PET TAG - MAYBEY


Jak už asi víte, tak se v naší domácnosti objevil nový miláček, naše malé štěňátko Maybey. A já pro vás dneska mám Pet Tag, aby jste se dozvěděli jste se o ní trošku více. Nejdříve jsem ho nějak neplánovala, ale Primadonka si ho žádala, tak mě napadlo, že vás milovnice pejsků to bude určitě také zajímat. A tak ji tu máte tu naši malou princezničku v plné kráse.


Jaké je plemeno a je to holka nebo kluk?
Maybey je dlouhosrstá čivava. Má delší hnědou srst, kterou střídá zlatá barva. A je to naše malá zlatá princeznička.


Jak se jmenuje a jak k jménu přišla?
Dostala jméno Maybey. Nad jménem jsem dlouho přemýšlela a tohle mě najednou napadlo.


Jak dlouho jste spolu?
Maybey je štěnátko a doma s námi bydlí něco málo přes měsíc. 

Kolik jí je let?
Narodila se 4.února a teď ji budou skoro čtyři měsíce.


Co pro tebe tvůj mazlíček znamená?
Maybey je naše malé zlatíčko. Vždy přijdeme domů tak nás vítá a je nadšením bez sebe. Vždy když není jeden z nás doma, tak se snaží ho nahradit. Je to náš malý miláček a jsme moc rádi, že ji máme.


Jakými vlastnosti se pyšní?
Maybey má klidnější povahu a na první pohled je to neskutečný andílek, ale je to hravé štěňátko. Když ji to popadne lítá z ložnice do obývacího pokoje stále do kola, a klidně i půl hodiny, když ji to zrovna baví. Miluje trávu, jak mile se dostane k trávě tak je v sedmém nebi. Ráda chodí na procházky, ale nesnáší vodítko. Má ráda svůj čas pro sebe, ač se to tak nezdá, tak občas potřebuje být sama bez nás. Manžel ji říká tichý model, protože ještě neumí štěkat.


A je to moje velká pomocnice, vždy když se líčím nebo fotím, tak vše pilně sleduje :D

Má nějakou přezdívku?
Občas ji říkáme Štěneci, May nebo Maybelline, ale také špeku :D Protože neustála něco čuchá, ňuchá a papá a pořád je od něčeho upatlaná.


Kde má svůj pelíšek?
Maybey má svůj pelíšek v obývacím pokoji u mé kosmetické sbírky, kterou hlídá, ale většinou spí s námi. A kromě pelíšku tam musí mít hromadu plyšáků.




Její oblíbená hračka?
Maybey má nejraději svoje medvídky. Má tři své prcky, kteří většinou chodí všude s námi. Ještě, že máme tak velkou tašku. Když jsme jeli kupovat tašku,  tak se nám paní trošku smála, že pro ni bude hodně velká a že ji tam ztratíme.



Ale to nevěděla, že do tašky kromě pejska patří i plyšáci a občas i nákup.


Oblíbený pamlsek?
Nejraději má malé srdíčka, které obsahují maso a rýží. Jsou od značky Brit. Okamžitě pozná co držím v ruce a může se z toho zbláznit, nejraději by jedla jen tyhle srdíčka. Jinak moc palsky nemusí, ale co si zamilovala tak jsou malé psí botičky na žvýkání, ty musí mít neustále v pelíšku schované na horší časy.


Tak to je náš prcek. Máte také nějakého mazlíčka nebo dokonce čivavu? Určitě budu ráda za vaše rady a tipy.


Vaše Hevi

Komentáře

  1. Je nádherná! At hlavně slouží zdraví, vše ostatní se vždy nějak udělá :-* jen škoda, že jste nezachránili nějakého z útulku...

    OdpovědětVymazat
  2. Dlouhosrstou čivavu chci už dlouho, tak doufám, že jednou to vyjde :) Tahle je naprosto nádherná, vždy jsem chtěla světlou, ale asi to přehodnotím, zamilovala jsem se na první pohled :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu doufat s tebou. Je to úžasný pejsek.. :) Já jsem také uvažovala o světlé, ale nakonec mě učarovala tahle malá čertice.

      Vymazat
  3. Super fotka jak je čumáček v té velké tašce, je krásná :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Já ty pejsky miluju ♥ Je hrozně roztomilá :) Já mam taky svého pomocníka při focení - jorkšíra :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jaaaj, aka je chutna :) hned by som sa s nou mazlila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc fajn odpovědi, naše kočičí slečna také miluje trávu, když je s námi venku u mých rodičů. A co se týče hraček, ty máme všude. Taky jsem dnes přemýšlela, že vydám pet tag. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho udělej a klidně hoď odkaz sem. Ráda se podívám :-)

      Vymazat
  7. Jezus,roztomilouš❤ mám doma taky takovýho malýho rošťáka,když ji to chytne tak je to teda vichr,lítá po celém bytě včetně terasy:D Ale nadejde ji miluju<33 Koupili jsme ji od jedněch lidí,kteří mají psy ds se říct jen kvůli stenatum a tahle malá nemůže mít štěňata,takže ji prodávali.. když jsme ji brali k veterináři na kastraci,zjistili ji velké problémy ve střevech. Byla i dost podvyzivena a strašně bojacna (vlastně doteď je to straspytel:D)
    Hraček má taky hafl,plysaky pomalu větší než je ona tahá po bytě,trdlo :D :)) je to moje štěstí a nejlepsi kamoska♡♡ nikdy bych na ni nedala dopustit!
    Essdeesthoughts.blogspot.com :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je nádherné. Ano přesně naše malá mám skoro dvoumetrového psa a toho miluje, pořád na něj leze a tahá ho. A pak manželovy tkaničky do bot.. :D

      Vymazat
  8. Je zlatinká, tolik se mi líbí! Musí být úžasná!

    OdpovědětVymazat
  9. Je sladká! :3 Na to jak moc čivavy nemusím, tahle dlouhosrstá kráska je fakt boží! ♥
    My máme doma labradora a zakrslého králíčka :) Já bych si během příštího roku chtěla pořídit ještě jednoho pejska (menšího, do bytu) :)
    Je to moc krásný tag, přemýšlím, že bych ho taky udělala, ale nevím jestli by to mé čtenáře zajímalo :(

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  10. O môj bože krásne šteniatko :3 ja mám tiež dlhosrstú čivavu nedávno oslávila prvý rok svojho narodenina. Tvoja má naozaj nádherné oči a celá je veľmi zlatučká!! Ostane mini alebo bude väčšia? :) Čivavy sú úžasné stvorenia ja by som už bez nej nevedela žiť :) Podrav ju od nás a prajeme jej všetko dobre do budúcna!! :)
    Takto vyzerala moja keď bola malá- http://ronnie-austin.blogspot.sk/2015/08/moja-dovolenka-2015-cesko-nemecko.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Má malé rodiče, oba měli kolem 1,5. A to má teď i ona ve 4 měsíci, tak nevím. Doufám, že zůstane tak malá :-) Určitě budu :-) A jak se jmenuje tvoje?

      Vymazat
  11. Tak ta je moc krásná! :) ♥♥♥ Můj pes také musí být u všeho a tak když fotím něco na blog nemůže u toho chybět :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  12. Je naprosto boží, ňufánek nádherný ♥♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já jsem z ní happy pořád, a nemůžu uvěřit, že ji máme doma.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)