THE BODY SHOP: DROPS OF YOUTH, YOUTH ESSENCE LOTION


Jaro, léto, podzim a zima, roční období která plynou jako voda a volně na sebe navazují, že o tom vlastně ani sami nevíme, ale kdo o tom ví své je naše pleť, která tyhle přechody nedává zrovna s přehledem a většinou to pleti dává docela dost znát, nebo tedy aspoň u mě tomu tak je. Ale abychom to té naší pleti trošku usnadnily, není na škodu používat kosmetiku, která vám s tím výrazně pomůže. A kterou kosmetiku mám právě na mysli? No přeci The Body Shop. Věřím, že tuhle kosmetiku vám moc představovat už nemusím, ale co bychom si představit mohli je právě jejich řada Drops of Youth.


Řada Drops of Youth má za úkol pleť chránit, zmírnit první náznaky stárnutí, hydratovat, pleť zjemnit a dát ji zdravý nádech. Řada Drops of Youth obsahuje oční koncentrát, masku, sérum a pleťovou essenci, kterou jsem díky spolupráci získala k otestování já.


Pleťová esence se pyšní plastovým obalem v zelenolahvové barvě. Obal je doplněn stříbrnými potiskem a masivním tmavým víčkem s logem The Body Shop. Ačkoliv na první pohled obal vypadá jednoduše, stejně jako většina obalů produktů The Body Shop, tak je velmi propracovaný a někdo si s tím dal pořádnou práci. A za to tleskám. 


V zeleném obalu, který už na pohled připomíná přírodu, se ukrývá 160 ml gelovo-tekuté essence, která má průsvitnou barvu, a velmi jemnou parfemaci, která mi připomíná vůni bílé čaje a citrusů. Essence se doporučuje používat ihned po odlíčení jako první produkt, který se setká s pokožkou. Essence vaši pokožku změní v malou houbičku, která do sebe nechá lépe vsáknout další produkty.


 Pár kapek essence stačí nakapat do dlaní nebo přímo na pleť. Mě osobě se více osvědčilo, si nakapat pár kapek do dlaní, essenci v nich rozetřít a pak vmasírovat do důkladně vyčištěné pleti. Protože jsem malé, velké nemehlo tak při kapání essence přímo na pleť, mi essence tekla všude a manipulace s ní nebyla to pravé ořechové. Asi si říkáte proč mi essence tekla všude, když jsem vám psala, že má gelovou konzistenci. Ano to má, ale při doteku s horkou kůží se rozteče jako zmrzlina v létě. 


Musím říct, že na začátku testování jsem byla trošku skeptická k tomuto produktu, protože jsem se s pleťovou essencí ještě nesetkala a vlastně jsem si ani nebyla jistá co od ní já a moje pleť můžeme očekávat. Určitě od ní nečekejte zázraky během pár dnů, chce to trochu času než budou vidět první výsledky. Sice budou nejdříve téměř nepatrné, ale věřte mi, že časem to na vaší pleti bude znát a bude vám za to vděčná. Asi po dvouměsíčním testování mě překvapilo, jak se mi zjemnila, lehce se stáhly póry, je pevnější a na první pohled zdravější, moje pokožka je také méně začervenalá než dříve. Nelekejte se, že bych byla červená po essenci, to ne. Moje pleť má lehký červený nádech velmi často. 

Essenci používám 2x denně vždy na vyčištěnou pleť. Po použití essence moje pleť byla chviličku lepkavá, ale není to nic nepříjemného.


Na fotce můžete vidět, moji pleť odlíčenou a ošetřenou essencí. A je patrné i lehké začervená, které mou pleť doprovází skoro pořád.


Za sebe můžu produkt určitě doporučit a já osobně jsem z něho nadšená. A pokud mi někdy tahle essence dojde, určitě si ji pořídím znovu. Věřím, že se tahle investice vyplatí, a protože vám stačí pár kapek, tak balení o 160 ml vydrží hodně dlouho. 





Znáte nebo máte doma už něco z řady Drops of Younght?


Vaše Hevi



Komentáře

  1. Z této řady ráda používám jejich sérum. Účinek je opravdu znát a až zase někdy potkám obchod TBS, určitě kouknu i na tuhle esenci.
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Nic jsem od téhle značky neměla, ale tohle vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pozeram na to ako puk, co to je za vecicku :) zaujimala by ma cena produktu :S a ze dvakrat denne? Ty si inak dobra, to ja bojujem s casom kazdy den :D som rada, ze sa aspon vecer pleti povenujem :)

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já beru skincare jako základ pro pleť. Takže ji dávám to co potřebuje.

      Vymazat
  4. Looks great, thanks for sharing ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  5. Mám od nich pleťovú masku a krém a som maximálne spokojná. Nabudúce keď pôjdem do obchodu tak určite popozerám po tejto esencii, alebo nejakom sére. ďakujem za tip! :)

    www.simonazacko.com

    OdpovědětVymazat
  6. Vubec ho neznám, ale vypadá dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Vyzerá super, chcela by som od tejto značky tiež niečo vyskúšať ♡

    ♡ Soaphoria & Johnny Organic Body Scrub ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě něco vyzkoušej.. já jsem pár produktů zkusila a je to bomba.

      Vymazat
  8. vyzera pekne skusenost s nim este tiez nemam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to skvělý produkt. Já už jsem na dně, ale jak se dostanu k The body shop, tak koupím znova :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)