LETNÍ OPALOVAČKA S KOSMETIKOU ASTRID


Léto na nás vytahuje prstíky v podobě prvních slunečních paprsků, které jsou sice nepatrné, ale právě ty nejhorší. A je důležité už v těchto začátcích svoji pokožku chránit, aby se nespálila, a aby v létě z nás byly hezké čokolády. Já se opaluji velmi špatně, spíše zrudnu jako rak a sloupnu šlupku jako banán, a nato tata je po krásné čokoládové pokožce. Ale letos to sluníčku nedaruji a jen tak své opálení nedám, protože letos mi s tím, pomůže sluneční péče Astrid.

Značka Astrid už vám a ani mému blogu není neznámá, pár produktů jsem vám na blogu už představila. A díky spolupráci vám můžu představit i sluneční péči, a recenzi produktů, které by vám v létě neměly chybět v kosmetické taštičce k vodě nebo na zahradu. 


Mléko obsahuje 75 ml a jeho cena je 119,90 Kč.


Pro mě krém na obličej je snad nejdůležitějším produktem ze sluneční péče, teda pokud nemám na pleti makeup, ale i pod něj si ho trošku dám, ochrana před sluncem právě u pleti je pro mě nejdůležitější, takže asi čím více tím lépe. Krém má jednoduchý bílý obal doplněný oranžovým líčkem stejně jako většina produktů ze sluneční péče. Po otevření víčka na mě dýchla příjemná svěží, květinová vůně. Samotný krém má hutnější konzistenci, která se ale lehce roztírá a do pleti se vpije během chviličky. Pleť po jeho použití není mastná, krém neucpává póry a ani pleť nezatíží. Ráda ho používám samostatně a nebo právě pod makeup, který nemá vysoký ochranný faktor před sluncem.  


Mléko obsahuje 200 ml a jeho cena je 199,90 Kč.


Při prvním sluníčku používám většinou co nejvyšší faktor, a protože po zimě je moje kůže sluncem nepolíbená, a je důležité je ochránit. Ačkoliv jsou produkty vodě-odolné, není dobré se na ně celý den spoléhat, raději svůj denní nášup krému opakujte. I tohle mléko je hutnější, a dá trošku zabrat než se zapracuje, ale není to nic strašného a ani se u toho nenadřete. A když tak se vám pokožka bohatě obmění svoji hebkostí a hydratací.


Mléko obsahuje 200 ml a jeho cena je 79,90 Kč.


U tohoto mléka velice oceňuji dávkování pomocí spreje. Stáčí pár zmáčknutí a lehounký závan mléka vás příjemně obalí. A díky jeho vůni se můžete myšlenkami přenést k moři, protože právě jeho jemná mořská vůně vám to umožní. Mléko není těžké, právě naopak je hodně lehké a tekuté. Takže se nekochejte dlouho a rychle mléko vtírejte do pokožky. Lusknutím prsty se mléko vstřebá, a když je vaše pokožka po sluníčku podrážděná a zarudlá, tak právě tohle mléko ocení dvojnásob, protože pokožku zklidní, zjemní a nádherně provoní. 


Mléko obsahuje 200 ml a jeho cena je 119,90 Kč.


Když už vaše pokožka má nějaký ten bronz, tak není na škodu si ho udržet. K tomu vám pomůže krém s nižší faktorem. V poledne kdy slunce paří jako blázen je lepší krém s vysokým faktorem, tenhle je skvělý k večeru a nebo na právě k udržení opálení. Stejně jako 30 má i tento hutnější konzistenci, ale do kůže se vstřebá rychleji. A zase krásně voní.


Jestli vás sluneční péče zaujala a ještě jste si svoji výbavu na boj se sluncem nepořídili. Doporučím vám více omrknout celou řadu Slunneční péče, kterou Astrid nabízí ZDE. A aby vám neunikly žádné novinky sledujte i FB stránku značky Astrid.



Vaše Hevi




Komentáře

  1. U jsem četla mnoho recenzí na tuhle skupinku opalovací kosm. na blozích. No já nevím, já bych třeba ocenila kdyby ty krémy byly s pumpičkou že by se jen našplíchal na tělo. Proto jsem si letos koupila od Astridu opalovací olej. Na písčité pláži je to nejlepší co může být. Jinak pěkně a stručně sepsaná recenze. Celkem Astrid opalovací kosm. je taky o mnoho cenově dostupnější než kolegové např od Nivey.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Souhlasím cenově je hodně dostupná. :-) Mě třeba tohle dávkování až tak nevadí, ale sperej bývá lepší.

      Vymazat
  2. Já se přiznám, že těm opalovacím přípravkům moc nedám. Mám bohužel zkušenost, že cokoliv, i mrňavý krém Vichy za 500 speciálně na mastnou pleť obličeje mi ucpává póry, pokud se zároveň nemáchám celé dny v moři. Takže u mě je to asi tak, že na sluníčko moc nelezu, a když už, tak to moc neřeším, stejně jsem tam jen chvilku. Jinak se většinou trochu opálím, ale stejně jsem oproti normálním lidem světlá :D Ale možná zkusím aspoň ten krém na obličej, když už je za přijatelnou cenu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaj, tak to máš teda v létě velmi složité. Ale mě tento krém připadá skvělý.

      Vymazat
  3. Krásné letní fotky Hevi :). Já se taky opaluju velmi špatně, spíš se ihned spálím, takže potřebuju používat faktor min 30, nejlíp 50. Často mě taky trápila svědivá pokožka a vyrážka, takže poslední 2 roky beru betakaroten

    OdpovědětVymazat
  4. Lovely. Thanks for sharing!

    ** Join Love, Beauty Bloggers on facebook. A place for beauty and fashion bloggers from all over the world to promote their latest posts!


    BEAUTYEDITER.COM
    INSTAGRAM @BEAUTYEDITER

    OdpovědětVymazat
  5. Pro mě byly přípravky Astrid vždy velmi hutné a mastné a tak se této značce už spíše vyhýbám. Letos bych na obličej ráda zkusila Uriage, který slibuje i zmatnění, tak snad bude dobrý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jelikož inovovali složení tak se textura změnila a není už tak hutná jako dříve.

      Vymazat
  6. Like these products:)
    kisses
    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)