ČERVENCOVÉ NÁKUPY

Chtěla bych říct, že jsem se tento měsíc dokázala udržet na uzdě, ale kecala bych, protože kromě dnešních nákupů pro vás chystám i samotný Too Faced Haul, ale přesně nevím kdy vám všehcny kousky představím, protože ještě čekám na balíček z USA, který bude plný Too Faced paletek. Ale zpět, dá se říct k standartním nákupům. K těm u mě patří hlavně dekorativní kosmetika, a ano používám vše co si koupím, ale dneska to bude něco i z řady pečující kosmetiky, protože i u ní je občas potřeba doplnil stav. 


Připravuji pro vás článek o tom jak čistím štětce, a zjistila jsem, že mi došel můj čistič od Ebelin, tak jsem vyrazila do Dmka si ho koupit, bohužel tam nebyl a byl už vyprodaný. Na co jsem tam, ale narazila byl šampón od Ecotools. Já na praní momentálně zkouším mýdlo Sefiros, který je skvělé, ale není na škodu otestovat něco dalšího ne.  Jeden z článků, který pro vás připravuji bude o Tea Tree a v Dmku jsem našla i tenhle balzám právě s Tea Tree.


Horko a suchý vzduch mým vlasům vůbec neprospívá, a toto léto se to na nich i řádně podepsalo, a také proto jsem se na ně více zaměřila a také na oleje, které na ně chci používat. Na eshopu Dekorativka mě zaujal olej od Delia, protože je určený pro vlasy kudrnaté a to já právě mám. Z katalogu Avonu jsem si vybrala tento olejový sprej, protože si všichni tuhle olejovou řadu chválí. Přiznám se, že vlasová péče od Avonu mi nikdy moc neseděla, ale je to pár let co jsem ji naposledy zkoušela, tak uvidíme jestli se naše kamarádství změní.


Havlíkův přírodní je zázrak je opravdu zázrak na mé oteklé oči a kruhy pod nimi. Nejdříve jsem ho měla možnost vyzkoušet díky vzorečku, který mi zaslal eshop Lilibela.cz, a protože mě vážně nadchnul a zaujal, rozhodla jsem se, že si pořídím větší balení a zkusím jaké zázraky ještě umí.


Štětců není nikdy dost, a nějaké nové kousky se hodí vždy. Štětce Real Techniques jsou známe, ale pro mě trošku neprobádané. Pár štětců od značky vlastním, a byla jsem docela zvědavá i na jejich powder brush, který je krásně chuňatej. A také na štětináče (duo-fiber brush). Ty jsem si poslední dobou nejvíce oblíbila na tvářenku, bronzer a rozjasňovač.


A jak říkám štětců není nikdy dost, a takový tvar doma ještě nemám. Tyhle kartáčky pomalu přichází na trh a časem je bude nabízet více a více značek. Já si zatím pořídila tento od značky Missha a uvidím, jestli jich budu potřebovat více nebo zůstanu jen u tohoto. 


Bylo načase prozkoumat další značku BB creamů, protože právě BB creamy v létě nosím nejčastěji. A protože mi došly oba moji drahouškové od Skin 79 a na eshopu nebyli k mání, zkusila jsem další značku, která se pyšní skvělými BBčky a to právě Missha. A za mě asijské BBčka patří k těm nejlepším na trhu. Obě BBčka jsou v odstínu č.21.


Lip creme Amore Mattallic ( 02 Matterialistick, 08 Raving matte) obletěly bloggosférou jako třpytivý anděle, a i mě se jejich křídla dotkly a těmto dvěma jsem nemohla odolat a uvažuji i o dalších, protože tohle patří k mým velkým pokladům sbírky. I tužtičky Maybelline mají co říct, a nenechají se zahanbit. (310 Berry Much, 630 Nude Perfection)


Tento měsíc jsem si posvítila i na značku Benefit. A když jsem nad stojanem přemýšlela, který produkt bych chtěla vyzkoušet nejdříve, tak první volba byla jasná. Zajisté, že mi oko padlo hned na tvářenku Dallas.


Zaujala mě i tvářenka Sugar Bomb, ta byla ale bohužel vyprodaná. A pak jsem si všimla téhle kolekce, která v sobě ukrývá mini verzi Sugar Bomb, ale také další miniatury. Přesněji high beam, bene tint a lesk na rty sugar bomb.


