NYX LIQUID SUEDE - AMETHYST, SOFT.SPOKEN, STONE FOX


Doufám, že stejně jako já se už nemůžete dočkat spuštění eshopu kosmetiky NYX (ať v tom nejsem sama:-)), pro ty kteří bydlí a mají možnost se dostavit do Prahy, kde na vás bude čekat celý nový obchod této značky tiše závidím. Já budu doufat, že se mi podaří utrhnout a zajedu se tam podívat také, protože díky možnosti zúčastnit Eventu s NYX vám můžu říct, že tohle bude stát vážně za to!! A aby jste rozhodování co si u NYXU pořídit měli jednoduší mám pro vás recenzi na tekuté rtěnky a rovnou ve třech odstínech.


Velice oceňuji, že obaly jsou stejně zbarvené jako samotná náplň produktu, díky téhle malé vychytávce vám to usnadní rychlé hledání produktů ve vašich obsáhlých kosmetických taštičkách nebo aspoň v té mé. Malou výtku u balení mám v aplikátoru. Rtěnky obsahují dlouhý, placatý a oválný aplikátor s kterým se sice pěkně barva nanáší na celé rty, ale pro precizní okraje to není zrovna to pravé ořechové. Raději bych viděla aplikátor, který má ušší hrot, ale i přes tuto malou komplikaci je manipulace s produkty velmi jednoduchá a s lehkou rukou se dá nějaký ten ostřejší okraj vykouzlit.


Líbí se mi i detail malého drahokamu na víčku rtěnky. Skvěle zvolené, protože za mě jsou tyhle rtěnky opravdu drahokamy mé kosmetické sbírky.


Pigmentace je prostě pecková tady není co vytknout. Stačí jedna vrstva a je to. Rtěnky vůbec neflekatí a na rtech vám vytváří hned při prvním natření kráskou jednolitou barvu. Rtěnky mají krémovou konzistenci, která se na rty přichytí a nikam nestéká a nerozpíjí se. Vůbec není nutné používat konturovací tužku. Na rtech v krásném a top stavu mi vydrží cca 4-5 hodin, levou zadní zvládne i jídlo a pití. Je snad jasné, že pokud omezíte jídlo a pití, tak vám vydrží déle. Jen má občas lehké tendence se obtiskávat na skleničku, ale ne vždy. Rtěnky mají matný finish a ten nic neodpouští, takže před aplikací je nutné provést peeling rtů a dodat jim lehkou dávku hydratace. Mile mě překvapilo, že i když jsou rtěnky matné tak po aplikaci rty nevysušují a jsou velice příjemné.


Amethyst je tmavá studená fialová, která hází lehké modré odlesky.


Fialová barvička na rtech poslední dobou slaví úspěch i u nás v českých vodách. Podle mě je to sice barva výrazná a netradiční, ale na den normálně nositelná a bát se jí určitě nemusíte. Pokud se bojíte tak hlavní roli věnujte rtům a oči doplnte jemným hnědým líčením, třeba s fialovou linkou, kterou lehce odůvodníte fialovou na rtech. 




Soft-Spoken je teplejší hnědý odstín, který občas hodí narůžovělé a někdy bělavé odlesky.


Z těchto tří odstínů je tahle pro většinu z vás asi nejpoužitelnější. Krásný hnědý odstín, který podle mě bude slušet většině typů žen. Barvička, která umí být za hvězdu sama o sobě s nude, jemným líčením, ale i tmavší výrazné líčení umí doplnit a rozzářit.




Stone fox je studená šedá, která má zelenější odlesk a na mých rtech působí více zeleněji než šedě.


Šedá barva asi nebude nic pro vás na běžné denní nošení. Já se přiznám, že jsem už párkrát tuhle krásku na den vytáhla. Šedé rty jsem doplnila už jen jemný světlejším líčením očí a přežilo to i mé okolí. Ale na rovinu tahle krasavice pro nějaké výrazné párty líčení jako stvořená. Pro ty z vás, které se téhle barvy bojí, tak mám malý tip když třeba do středu rtů naťupáte růžový lesk nebo jím rtěnku rovnou přetřete tak šedou zjemníte.



Z dalších odstínů téhle řady bych si určitě ještě vybrala a docela uvažuji ještě o těchto třech odstínech. 

