NUDE JEMNÝ MAKEUP - ZOEVA - NATURALLY YOURS


Ačkoliv jsem velká milovnice barev a hlavně barevného líčení, občas ráda nahodím starou dobrou přirozenou klasiku. A co si budeme nalhávat, ne vždy se do společnosti hodí barevné líčení. Tohle líčení se skvěle hodí do školy, do práce nebo ja jiné slavnostnější události, když ho doplníte třeba rudou rtěnkou.


Celé tohle líčení zabere jen pár minut a vytáhne vás z každé bryndy. Když se mám nalíčit v nude tónech je tohle líčení mojí starou klasikou a vím, že tohle líčení mě nikdy nezklame.


Psali jste si o to jestli vám ukážu mé vlasy v kudrnatém stavu nebo jak to říct. Většinou jste zvyklé, že mám vlasy rovné, a málokdo ví, že ve skutečnosti jsou kudrnaté a rovné byly protože jsem si je dříve žehlila, ale teď poslední dobou na to nemám čas a začínám se smiřovat se svými kudrnami. 


Nude paletka by měla být součástí každé kosmetické taštičky, protože pak stačí jen pár barevných stínů a vaše tvorba může začít. Moje hodně oblíbená nude paletka je od Zoevy - Naturally Yours.


 Je to úžasná paletka plná hnědých, béžových, a lehce crazy barev. Patřila k mým prvním paletkám Zoeva, a jestli mi tahle kráska někdy dojde, k čemuž nemá daleko, určitě si ji pořídím znovu, protože za cca 600 Kč získáte skvěle pigmentované stíny s dokonalou texturou a výdrží. 


Skvělá báze pod stíny není nikdy na škodu. Plánuji vyzkoušet báze od Zoevy, které jsem měla ve vzorečku a byly bomba. Dneska jsem si musela vystačit s bázi od Avonu, na ni vrstvím stín Pure (světlý béžový stín), který celé víčko sjednotí. Ohyb víčka pak zvýrazním stínem Soft a Sexy (světlý hnědý stín). A nezapomeňte ani prozářit oblast pod obočím, na to poslouží stín First Love. (světlý krémový stín). Černým stínem (Timeless Chic) jsem doplnila své obočí a vytvořila jsem s ním i jemnou linku, jak nad řasy tak pod řasy. Sice mám ráda hodně zvýrazněné vnitřní koutky, ale dneska jsem se držela v matné sféře a zvýraznila jsem ho smícháním stínu Pure a First Love. Líčení očí jsem dokončila řasenkou od Maybelline Illegal Lenght,  a tvářenkou MUR v odstínu Nude. Jako rozjasňovač mi posloužil stín First Love s paletky Zoeva. A rty jsem už jen hydratovala balzámkem od Crazy Rumors Cola.



Jakou paletku plnou nude odstínu máte rády vy?




Vaše Hevi




Komentáře

  1. Vlnité vlasy ti moc sluší :-) a líčení je pěkné jemné, ideální pro mě do školy kdy na sebe nechci patlat mnoho barev. Nude paletku mám ráda nejvíc tu od tebe W7, je skladná a dokáži se s ní nalíčit naprosto v klidu, zatím je moje nejpoužívanější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že ti paletka vyhovuje. A děkuji, vlnité vlasy jsou nádherné, jen ta práce s nimi není jednoduchá.

      Vymazat
  2. Paletka vypadá fakt úžasně :3 přesně toto líčení, to je moje :3

    OdpovědětVymazat
  3. Krasna paletka :)

    http://www.anastasiiag.com

    OdpovědětVymazat
  4. wow s tými vlasmi a makeupom si veľmi krásna!! Nie žeby si inokedy nebola, ale neviem čo je na tebe také iné a výnimočnejšie teraz :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle look Ti moc sluší Hevi a máš naprosto boží vlásky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. :-) Dříve jsem kudrny hodně zazdívala, ale poslední dobou je mám čím dál více ráda.

      Vymazat
  6. Krásná paletka! Tenhle look ti opravdu sluší :) Jinak já mam ráda paletku od Make-up Revolution a Technic.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Mur paletky jsou super. Od Technic mám asi jednu, ale nejsme z ní zas tak odvařená.. teda z té pigmentace hlavně, nezdá se mi zrovna extra. A jak jsi spokojená ty? nebo máš na blogu recenzi?

      Vymazat
  7. ja mam najradšej taketo jemne líčenie a tebe sa hodí asi všetko:) paletka je pekna veľmi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Je.. a hodí se každé ženě, podle mě opravdu univerzální neutrální paletka.

      Vymazat
  8. Já mám nejradši nude paletku Absolute nude od Catrice. Jinak pěkně napsaný článek a vlnité vlasy jsou super ;)

    INKA lifestyle blog
    FB page

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Paletku jsem obdivovala v drogérce, ale ta pigmentace se mi nezdála nic moc..

      Vymazat
  9. máš vážne pekné oči

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)