SPOLUPRÁCE S ESHOPEM LILIBELA


Před pár dny mi v emailu přistála nabídka spolupráce s eshopem Lilibela.cz. Oslovila mě paní Julie, s tím že už delší dobu sleduje můj instagram, kde ji zaujalo moje líčení. Na což jsem velmi pyšná a jsem moc ráda, že se jí líčení líbí. Takže kdo ještě nesleduje můj instagram tak šupky dupky, ať vám nic neunikne. Při dalším dopisování jsme se domluvili, že naši spolupráci založíme spíše na dekorativní kosmetice. S čím já nemám sebemenší problém, a byla jsem za to velmi ráda, protože jak už asi víte dekorativní kosmetika je moje velká vášeň. 


Z dekorativní kosmetiky eshop nabízí Sleek, Milani a další značky. A právě z těchto dvou značek jsem si vybrala produkty, které mě zaujaly a svůj výběr jsem paní Julii zaslala, s tím že konečný výběr produktů nechám na ní. Balíček po pár dnech dorazil krásně zabalený (produkty v bublinkové fólii) a v něm bylo i malé, velké překvapení. Kromě vybraných produktů dekorativní kosmetiky jsem v něm ještě objevila pár produktů na víc, které mě mile překvapily a udělaly mi velkou radost.


První co na mě vykouklo nebo se spíše vyvalilo, byla tahle bomba do koupele od značky Savon de V. Šumivka božsky voněla po meduňce a citrónu, a její vůně provoněla celou krabičku. Opravdu příjemná vůně, takže hned po vyfocení putovala semnou a manželem do vodní lázně. Jemná vůně meduňky mysl uklidní, a citrusové tóny ji lehce zase nabudí. Šumivka se rozpouštěla velmi pomalu a pomalu také uvolňovala své essence a olej. Moje pokožka po použití bomby, byla jemná a hydratovaná, díky oleji který kulička v sobě měla. Nemusíte se bát, že by jste po ní byly umaštěné. To právě vůbec, i když kulička obsahuje olej je moje pokožka suchá. Stejně tak i vana, která po umytí nebyla vůbec olejová.


Další produkt, který jsem v balíčku objevila, byl tenhle organický levandulový balzám na rty od značky Soaphoria. Ačkoliv vůni levandule v kosmetice nevyhledávám, protože se mi zdá, že málokterá značka umí levanduli věrně napodobit, tak tenhle balzám používám docela ráda. Má jemnou a opravu levandulovou vůní, která je věrnou kopií samotné bylinky. Balzám na rty je tématicky barven do fialova, a levanduli najdete i na potisku obalu. Velice oceňuji tyčinkové provedení, protože se nerada v balzámu na rty patlám prsty, a poté produkt nanáším na rty. Tyčinkové provedení je jednoduší na použití během dne. Po rtech balzám lehounce klouže, rty mi netahá ani nedráždí. Chuťově balzám není nic moc, je spíše lehce nahořklý, takže určitě neolizovat rty. Jinak je na rtech příjemný, šupinaté rty dá během chvilky do pořádku, a rty jsou po něm vyživené a připravené na použití rtěnky. Naprosto jsem si ho zamilovala pod hodně vysušující rtěnky. Před líčením ho nanesu a před použitím rtěnky ho setřu kapesníčkem a na rty dám rtěnku. Rty jsou napapané a lačné po rtěnce, funkci rtěnek nemění. Kvůli chuti a jemnému filmu, který balzám na rtech po použití vytvoří ho moc na celodenní nošení nepoužívám, ale jako "hydratační bázi" pod rtěnku ho naprosto zbožňuji.


Z pečující kosmetiky balíček ještě obsahoval malý vzoreček Havlíkova přírodního zázraku. S produkty od Havlíkovi přírodní Apotheky zatím, žádné zkušenosti nemám, takže jsem velice ráda uvítala tenhle malý vzoreček k otestování. Podle popisu má tenhle zázrak všestranné využití, trošku mi připomíná zázračné kelímky od Oriflame. Jeho využití mě velice zaujalo, a plánuji si koupit celé balení, abych ho pořádně otestovala.


Nemohla jsem se rozhodnout mezi paletkou Storm a Oh so Special od Sleeku, takže jsem konečný výběr nechala na paní Julii. Do své sbírky jsem nakonec uvítala paletku Oh so Special, která má nádherné barvy. Ale Ódu na ní uslyšíte až později. 


Na další článek, který bude obsahovat zase produkty Milani se také můžete těšit o něco později. Vybrala jsem si všude chválenou a opěvovanou bázi pod stíny, takže už se těším, jestli tahle mrška si poradí s mými mastnými víčky, a jestli je tak dobrá jak se o ní říká. A do rodiny Bella eyes mono stínů jsem uvítala Bella Caffé a Bella Chiffon.



Nabídka eshopu je pestrá, a doufám že časem své řady rozšíří, třeba o další paletky Sleek. Pokud máte v plánu si z eshopu objednávat určitě vás osloví poštovné, které začíná už od částky 44 Kč při platbě předem. Eshop má i své FB stránky, kde se dozvíš vše o novinkách.



Znáte eshop? Máte osobní zkušenost?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Tento online obchod neznám, ale rozhodně sis z něj pořídila pěkné věci. Největší radost by mi udělal Sleek a na šumivku bych byla zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. O tomto e-shopu jsem neslyšela, ale dostala jsi krásný balíček. Těším se, až vykouzlíš nějaké hezké líčení s novou paletkou :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, pár líčení je už i na FB a Insta. Tak určitě sleduj, at ti nic neunikne :-)

      Vymazat
  3. Já taky tento e-shop neznám. Balíček jsi dostala opravdu krásný a těším se na recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Balzamy mam najradšej na pery sladšie príchuťe, levandulu si neviem ani predstaviť:) a ten malý zázrak sa mi páči veru:))Som zvedavá na tie tiene od Milani:)

    OdpovědětVymazat
  5. Vybrala jsi pěkné věci, něco od Milani bych taky chtěla, mám jenom tvářenku. Naprosto s tebou souhlasím s tím že levandulovou vůni umí vyrobit málokdo. Už se těším na recenze a další tvoje líčení. Jinak eshop neznám ale určitě se podívám co všechno nabízí.

    OdpovědětVymazat
  6. Dostala jsi moc povedený balíček, super! Ta paletka vypadá přímo dokonale :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je dokonalá, ale více až v recenzi, která bude brzo :-)

      Vymazat
  7. Já také. V tom s tebou souhlasím. A paní Julie je naprosto skvělá a domluva s ní je úžasné. Celkově se mi líbí nabídka eshopu, více značek pohromadě, jak to mám ráda :-) Máš eshop? Klidně sem dej link, nebo pošly do zprávy, ráda se na něj podívám.

    OdpovědětVymazat
  8. Eshop znám, ale nevím, jestli jsem na něm někdy byla :). Vybrala sis pěknou dekorativku

    OdpovědětVymazat
  9. Tento eshop neznám, každopádně ty sis vybrala samé super věci a já jsem zvědavá na recenze :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ty budou v nejbližší době, protože produkty už mám skoro otestované :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)