Sleek paletky mám moc ráda, a když jsem objevila tuhle pastelovou krásku, která v sobě má naprosto úchvatné barvy, tak jsem ji vážně dlouho nemohla odolávat a kdo by také mohl.


Co k ní dodat, ona prostě musela být moje. A značku Kryolan jsem chtěla vyzkoušet už dlouho. Mám doma korektor a ten je skvělý, ale více mě zajímaly právě stíny, a když jsem ji uviděla byla to láska na první pohled. Přímo láska barevná, ach ty barvy, hlavně ta spodní řada. Značka je k dostání na eshopu Parfums.

________________________________________________________________________________

A co jste si tento měsíc koupily vy?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Zase samé krásné kousky sis pořídila:-) Já jsem moc nenakupovala, jen takové letní vychytávky jako Dermacolácké neonky na nehty a tak, sice laků na nehty mám víc než dost, ale těm odstínům nešlo odolat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, také jsem je okukovala v drogérce, jsou bombastické :-)

      Vymazat
  2. Štetce aj kozmetika od Missha vyzerajú úžasne. Aj paletky, ja napríklad takéto farby v paletkách nemám, mám radšej neutrálne "natural" farby :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  3. samé super vecičky :) najviac sa mi páčia tie štetce.. super!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne nákupy! Závidím (v dobrom) Benefit Dallas lícenku :) Na Too Faced haul sa nesmierne teším! Ja som si myslela, že k nám neposielajú, naposledy, čo som pozerala ich stránky, som tam Slovensko nikde nenašla, tiež by som chcela od nich zopár produktov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohužel nezasílají, mám to přes jednu slečnu.. :-) Ale údajně by se sortiment Too Faced měl více rozrůst. A co jsem se dívala teď na eshop Sephora, tak tam i něco přibudlo :-)

      Vymazat
  5. Great products:) beautiful palettes:)
    Have a nice day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Áááá krása, krása, Dallas je můj sen, jsem zvědavá co na něj řekneš Ty :) A ta Kryolane paletka, ta je super! Po ní mrknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě na ni mrkni to jsou barvy i pro tebe :-) Zatím jsem nadšená a věřím, že budu i nadále. Je to i můj splněný sen :-)

      Vymazat
  7. Jee nadherne kusky, Dallas mi nieco hovori :D sa usmievam ako to teraz pisem :) chvalim sugar od benefit.. Bb nepouzivam, ale zisiel by sa mi prave ze stetec na puder, ze by som ich vyskusala? :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, a na ten haul od TF som velmi zvedava :))

      Vymazat
    2. Určitě vyzkoušej . Na eshopu Paradise of Beauty na něj můžeš mít slevu 10% když zadáš kód 10PARADISE

      Vymazat
  8. úúúplne skvelé nákupy :) Najviac ma zaujala paletka od Sleeku, sú tak krásne jemné pastelové farby, presne také mám rada, hlavne tá ružová je krááááásna :3
    A moja kamarátka teraz začala robiť pre Havlíkovú kozmetiku, dosť si ju chváli, lenže pre mňa to je trošku pridrahé. Aj keď s kruhmi pod očami mám večný problém.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Sleek je dokonalá. Tak ji zkus poprosit o vzoreček a uvidíš sama jak ti sedne, já osobně jsem nadšená :-)

      Vymazat
  9. Já chtěla napsat, že v poslední době moc nenakupuju, ale po zamyšlení mi došlo, že jsem si pár kousků koupila :D Naposledy včera lak a odlakovař Dermacol a ještě příští týden se chystám do Tety na nějaké věci ve slevě a pak do Yves Rocher pro sprcháče a šampony. Samozřejmě nic z toho nepotřebuju, ale kamarádka mi dala kupony :D Ten sprej od Avonu mám a pořád nevím, co si o něm myslet. Je hodně alkoholový, takže vlasy vysuší a ty obsažené oleje to podle mě spíš zachraňují. Ale celkově jsou po něm vlasy pěkné a nemastí. Nicméně další balení si nekoupím a vlasovku z Avonu už zkoušet nebudu, zatím mi nic nesedlo :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, taky bych půlku věcí z toho asi nepotřebavala.. :D NO mě právě vlasová péče od Avonu nikdy moc neseděla, a po pár vyzkoušení tohoto spreje, se to asi moc nezmění.

