KOSMETICKÉ PEKLO A NEBE - č.8

Peklo, nebe to je ráj. Ano je to ráj, mých spotřebovaných produktů. Poslední dva díly jsem věnovala jen dekorativní kosmetice, ale jelikož se začala plnit první bedýnka produkty, a já se nějak nedostala k tomu ji nafotit, tak jsem založila druhou bedýnku, a když i ta druhá přetékala produkty, bylo opravdu načase vám produkty ukázat, abych se mohly přenést na svá pekelná nebo nebeská místečka. Dříve jsem na spotřebu byla strašný lenoch, ale poslední dobou ze sebe mám obrovskou radost, protože zbytečně nerozdělávám milion jedna produktů, ale snažím se je spotřebovat. A když tak otevřu maximálně dvě balení. Ale to většinou jen u produktů na pleť, protože ačkoliv je výrobek úžasný, tak má pleť si po chvíli na něj zvykne, a účinek je pryč, a právě proto produkty raději střídám, aby si na ně má pleť až tak moc nezvykala. Ale dost obhajoby mé náladové pleti, jdeme se podívat na to, co jsem za poslední dobu spotřebovala. A to vám povídám, je toho opravdu hodně.


Mezi prvními produkty co v krabičce skončily byly tyhle ovečkové krémy z nějaké vánoční edice, které jsem kupovala v Douglasu. Líbilo se mi, jejich malé balení, které se vlezlo do jakékoliv skulinky. Lehké složení se rychle vstřebalo, a za sebou nezanechaly žádný mastný pocit a ruce krásně provoněly buď kokosem, vanilkou nebo aloe vera. Kokos a vanilka byly hodně sladké, ale aloe vera vonělo krásně svěže, a byla to moje nejoblíbenější vůně.


Další krémy které krabice ukrývala. Asi se divíte té velké spotřebě, ale já krém na ruce používám skoro každou chvíli, jelikož se v práci neustále máchám ve vodě a tím mé ruce dostávají zabrat. Krém Ziaja měl příjemnou jemnou parfemaci, a rychle se vstřebával, a musím říct, že z hodně vysušených rukou dokázal po chvíli udělat pěkné jemné ruce. Krém Akonem, je značka kterou vůbec neznám, ale protože mi došel krém Ziaja a v práci jsem musela vzít za vděk, co nabízel místní obchod, tak jsem ho zkusila. Mile mě překvapila vůně, která opravdu připomínala čerstvě natrhaná jablka. Konzistencí byl hutnější a ještě v sobě obsahoval jemná černá zrníčka, která ruce lehce škrábala, než jim pomáhala. 


L´Oreal a jejich řada SkinPerfection už si svoji slávu v blogosféře prožily, já se přiznám že mě tahle řada krémů před tím moc nebrala, ale pak se ke mně krém dostal. Když mi došel můj oblíbenec od Ryoru s Q10. Pamatuji si na svůj první krém od L´oreal, který jsem dostala na Vánoce od mamky, a byla jsem z něj naprosto unešená. Jejich skleněné obaly vypadají naprosto luxusně a samotné krémy jsou také skvělé. Krém má příjemnou konzistenci, která se rychle vstřebává do pleti a nezanechává mastný pocit. Pleť je hydratovaná, lehce matná. Ale stažené póry a ani sjednocený tón pleti jsem nezaznamenala. 


Ačkoliv pleť citlivější nemám, občas se jí něco z nelíbí a jako hlava potřebuje  paralen i ona si žádá svůj "prášek". A tím pro ni byl tento Aloe gel od Bio Aroma. Pleť mi zklidnil ihned. Skvělý pomocník na spálenou pleť od sluníčka. Doporučuji gel skladovat v lednici, protože vychlazený gel na rozehřátou podrážděnou pleť je něco neskutečného.


Miluji maliny jak čerstvé tak produkty s vůní malin. Tuhle sadu od Oriflame jsem si koupila na Parfums.cz, když jsem hledala produkty pro článek Malinové údolí. Čistící gel a peeling bych hodila asi rovnou do jednoho pytle. Peeling má miniaturní mikroperličky, které na pleti ani necítím, takže jako peeling na pleť nic moc. Jinak jako čistící gely jsou skvělý oba, makeup lehce rozpustí a dokonce i oční makeup. V očích neštípe ani jeden. Krém se pyšní našlehanou konzistencí, do pleti zaleze během chviličky a pleť zanechává dokonale hydratovanou a jemnou na dotek. Zamilovala jsem si ho pod makeup, protože se umí vypořádat s malými šupinkami, které se mi občas ukážou na nose. Krém je ukryje a nepustí k makeupu.


