnete správným podkladem není s ní žádný problém, a jejich intenzitu si můžete kontrolovat sami. Ale myslím, že její pigmentace je ideální pro ty které hledají jemné líčení a s líčením teprve začínají, a bojí se extrémně pigmentovaných stínů, tak tahle kráska z vás vytvoří nude princeznu, ale i dramatickou královnu.


Prášivost stínů je lehká, ale u tmavších stínů (hnědý a černý) je trošku větší, když stíny více vrstvím na sebe, a pod řasami tvoří trošku více bordílku než, bych chtěla. A proto raději, dělejte makeup až po líčení očí. A nebo stíny smíchejte s vodou, a ty se promění v peckově nádherné odstíny, vřele doporučuji.


Jak už jsem psala, že stíny potřebují bázi aby lépe držely, tak určitě ji využijete pro výdrž stínů. Bez báze mi stíny vydržely jen pár hodin, ale zase musím uznat že se neztrácela jejich intenzita. S bází už žádný problém se stíny nebyl, zůstaly na víčku tak jak měly a intenzita byla stálá.


Stíny v paletce nemají názvy a proto jsem si pro dnešní článek pro ně názvy vytvořila, abych vám při popisu líčení nemusela psát čísla.

Stín č.1 - Vanilla Sky - je světloučký stín, který v sobě ukrývá neskutečně mnoho zlatavých a růžových třpytek, krásný stín do vnitřního koutku na prozzáření, a nebo jako akcentový stín při použití na mokro, ale na celé víčko nic moc.
Stín č.2 - Pink Taupe - béžovo-šedo-růžový stín, pro mě trošku unikát, ale na celém víčku to je pecka.
Stín č.3 - Naturraly - světlý matný pleťový odstín, který by neměl chybět v žádné paletce. Naprosto dokonalý pro celé víčko, a nebo prozáření oblasti pod obočím.
Stín č.4 - Bronze - hnědo-bronzový stín, který v sobě má i něco ze zlaté. Další skvělý stín na celé víčko, který umí zazářit sám o sobě.
Stín č.5 - Matt Taupe - šedo-hnědý stín. Pro jemné kouřové líčení, do ohybu a nebo na celé víčko, namísto klasického tělové odstínu.
Stín č.6 - Milk Grey - tmavší šedohnědý stín, který je úžasný na obočí pro tmavovlásky, a skvělý i na denní kouřovou linku podél řas a nebo do ohybu víčka.
Stín č. 7 - Pinkini - tmavší ségra stínu Pink Taupe, ale teplejší a se zlatým leskem. 
Stín č. 8 - Dark Brown - hnědý odstín, který je využitelný nejen na oči, ale i obočí. Dá se využít jako stín na celé víčko, ale nejvíce se hodí asi do ohybu víčka, a nebo pro zahuštění řas.
Stín č. 9 - Gold - třpytivý zlatý odstín, který je naprosto dokonalý pro všechny barvy očí. Je nádherný pro obzvláštnění každého líčení a nejvíce černých kouřovek.
Stín č. 10 - Hot Chocolate - tmavá třpytivá hnědá, která naprosto dokonalá na celé víčko, a spodní linku, stín stačí ztrati třeba stínem Matt Taupe a do vnitřního koutku přidat stín Pink Frozen za mokra a dokonalý večerní look je na světě.
Stín č.11 - Pink Frozen - úžasný bílo-růžový stín, který chci jako rozjasňovač, protože jsem ho používala ve většině inspirací, protože je dokonalý a navíc v něm už mám menší díru.
Stín č.12 - Black Out - černý matný stín s kterým můžete ztmavit líčení a nebo vytvořit klasické černé kouřové líčení.

Pondělí


První který stín jsem musela vyzkoušet ihned byl Bronze na celé víčko je peckovej, použila jsem ho i na spodní linku, a doplnila jsem jen černou linkou nad řasy a do vnitřního koutku stín Pink Frozen. A nezapomenu ani na ohyb se stínem Dark Brown. Na obočí jsem (a to i u dalších líčení) použila stín Dark Brown a Black out z paletky. A na rty jsem míchala dvě tužky od Essence Glossy Stick Clear Nude a Plum Perfect.


Úterý


Na celé víčko opěvovaný stín Pink Taupe, k němu jsem do ohybu zvolila stín Milk Grey a trošku jsem mu ubrala pozornosti se stínem Hot Chocolate. Se stínem Vanila Sky jsem se věnovala vnitřnímu koutku, kam přišel i stín Gold. A na spodní linku pod řasy jsem smíchala lehce stín Milk Grey a Black out. Rty jsem tentokrát volila od MUA a jejich tekutovou rtěnku v odstínu Tranquality.


Středa


Dnešní inspiraci jsem věnovala kouřovému líčení. Já osobně černé kouřové líčení moc nenosím, protože mi oči hodně uzavře a moc mi nesluší. A když kouřové líčení tak spíše jen kouřová linka, a ta umí zázraky. Oči zvětší, přidá jim na tajemnu a je prostě dokonalá. Kolem řas za pomoci stínu Black out vytvořím silnější linku a rozmažu. Jinak na celé víčko jsem zvolila jen stín Naturally. Jelikož je líčení tmavší dám si hodně záležet na prozáření vnitřního koutku, a to řádně a vůbec se toho nebojím. Takže Vanilla Sky na mokro a stín Gold. Rty zahalím konturkou od NYX v odstínu Vanilla Sky.