      Vymazat
  10. Skvělé nákupy :) Olejíček od Avonu mám také a jsem s ním moc spokojená, tak doufám, že budeš i ty :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) to jsem ráda, ale mě na sušší kudrnaté vlasy moc nesedí /AVON/ a naopak olej delia je naprosto boží, dokonalej, úžasnej.

      Vymazat
  11. Téda, spoustu pěkné kosmetiky, hodně kousků vidím vůbec poprvé :) Já si tento týden koupila parfémované deodoranty v Tetě, měly akci na duopack za 160 korun a potom na vlčený ubrousky od Essence, který používám na pleť po cvičení

    OdpovědětVymazat
  12. Vlasová starostlivosť od avonu ani mne nepasuje ale iné veci maju veľmi dobré rada si z tade kupujem, ta kefka od missha je riadne pekná zláté to je:) a ja olej používam na vlasy asi aj 2 roky značky balea raz mi prisšiel na testovanie a od vtedy si ho kupujem je to moj najoblubenejší produkt ku ktoremu sa stále vraciam má dosť veľku fľaštičku vydrží dlho:) teeda inak riadne veľa kozmetiky a tie štetce su peknéé

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od Avonu miluji jejich rtěnky, jsou úžasné. A mohu se poptat který olej přesně myslíš? :-)

      Vymazat
  13. To je zase produktů! Ty štětce jsou super a BB krémy bych taky ráda vyzkoušela.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  14. Pořídila sis krásně věci! Kondicionér od Baley mám doma taky, ale na svoji chvilku teprve čeká. BB krémy od Misshy mě taky hodně lákají a rozhodně mám v plánu si alespoň jeden pořídit, až spotřebuji mé stávající BB krémy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni na eshop protože zrovna tyhle BBčka mají ve výprodeji za super cenu :-)

      Vymazat
  15. Krásné věci, i když já jsem tedy spíš na oblečení než na kosmetiku. Ten šampon s Tea tree jsem měla taky a krásně mi voněl.

    OdpovědětVymazat
  16. Havlíkův přírodní zázrak mě moc zaujal, protože mám docela problém s kruhy pod očima, díky za tip! A ty dvě barevné paletky.. nemám slov, jsou úchvatné. A dávám odběr, kdyby tě také můj blog zaujal, budu ráda, když mě budeš sledovat také :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Máš krásný blog a zajímavé outfity :-) A úžasnou čivavku Belle. Mi máme hnědou čivavku a před pár dny ji byl půl rok, a je čokoládově hnědá a jmenuje se Maybey, ale spíš sliší na Maybelline :D

      Vymazat
  17. Pěkné věcičky :) Olejíček do vlasů a štětce mám také. A líí se mi hrozně ty paletky :)))

    Já si tento měsíc koupila spíš doplňky do vlasů nebo na tělo. Ale z kosmetiky například matnou rtěnku od Lime crime a super :)


    INKA – photography, poledance, geocaching, visage and more

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rtěnky Lime crime mě hodně lákají. ty barvy ach, ach. Která pak učarovala tebe? :)

      Vymazat
  18. Úžasné nákupy :) štětce od RT mám strašně ráda :) Missha BB creamy jsou fakt super! Musím si pořídit další :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Jak už jsem psala Missha má výprodej a zrovna BBčka jsou tam k dostání :)

      Vymazat
  19. Štětec na pudr od RT mám taky a jsem s ním moc spokojená :)
    Ryor | Bylinné tonikum, Gelová slupovací maska

    OdpovědětVymazat
  20. Krásné kousky! Některé opravdu závidím ,-) Ta barevná paletka je nádherná!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je dokonalá, naprosto božský barvy, který se málo vidí :-)

      Vymazat
  21. Jé kde si sehnala tu sleek paletku? Je naprosto skvělá!
    l.jerlingova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Tá Sleek paletka vyzerá úžasne, ako aj štetce Real Techniques :)
    Blog by Lusyliana

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)