HOLIKA HOLIKA - SLADKÉ DUO SWEET COTTON - PUDR, BÁZE


Holika Holika je značka, která za sebou nenese dlouholetou tradici, ale poměrně za krátkou dobu se dokázala vyšvihnout a světu ukázat, že své místo v kosmetickém průmyslu má. Značka letos oslaví 6 let od svého vzniku. Dnes tahle korejská kosmetika slaví úspěch v mnoha zemích na světě. Holika Holika se pyšní vysoce kvalitními produkty, ale za dostupnou cenu pro všechny. Značka má široký výběr produktů jak pečující tak dekorativní kosmetiky. Velký výběr těchto produktů najdete i na eshopu Notino.cz. Dneska si na blogu představíme něco z dekorativní kosmetiky a zároveň dva moje nejoblíbenější produkty. 


Musíte uznat, že tyhle roztomilé obaly jsou naprosto k sežrání. Jsou nápadité, originální, crazy a cool prostě vše co dnešní mladé spotřebitelky hledají a od trhu žádají. Doba kdy jsme se musely spokojit s nezajímavým plastovým obalem je ta tam, a v dnešní době máme a můžeme mít na výběr. A co si budeme povídat tahle značka sleduje trendy a ví čím zaujmout, jelikož v dnešní době roztomilosti a Hellou Kitty tohle frčí. A mě se ty obaly taky líbí a moc. 


Pore cover powder - pudr pro vyhlazení pleti a minimalizaci pórů - 195 Kč


Pudr má malinké balení, které se vleze do každé kabelky a je skvělý na denní přepudrování, protože v sobě ukrývá i malou labutěnku, i když tenhle mrňousek to téměř ani nepotřebuje. Pod víčkem se ukrývá malá labutěnka, která je použitelná a s pudrem tvoří naprosto dokonalou dvojku. I po vyprání je labutěnka jemná a příjemná na pleti. Pudr má bílou barvu, ale nebojte je zcela transparentní, na pleti je průsvitný, a barvu makeupu vám nezmění, neflekaní a s pletí splyne jako mávnutím kouzelného proutku. Nejvíce ho asi ocení majitelky s mastnější pletí. Když už je nutnost přepudrovat, tak i když ho vrstvím, tak netvoří effekt masky, stále je přirozený.


Pod odklopení labutěnky se vám ukáží dírky, kterými pudr třepete ven. Dírkami se pudr sype tak akorát, a když víčko otevřu většina pudru se stále schovává pod plastovým krytem a nesype se všude, jak to občas tyto sypké pudry umí. Jak říká čertík v pohádce: "Jsem malej, ale šikovnej". A na tento pudr to opravdu sedí.


Důvod proč jsem si tento pudr zamilovala je effekt, který mi s pleti vytváří a jeho výdrž. Ale popořadě. Pudr si zatím se všemi makeupy poradil skvěle, každý makeup pod jeho velením zmatnil a pleť je s ním vyhlazená jako zajíčkova ťapka. Docela mě překvapilo jak zamával s rozšířenějšími póry, opravdu byly menší a skoro neviditelné. Narovinu nemůžete čekat, že když máte póry jako krátery, tak vám s tímto pudrem zmizí, to bohužel nedokáže, ale menší póry a dokonce i vrásky umí vyhladit. Mou sušší pleť na tvářích a mastnější T-zónu umí zmatnit podobu 8-10 hodin, v případě pařáků, které nám poslední dobou léto chystá, je to o podstatně méně a vydrží cca 3 - 4 hodiny, ale řekněte mi jaký pudr vám ve 30°C vydrží celý den bez hnutí.


Pore Cover Base - podkladová báze pro zjemnění pórů 25 ml - 195 Kč


Když jsem se zamilovala do pudru, chtěla jsem zkusit i bázi pod makeup, která je také velmi chválená. A chválená bude i mnou. Ačkoliv má báze béžový odstín, tak na pleti působí spíše průhledně, a nečekejte od ní ani žádné krytí. Co vám, ale báze dá je vyhlazená pleť, jemná a makeup na ní vypadá naprosto božsky. Má krémovou konzistenci, která se po pleti příjemně roztírá a přesně vidíte kam báze svými dlouhými prstíky dosáhla. Pleť je po nanesení báze zmatněná, vyhlazená a póry jsou schované. Příjemně mě překvapila její parfemace, která mi připomíná nějaký luxusní parfém, parfemaci cítím i lehce z pleti, když bázi nanesu. Pokud si vaše pleť nežádá krytí a nepotřebuje ani sjednotit, tak tato báze pro vás bude skvělý pomocník, když na sebe nechcete moc patlat. V případě, že máte makeupy, které vám na pleti špatně drží, tak i s tímto vám tato báze pomůže. Makeup domluví a přiměje ho zůstat na pleti o něco déle.


Závěrem, pokud je vaše pleť problematická a trápí vás póry, tak tihle dva pomocníčky vám s tím pomůžou a jsou spolehlivý pro boj s pletí bez pórů. Já osobně tyto miláčky mám velmi ráda a dokazuje to, že u pudru mám už druhé balení. A pokud mi dojde báze, tak si ji určitě koupím také.



Znáte produkty Holika Holika? A máte nějakou osobní zkušenost? 

Já si tuhle značku docela zamilovala, tak budu ráda, když mi poradíte co zkusit a nebo naopak nezkusit.