Skincare je velmi důležitá a neměla by se na ni zapomínat. Většinou si před sprchou odlíčím pleť mlékem, ale ve sprše stejně neopomenu obličej očistit i gelem. Vždy si na houbičku Callipso dám trošku čistícího gelu a jemně se mi masíruji obličej. Tyhle gely Evelline, ačkoliv by každý měl dělat něco jiného, tak mi výsledkem přišly stejné. Pleť mi vyčistily cca z 90 %, krátcí byly na póry v okolí nosu, kde se i po těchto gelem zbytky makeupu objevily. Jinak oba gely se při styku s vodou napěnily a s obličeje umyly i makeup, ale pozor na oči. V očích docela štípou. Úbytek černých teček nebyl tak extrémní jak gely slibují.


Micelární voda Marion patří ke kouskům ze zapadlých obchůdků. Micelární voda nebyla špatná, pleť vyčistila pěkně, jen mi lehce vadilo lepkání, které po použití vody vzniklo na pleti. A v okolí očí mě lehce štípala. Takže určitě nic pro citlivou pleť.


Mým nejoblíbenějších přípravkem na odlíčení očních partíí je dvoufázový odličovač od Ryoru. Ale ani tento Garnier z výtažky hroznů není špatný. Překvapilo mě, že dokázal odlíčit i voděodolný makeup, a přitom to není dvoufázák. Skvělý tip pro ty z vás, které nemáte rádi dvoufázové odličovače. Oční okolí mi zanechává jemné, hydratované a napohled opravdu svěží. Řasy mi neláme ani nevysuší.


Růžové vodě jsem věnovala celý článek, kde se dozvíte nespočet jejich využití. Zde. Byla to moje první růžová voda a určitě plánuji si pořídit růžovou vodu i od jiných značek. Vodu jsem si zamilovala jako fixátor makeupu a na rozčesání vlasů.


Pantene Aqua Light jsem si koupila na popud Radky z blogu Měj se ráda. Ona ho chválila, že ho má moc ráda nejen ona, ale i její dcera. A musím uznat, že je to naprosto skvělý sprej. Párkrát jsem si stříkla do mokrých vlasů a mé vlasy vrněly blahem., po jeho použití jsem vlasy rozčesala mnohem lépe. Po uschnutí jsou vlasy lehké, nezatížené, hydratované a je radost si s nimi hrát. A já ho mám moc ráda také.


Kdo by nechtěl v létě u bazénu mít vlny jako od moře. Stím by vám měl pomoct tento Sea Salt spray od Toni&Guy. Po otevření víčka vás osloví příjemná jemná vůně. Střička vytváří jemnou vlnu, která na vlasy dosedne a lehce se do nich vpije. Nejraději jsem sprej používala do vlhkých vlasů, protože když mi vlasy uschly tak mé normálně rozježené kudrnaté vlasy, držely pěkně tvar po celý den, a to i když si s nimi hrál vítr.


Na dno jsem přišla i svému velmi oblíbenému suchému šampónu od Batiste. Chválí ho všichni a oprávněně, na tmavé vlasy je tenhle naprosto dokonalý. 


Doma si vlasy už nebarvím tak jako dříve, raději si zajdu ke kadeřnici. Ale chtěla jsem si ztmavit jen spodní část vlasů, tak jsem zkusila tuhle barvu. A za mě nic moc. Barva mi nechytla, vlasy jsem měla přesušené a nevzhledné.


Lak skoro nepoužívám, a tak se asi divíte proč tu tedy jsou dvě lahvičky. Je to proto, že jeden je vypotřebovaný a druhý je zcela nový. Přesněji třikrát použití. Lak Nivea je prázdný, byl určený na barvené vlasy což já mám, a byl fajn. Nic ohromujícího, ale nic hrozného. A u laku Wella mám takový problém, že po třetím použití laku praskla střička a lak mi stříká všude možně jen ne na vlasy. A tahle menší chybička se mi stala už u druhého balení, takže tento lak mě zklamal hned dvakrát.


Šampónům Revitalon jsem věnovala celý článek ZDE. Šampón i kondicionér byl skvělý a už mám i další balení.


