LILIBELA.CZ - PALETKA SLEEK - OH SO SPECIAL


Už asi víte, že paletky Sleek jsou mojí velkou srdcovkou a pár jich už doma mám, byla jsem neskutečně ráda, že díky eshopu Lilibela.cz jsem do své sbírky mohla uvítat tuhle krásku. Názvy stínů Sleek paletek mě neskutečně baví, jsou pěkné a hlavně trefné.

Nejreálnější foto stínů.

Paletky Sleek se vždy pyšní svým černým pevným obalem. Myslím, že tohle je u nich už poznávací znamení, a hlavně také jak jsou upatlané nebo aspoň ty moje. Čistím je pořád, ale jak je použiji hned se na nich nachází můj otisk. A každý hned zjistí, kterou paletku jsem právě použila.



Paletka Oh so special mě zaujala svým poskládáním odstínu, kdy se v jedné paletce setkávají jak nude odstíny, tak ty tmavé a i pár kousků k barevným akcentům.



Bow - tělový matný stín
Organza - (růžovo-béžový třpytivý stín se stříbrným leskem
Ribbon - tmavší zastřená meruňková, která lehce hází růžové odlesky
Gift Basket - teplá bronzově-hnědá barva s kapkou oranžové
Glitz - šedo-černo-modrý stín 
Celebrate - hnědo-vínový stín se zlatým leskem
Pamper - losovo-meruňková matná barva
Gateau - rose-gold barva, růžová se zlatými odlesky
The mail - světlá velbloudí hnědá
Boxed - tmavá matná hnědá barva
Wrapped up - hnědo-šedá matná barba
Noir - černý matný stín


Paletka obsahuje i aplikátor, který já nepoužívám a zrcátko, které je docela použitelné a to právě využívám při každém líčení.


Odstínově je paletka poskládá skvěle jak pro nude holky tak i ty co mají rádi i jemné barvičky. Paletka v sobě ukrývá jemné denní, výrazné večerní nebo jemné hravé líčení. Za mě je to jedna z nejvariabilnějších paletek od Sleeku (co zatím vlastním). Skvěle se hodí na cestování, protože ve stavu nouze v ní najdu samostné stíny, rozjasňovač (Organza), tvářenku (Ribbon)  a také stín na obočí (Noir).


Pigmentace stínů je u každého trošku jiná, a není konstantní u všech stínů. Některé stíny potřebují bílý základ, jiné vodu a některé si žádají syntetické štětinky. 


Bow - tělový stín, který je skvělý na pomoc při blendění stínů a prozáření okolí pod očima, pigmentace je slabší, ale v tomhle případě v tom nevidím problém
Organza - jeden ze stínů, který poslouží na projasnění vnitřního koutku a nebo také jako rozjasňovač. Stín lehounce práší, a pro jeho intenzitu a vysoký lesk je nejlepší ho nanášet štětcem se syntetickými štětinami.
Ribbon - první barevný stín z paletky, má matný finish a je prášivější. Ačkoliv v paletce se tváří tmavě, na víčku má pigmentaci nízkou a je to jeden z těch, které potřebují bílý základ. A větší intenzitu získají i při nanášení mokrým štětcem
Gift Basket - božský stín se skvělou pigmentací, který bude vypadat naprosto nádherně na opálené pleti na celém víčku a s řasenkou to bude naprostá bomba.
Glitz - tento stín mě učaroval na první pohled, je skvěle pigmentovaný a řadí se do kategorie měňavců, kdy vám stačí na celé víčko jen on a o veškerou práci se postará sám.
Celebrate - další stín z kategorie měnavců, tenhle stín je naprosto skvělý pro večerní líčení a sluší snad každé barvě očí
Pamper - tento stín má nejhorší pigmentaci, a nutně potřebuje bílý základ, aby na víčku byl vůbec vidět.
Gateau - stín je božský ve vnitřním koutku, ale zase je lepší na něj použít štětec syntetický štětec, který stín uhladí a probudí v něm ten božskej zlatej lesk
The mail - pro mě nejméně používána barva z paletky, a moc se mi ani nelíbí
Boxed - střední pigmentace stínu zajistí, že v ohybu víčka nenaděláte obří neplechu
Wrapped up - stín se skvěle hodí na doplnění obočí a ztmavení líčení, pigmentace je střední.
Noir - při použití na celé víčko má stín tentence flekatět, jeho pigmentace je střední, a na lehké ztmavení ohybu víčka je naprosto skvělý, případě nouze se dá použít i na obočí, ale zde nemá vysokou výdrž cca 3 hodin.


Stíny, které mají matný finish (Bow, Ribbon, Pamper, The mail, Boxed a Wrapped up) jsou lehce prášivější, ale práce s nimi není nijak obtížná. V případě třpytivých stínů ( Organza, Gift Basked, Glitz, Celebrate, Gateau ) je konzistence pěkně máslová, a práce s nimi je jedna radost. Většinou jsem na stíny používala štětec s přírodními štětinami, ale na stíny (Organza a Gateau) jsou lepší štětce se syntetickými štětinami, protože stíny obsahují miniaturní třpytky, které si žádají trošku péče, aby rozbalily lesk jako blesk.


S bází stíny vydrží krásné po celý den, a intenzita je stálá po celý den. Bez báze je to se stíny horší, a na mých mastnějších víčkách vydrží cca 5 -6 hodin, a pak se začínají slévat do vrásek uprostřed víčka. 



LÍČENÍ S PALETKOU














Zaujala vás paletka? 
Pořídit si ji můžete na eshopu Lilibela.cz.