Čtvrtek


Nejdříve jsem prozářila vnitřní koutek stínem Vanilla Sky a pak na celé víčko jsem zvolila stín Hot Chocolate. Poté jsem si namokřila štětec a stínem Gold jsem zvýraznila střed pohyblivého víčka a vše jsem zopakovala i na spodní linku. A na rty Maybelline Color Drama 630 Nude Perfection.

Pátek


Na celé víčko opěvovaný stín Pink Taupe, k němu jsem do ohybu zvolila stín Milk Grey a trošku jsem mu ubrala pozornosti se stínem Hot Chocolate. Se stínem Vanila Sky jsem se věnovala vnitřnímu koutku, kam přišel i stín Gold. A na spodní linku pod řasy jsem smíchala lehce stín Milk Grey a Black out.

Kdo si správně všimnul tak tohle líčení očí jsem měla už v Úterý, ale tenhle look mě naprosto učaroval, že jsem ho musela mít znovu, ale doladila jsem ho do hnědých tónů. Tvářenka Look Beauty Rio a na rty, tekutá rtěnka Milani Amore Mattalics v odstínu 02 Matterialistic.


Sobota


A je tu zlatá sobota. Takže na celé víčko stín Gold, do ohybu stín Black out a ten jsem ostře vystínovala, černý stín se pyšní i na spodní lince a do vnitřního koutku stín Vanilla Sky. Tohle líčení bylo rychle, ale musím říct, že dokonalé. Na rty, tekutá rtěnka Milani Amore Mattalics v odstínu 02 Matterialistic.


Neděle


A je tu neděle, která se nese v hodně dramatickém tónu, ale spíše na rtech kde jsem smíchala fialovou rtěnku od MUR Make it Right a černou konturovací tužku Jordana. Celé víčko zdobí stín Naturally a do ohybu a pomyslného půl véčka jsem zvolila stín Hot Chocolate a trošku stínu Black Out. Ohyb víčka jsem ještě lehce vykonturovala stíny Matt Grey a Pink Taupe. Vnitřní koutek jsem prozářila stínem Naturally a lehce jsem ťukla i do stínu Pink Frozen.



Pokud hledáte nude paletku za přijatelnou cenu, určitě do ní běžte. A navíc v drogériich na značku Maybelline bývá docela dost akce. 

Paletka obsahuje 12 stínům, (6 matných a 6 lesklých), 9,6 g a stojí 279 Kč.
_________________________________________________________________________________

Paletku pro další týden jsem zatím nevybrala, ale co kdyby jste mi s tím pomohly vy?

Sleek Wonderland
UD XX Vice LTD Reloaded
Kryolan Brights
UD Naked

Do komentářů mi napište, která paletka vás zaujala nejvíce.


Vaše Hevi



Komentáře

  1. Vypadá zajímavě :) Jinak určitě pro příští týden UD Vice, ta mě opravdu zajímá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych šla do Sleeku nebo do něčeho barevného, když nyní byla nude paletka:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jee ja by som chcela vidiet tvoje licenie s paletkou od UD XX Vice :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší Ti to:-) Tuhle paletku mám, zaujala mně už v době, kdy přišla k nám do drogerek, tak nákup na sebe nenechal dlouho čekat, ale jsem spokojená, odstíny jsou pro mně nositelné. Jinak, příště bych si ráda početla o paletce od Sleeku:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělé, tak když budeš chtít tak pod ‪#‎PaletkovaVyzvaHevi‬ buď FB/Insta svoji inspiraci na líčení ráda se podívám :)

      Vymazat
  5. Paletka má moc krásné barvičky, líčení s ní se ti moc povedlo :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Děsně se mi líbí sobotní a nedělní líčení, ale těšila jsem se i na návod jako to bylo minulý týden :-) jinak já jsem nude fanda,takze za mě by to byla ud naked. Ale budu se těšit i na barevnější líčení s ud xx vice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Není problém doplním to.. :)

      Vymazat
    2. Jeeee, děkuji moc, hned okoporuju sobotu:-)))) opravdu děkuji moc!

      Vymazat
    3. Nz :-) A budu ráda, když se pochlubíš jak to dopadlo :-)

      Vymazat
  7. Líbí se mi skladba odstínů i Tvé líčení :) Ale zase, že bych si musela pro paletku běžet to ne :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pondělní líčení se ti velice povedlo, strašně se mi líbí! :) Samozřejmě krásné jsou i ostatní :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  9. Ta líčení jsou nádherná a moc Ti to sluší. Nejvíce Ti však sluší ta metalická matná rtěnka od Milani! Paletka jako taková mně nezaujala. Přirozených paletek mám dostatek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Musím říct, že tu jsem si naprosto zamilovala a asi potřebuji další a další odstíny :D :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)