Lupy zlobí občas snad každého a zatím nejlepší šampón, který na ně funguje je za mě Head&shoulders. Používá ho i manžel, a je stejně nadšený jako já. Šampon Argan Oil jsem objevila v Albertu, stál cca 89 Kč. Měl příjemnou lehce dřevitou vůni, kterou jsem cítila i s vlasů po umytí. Šampón mi vydržel hodně dlouho, stačila ho opravdu trošička. Hodně se napěnil a vlasy zbavil všech nečistot. Po prvním použití jsem se i lehce lekla, že je voda z mých vlasů tak špinavá, ale vlasy po umytí byly opravdu čisté a lesklé.


Čistič na štětce od Ebelin vám asi neznámí už není, a co se dostal do drogérie je neustále vyprodaný, takže jsem kreček a dělám si zásoby. Je super, a ráda ho používám na takové to mezičištění. Jen se mi zdá, že při delším používání na přírodní štětce je trošku ničí, a štětiny se mi více lámou. Takže ho používám jen na vyčištění štětců mezi líčením a na velké čištění volím raději šampón a vodu.


A jako šampón jsem používala tenhle dětský s olivovým olejem. Štětce pěkně umyl a zároveň po něm nebyly vysušené. 


Do drogérie DM chodím hlavně pro jejich sprchové gely Balea, miluji je. A naučila jsem na ně i moji mámu. Limetka (hodně svěží vůně) a Malina (sladká, ale svěží) patří k mým největších oblíbenkyním. Limetku miluji i manžel. Skvělé sprchové gely za pár kaček, které božsky voní, pokožku nevysušují a dostatečně pění. Limitka Frozen Breeze byla jedna z nejlepších limitek. Já osobně jsem měla snad čtyři balení. (studená květinová vůně). A poslední je Cool Blossom je také limitka. (citrusová grepová vůně, která sebou nese lehký závan vanilky).


Léto začíná, a je o to více důležité, abychom svým zápachem neobtěžovali okolí. Mého oblíbence od značky Garnier už znáte z dřívějška, je to skvělý anti-perspirant který si kupuji stále dokola. Na zkoušku jsem si vzala i tenhle kokosový deo-sprey Balea. Špatný není, proti pocení je fajn, jen ta vůně je v létě na mě hodně sladká. A ačkoliv kokos k létu patří, já osobně ho mám raději v zimě.


A největší radost mám z toho, že jsem se podívala na dno i třem parfémům, a také protože se to málokdy stává. První zástupce tu mám od Avonu Scent Essence blushing raspberry. Byla to příjemná jemná pudrová, ovocná vůně. Skvělý kousek na léto, protože parfém byl lehčí po pár hodinách bylo potřeba ho použít znovu. Parfém od Celine Dion Inflammable jsem dostala od manžela k vánocům, a musím říct, že málokterý parfém jsem si šetřila tak jako tento. Byla to dokonalá vůně, kterou si určitě koupím znovu. Parfém obsahoval santalové dřevo, které doprovázela mandarinka, jasmín a růže. Ačkoliv na první rozvanutí byla vůně těžká, s lehkostí přešla do smyslné, květinové vůně. Lehoulinký odér vůně jsem cítila i k večeru.  A v poslední řadě jsem došla na dno i parfému od firmy Essence. Někdo se asi chytá za hlavu, proč si nekoupím radši originální parfém, a kupuji tzv "fake". Ale já to tak neberu. Popravdě v kabelce budu mít raději tenhle za 400,-, než ten za 1500,-. Jednou se mi stala nehoda, a parfém se mi v kabelce rozbil a věřte není to nic příjemného. V mém flakónku se ukrývala vůně Paco Rabanne Lady Million. Parfém vás učaruje ihned po jeho otevření. Smyslná a svůdná vůně, stvořena pro každou ženu. Ještě jsem nenašla někoho komu by tento parfém nevoněl. Sice stojí pár korun, ale jeho vůně je celodenní. 



A to je konec, jsme na dně bedýnek a je čas je plnit znovu. 


Znáte nějaké produkty, máte osobní zkušenost? 



Vaše Hevi.



Komentáře

  1. Krabičky byli asi opravdu plné. :D Pro mě jsou podobné články přímo požehnání. Já sama toho moc neodzkouším a proto se mi takové krátké zhodnocení produktů občas opravdu hodí. Co mě zaujalo, je ten "Sea Salt spray" - nejsou po použití vlasy trochu ztuhlé?