Vaše Hevi



Komentáře

  1. občas se na ebay najdou velký poklady a tuhle řadu už mám v merku hodně dlouho! od Holika Holika jsem zatím používala pouze pleťovku, zamilovala jsem si jejich cukrový scrub :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak neváhej a určitě ji zkus, protože za to vážně stojí :)

      Vymazat
  2. Looks very interesting:)
    Have a lovely day!
    kisses

    OdpovědětVymazat
  3. O téhle značce jsem zatím neslyšela. Líbí se mi ten obal. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  4. Produkty som ešte nikdy nevidela, no vyzerjú naozaj atraktívne :) Veľmi sa mi páči ich veselý vzhľad :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já nedám dopustit na dětský pudr, takže tam se asi žádné experimenty konat nebudou, ale ta báze vypadá supr! A o obalech ani nemluvím, ty jsou prostě boží 😊

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dětský pudr? Dáš více info, přiznám se, že o tom slyším poprvé.. :)

      Vymazat
  6. Od tejto značky som zatiaľ nič nemala, zaujala ma veľmi podkladová báza, takmer žiadna báza mi nevyhovuje, no táto vyzerá celkom sľubne :) Inak moc pekne napísaná recenzia Hevi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jsem ráda že se ti líbí. Báze je moc příjemná a skvělá :-)

      Vymazat
  7. Nejaké produkty od Holika Holika sa chystám vyskúšať už tak dlho. Podkladová báza ma vážne zaujala, ja momentálne používam Baby Skin od Maybelline a tá ma moc neoslovila takže nabudúce asi vyskúšam túto. Super tip.

    OdpovědětVymazat
  8. Pekna recenzia :) znacku poznam, ale skusenosti nemam.. Puder vyzera super :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  9. ty obaly vypadají opravdu božsky! doteď jsem tuhle značku neznala, ale recenze a ty obaly mě rozhodně naladily na to ji zkusit :) moc hezký článek a děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuji za slova chvály :) Jsou naprosto rozkošný a ve skutečnosti ještě více :-) Tak budu ráda pak i za tvé ohlasy na produkty :-)

      Vymazat
  10. tyhle veci, co vypadaji vic na jedeni, nez jako kosmetika, me dycky dovedou akorat nastvat, ze se snist nedaji :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aj ty .. :D Tohle měla v plánu už moje čivava, když si odnášela bázi do pelíšku :-)

      Vymazat
  11. Já jsem dostala velkou chuť na marshmallow :D Krásný obaly

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že já jsem je užírala, když jsem produkty fotila :D

      Vymazat
  12. Ahoj, znám značku jen podle názvu, docela bych ji ale ráda vyzkoušela a Tvoje recenze mě přímo svádí:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Tuhle značku vůbec neznám, ale obaly vypadají naprosto dokonale! :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné fotky! Já od HH měla jen pár vzorečků, nějaké krémíky a masku tuším, ani jedna věc mi nesedla (po masce jsem dokonce měla nějakou vyrážku :D) takže jsem se od té době HH vyhýbala, ale musím uznat, že obaly jsou fakt cute. :) Ta báze by mě dost lákala, ještě jsem na ní neslyšela křivé slovo... ale mám strach, že se historie bude opakovat. :D

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Je možné, že ti nesedí něco ve složení kosmetika Holika Holika.. :( Tak to je velká škoda.. :(

      Vymazat
  15. Tak o téhle značce jsem neslyšela, ale zní a vypadá opravdu báječně! A ten obal... bože! To je něco vážně dokonalýho. Myslím si, že by se to i na mou mastnou pleť hodilo a uvažuji nad koupí.
    Potěšilo by mě, kdyby ses i ty mrkla na můj blog a zanechala tam nějakou tu podporu ♥ http://mujzivotvpismenech.blogspot.cz/2016/07/monolog-jedna-lucka-povidala.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. D2kuji :-)

      Bohužel to hlásí, že tvůj blog byl odebrán.

      Vymazat
  16. O značce slyším prvně, ale je pravda, že tak roztomilé obaly mi ji vryly do paměti:) Zrovna plánuju menší nákupy na parfums, takže určitě po nějakém tom produktu kouknu :) I kdyby mi měl stát na poličce, protože ten vzhled je vrchol roztomilosti :D :D
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  17. This is so inspiring! I love the post:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojky, já měla od HH BB krém takovej s kočičkou taky moc roztomilej obal,dělal hezký efekt na pleti,ale bohužel se mi po něm dělaly podkožáky :(ten pudr vypadá bezva..ráda bych ho zkusila,ale bojim se..Andy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Andy,
      to chápu, ale jak už jsem psala, je možné že ti vadí nějaká složka ve složení produktů HH. a jelikož na obalech moc česky psáno není, nevím jestli je dobré to zkoušet znovu.

      Vymazat
  19. Já o tomto zrovna přemýšlela a půjdu do toho, strašně mě to láká! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  20. Značka Holika Holika je skrátka úžasná ʕ→ᴥ←ʔ A tie mini marshmallow by som si dala :3

    ♡ * Le blog de la Licorne * ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou z Mark a Spencer a jsou boží, já je při focení ujídala.. :D

      Vymazat
  21. Já jsem do přírody velmi nedůvěřivá z kosmetiky, kterou si předem nemohu odzkoušet. Ceny sice nejsou vysoké, ale nejsem si jistá, zda by byla lepší, než moje kosmetika od MK. Ale balení je opravdu zajímavé! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Produkty od MK nemám tolik prozkoušené, takže nemohu posoudit. Ale tyhle jsou vážně skvělé, a jak píšeš nejsou drahé.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)