Vaše Hevi

Komentáře

  1. To je tak moc krásná paletka ♥ Je to jedna z těch, které bych si ráda jednou pořídila. Na wishlistu už jich mám však tolik, že nevím, kterou pořídit dřív. :D :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  2. Mám tuto paletku taky a je fakt suprová, ale tak krásné líčení, jako ty s ní rozhodně nedokážu vykouzlit.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná paletka. Já mám zatím jednu Sleeku Original a rozhodně nezůstanu pouze u jedné. Tyhle paletky se rozhodně neztratí. Tvoje líčení se mi líbí a pro mě to je další inspirace jak se nalíčit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.. Sleek paletky jsou pro mě jako pokémon, vždy objevím nějakou kterou prostě musím mít, takže tě zcela chápu :-)

      Vymazat
  4. Krásná paletka, nejvíce mne zaujal odstín Ribbon :) pěkné líčení si s ní vykouzlila :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný článek a super líčení. Já Sleek paletky i-Divine naprosto miluju - mám jich doma asi 4 :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  6. Paletka od Sleeku mi brzy přijde domů, takže se na ní těším. Tuhle jsem chtěla, ale nebyla na skladu, takže budu mít A New Day. Bude moje první a taky s ní chystám líčení :) Tvoje líčení jsou dokonalá, jako vždy!
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.. moc se těším i na tvé líčení :-) A New Day je také krásná, ale zatím ji ve sbírce nemám.

      Vymazat
  7. Na Sleek paletky pozerám už dlhšie, no zatiaľ som si žiadnu nekúpila... S tieňmi si predviedla krásne líčenia!

    OdpovědětVymazat
  8. Sleek paletky taky vlastním, ale kompletně všechny bez uzavírání. Při dlouhodobém používání mi nevydrželo balení a prasklo. Ale stíny mohu jen pochválit. Pigmentaci mají výbornou! Líčení se opravdu povedlo! Jemné a výraznější líčení očí můžu taky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě zatím obaly drží, jen u paletky Garden of Eden, se mi obal rozbil, ale mojí vinou, protože mi spadla na zem.

      Vymazat
  9. Paleka vypadá úžasně, hlavně ty barvičky :) Jinak moc pěkné líčení :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné líčení, jsi vážně šikula! tuhle paletku mám doma taky a ráda po ní sahám, protože se s ní dá vytvořit jak přirozené líčení, tak klidně i tmavé večerní kouřovky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Přesně je hodně variabilní :-) a kouzlení s ní jde samo :-)

      Vymazat
  11. Vyzerajú tie tiene veľmi dobre pigmentované :D
    www.aduliksun.com

    OdpovědětVymazat
  12. K téhle paletce nemám slov! Na cestování musí být vážně úžasná, protože se dá využít na tolik způsobů :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  13. Nádhera! Tohle mě fakt baví! Sama tedy stíny nepoužívám, protože si je neumím namalovat, ale kdybych si měla vybrat paletku, volila bych přensě takovéhle složení barev! Přesně podle mého gusta! A musím pochválit fotky! Máš obrovský talent, sleduji tvé fotky na instagramu a tvoje líčení očí mě vždycky naprosto ohromí! Líbí se mi,jak si s tím umíš vyhrát! Perfektní práce! ♥

    S pozdravem Teri the butter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tvá slova mě moc těší :-) Líčení je jen o zkoušení pokus omyl, věřím že když budeš zkoušet a začneš na nude stínech a pomalu budeš přidávat barvička, tak to půjde samo.

      Vymazat
  14. To je fakt krásná paletka. Docela začínám uvažovat, že bych si ji i pořídila - ale já jsem spíš vyloženě na tmavé a chladné odstíny, takže pro mě by byl akorát tak ideální Glitz a Noir xD Každopádně skvělá inspirace s tím líčením, musím říct, že ti to i moc sluší. Je pěkné vidět takhle víc možností a mít šanci se inspirovat :) Navíc o paletkách Sleek jsem zatím slyšela jen pozitivní ohlasy, takže se po nějaké asi přeci jen poohlédnu :D Imaginareum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletky Sleek jsou skvělé a k líčení přímo vábí. :-) Já osobně mám ráda, když článek obsahuje více líčení než jedno. Lépe si tak představím, jestli paletku/stíny chci nebo ne.

      Vymazat
  15. A já si myslela, jak je ta paletka nudná a ty jsi z ní vytáhla opravdu krásná líčení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec není nudná!! :-) Právě naopak je to pařmenka :-)

      Vymazat
  16. Zrovna tuhle paletku jsem si minulý týden koupila a aktuálně mám její stíny (organza, gateau, celebrate, bow a boxed) na očích.

    Story by NikaV

    OdpovědětVymazat
  17. tuhle paletku mám také a byla to snad jedna z mých vůbec prvních paletek :) stále se k ní ráda vracím, ty odstíny jsou skvělé pro jemné denní líčení i slušné kouřovky, je to moje srdcovka <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím!! Já mám svoji první paletku stínů také, a občas se k ní vrátím. MUA Undressed.

      Vymazat
  18. Děkuji za inspiraci! Paletky miluju, ale tuhle značku ještě nemám... Jinak moc hezké líčení! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Určitě mrkni na jejich portfolio, paletky jsou bobma, plné barev, super pigmentace a cena také skvostná.

      Vymazat
  19. Tahle paletka vypadá fakt dobře! Sluší ti to :)
    TUORE BLOG

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)