    By Corra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přímo narvané :D Hodně záleží i na tvých vlasech. Já mám sušší, kudrnaté a konečky to moc nedávaly. Ale kamarádka má vlasy mastné, a ta z něho byla u vytržení :)

      Vymazat
  2. Pěkná spotřeba, já se snažím nerozdělávat tisíce produktů najednou ale občas se nemohu dočkat a taky se mi stane že to rozdělám. Z tvých produktů nemám zkušenost témě s ničím, jenom s antiperspirantem od Garnieru. S Bale deo spreji nemám dobrou zkušenost, na mě jsou moc intenzivní a sladké proto já tyhle deo nemusím. Zaujal mě ten Aloe vera gel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Balea, mám teď pomelo, a to není tak sladké. :-) Aloe vera gel je skvělý. A na léto nejlepší kámoš.

      Vymazat
  3. Sprcháče Balea nekomentuju, na ty jsem ujetá :D Deo s kokosem jsem měla taky :) A kdysi jsem používala i ten odličovač Garnier a taky jsem ho měla ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda Hevi, to je pořádná spotřeba. Líbí se mi, že se u tebe na blogu objevují i produkty, které nejsou tak známé - hodně mě zaujaly mycí gely od Evelin Cosmetics. A moc mi padla do oka i malinová řada od Oriflame :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Peťi. Já sama mám ráda, když se na blozích objeví něco nového a neopakujete se to na každém blogu.

      Vymazat
  5. Ten sprej od Pantene mám a jak mám ráda šampon i balzám z téhle řady, tak tenhle sprej mně nebaví, krásně voní, ale přijde mi, že aspoň s mými vlasy prostě nic nedělá. Ale jinak máš parádní spotřebu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Z této řady jsem zkoušela jen tento sprej, ale chtěla bych právě zkusit šampón a balzám. :-)

      Vymazat
  6. Batiste suchý šampón je aj podľa mňa úplná dokonalosť! ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Ten parfém je myslím Essens, nebo tak něco, s kosmetickou Essence nemá nic společného :) Pěkná spotřeba, ale osobní zkušenost mám tuším jen s tou Baleou. Ale naladilas mě na Argan šampon :3 :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  8. Krásna spotreba, takú by som aj ja chcela :D Z tvojich produktov mám skúsenosti len s Batiste a Garnier odličovačom, ktorý som používala síce dávnejšie, ale vždy mi veľmi vyhovoval, asi by som si ho mala kúpiť znovu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si ho kup znovu :-) Já jsem dříve svoji spotřebu flákala, ale když jsem si vyčlenila krabici kam budu dávat spotřebované produkty, tak mě to docela donutilo a hlavně jsem na sebe byla vždy pyšná, když do ní něco spadlo :-)

      Vymazat
  9. Malinový deo - sprej mám teď a voní mi krásně. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Za mě rozhodně sprchové gely od Balea a Sea Salt spray od Toni&Guy. To jsou i moje oblíbené produkty. Šampón dětský s olivovým olejem rozhodně vyzkouším. Zrovna mi ten můj už dochází a musím se poohlédnout po jiném. Děkuji za tipy. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tyjo to je veci :D nejvic se mi libi ty oveckove kremy, jsem na infantilni obaly.. :D

    OdpovědětVymazat
  12. Jak píše Rachel, to je fakt věcí xD Musím říct, že jsem tedy nic z toho nezkoušela, ale zaujaly mě ty věci od Avonu, s těmi malinami. Je to nějaká doba, co jsem od nich měla něco podobného, jen to bylo maliny a tuším máta, hrozně hezky mi to vonělo :D Jinak ty ovečkové krémy - a ty mě nadchly už na té úvodní fotce! - jsou hrozně pěkný! :D

    OdpovědětVymazat
  13. Velice mě zaujal Aloe gel. Má i roztomilé balení. Jinak používám ten čistič štětců a je super.

    KOSMETIKA PŘÍRODNĚ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je bombastickej. A nezdá se ti, že trošku ničí štětce?

      Vymazat
  14. Ovečkové krémy sú rozkošné a značka Rose of Bulgaria je super ♡ ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    ♡ * Giveaway * ♡

    OdpovědětVymazat
  15. Odličovat od Garnier je skutečně požehnání. Věnuji se aplikaci permanentního make upu a tento je osvědčený při jemném doličování, protože pokožku nevysušuje a navíc příjemně voní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím ta vůně je velmi příjemná a je hodně šetrný, ale odlíčí :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)