07 Kitten Heels, 01 Tea a Cookie, 03 Life is beach



Vaše Hevi



Komentáře

  1. Ja se taky nemuzu dockat eshopu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zapomnela jsem napsat, ze jsi vsude krasne nalicena :)

      Vymazat
    2. Moc děkuji :-) Můj Nyx wishlist je méga dlouhej.. :D

      Vymazat
  2. Great products and colors:) Love your make up!
    Have a nice weekend!:)
    kisses
    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásní a zajímavé odstíny.. Já mám jednu tekutou rtěnku od NYX tmavou a zatím jí zkouším, ale mám raději normální rtěnky :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji to chápu, u nás jsou tyhle odstíny ještě málo obvyklé :)

      Vymazat
  4. Krasna liceni, tyhle tekute rtenky me dost lakaji. Pigmentace je opravdu skvela a odstin Soft-Spoken vypada nadherne :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky i článek :) tyhle rtěnky mě taky docela lákají, i když pravdou je, že z tvých odstínů bych si nejspíš nevybrala :D

    OdpovědětVymazat
  6. Najviac sa mi páči odtieň Soft-Spoken, veľmi ti pristane :)

    OdpovědětVymazat
  7. Podobny odtien fialovej mam ale od makeup revolution. A ten tmavy zeleny je teda bozi 💙

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda sedy ale mne pride zeleny 😁

      Vymazat
    2. On je na každé fotce trochu jinak, a nějak se mi nedaří zachytit jeho barva..:(

      Vymazat
  8. Ten čierny (tmavo modrý) je nádherný :) waaau

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. Ta Soft-Spoken vypada naprosto paradne, moc se tesim, az se do toho obchodu v Praze vypravim :)

    OdpovědětVymazat
  10. Soft spoken je boží barva! Tu bych si klidně pořídila. Láká mě i Stone fox, ale tu bych se bála nosit. Každopádně tobě každá barvička moc sluší.

    Nails | OPI Brisbane Bronze

    OdpovědětVymazat
  11. Odstíny vypadají skvěle, ale na mě trochu odvážné mě zaujal odstín Prague. :)
    http://irresistiblesteffani.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Tak Soft spoken se mi moc líbí! :) I ostatní barvičky vypadají hezky :) Musím říct, že jsi mě teď na tyhle rtěnky dost nalákala! :) :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  13. Co jiného u tebe čekat než přesně tyhle barvy! :D Jinak já se nemůžu dočkat, až bude eshop, nějakou barvu si určitě pořídím :) I když budu asi trochu střídmější při výběru :D

    OdpovědětVymazat
  14. Vyzerajú dokonale! :3 Určite si nejaký rúž v blízkej dobe zaobstarám :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ta fialová rtěnka vypadá úplně....ahhh, nádherná je! A moc ti sluší :) Tyhle barvy nesluší všem ale ty jsi jedna ze šťastlivců, kterým ano :D :) Já jsem si v pátek koupila v NYXu barevné linky, ale jen 3 odstíny, protože ostatní už byli přebrané, ale tyhle Liquid Suede rtěnky prostě musím mít, lákají mě už dlouho, takže až pojedu do Prahy nebo až otevřou eshop, půjdu na ně! :D :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Já se zase nemůžu dočkat eshopu, kvůli těm barevným linkám.. :D

      Vymazat
  16. Byla jsem v nově otevřeném NYXU a myslím, že zrovna tyhle rtěnky tam moc nebyly. Snažila jsem se tam najít právě ty barevné, prostě neobvyklé barvy, ale třeba modrá tam moc nebyla. Podle barev na stojanech měla být jenom jedna a ta byla vyprodaná. Na tu tmavě zelenou si také moc nevzpomínám. Ta fialová tam ale myslím byla.
    Story by NikaV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fatk? tak to mě docela překvapilo, a je to docela škoda. Tak snad na eshopu bude větší výběr.

      Vymazat
    2. Můžeme ještě doufat, že to tam nějak doplní. Ono jsem tam byla druhý den v době, kdy tam byla Teri Blitzen a Getthelouk, takže pochopitelně taky kupa lidí.

      Vymazat
    3. Popravdě jsem čekala asi lepší zásobu obchodu, protože co čtu, tak každý nadával na to, že tam skoro nic už nebylo.. :/ Tak snad se v tohle eshop polepší. :( :-)

      Vymazat
  17. Soft-Spoken je super a ty druhé dvě taky, akorát nevím, zda bych šla do fialové, nebo do šedé, kdybych si z nich měla vybrat jen jednu. Asi spíš do šedé a pak bych na ní zkoušela různé své barevné top coaty na rty. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, dnes jsem si od Nyxu pořídila tu šedou, a taky mi přišlo, že se zabarvuje do zelena :) ale je nádherná, a už se moc těším, až ji budu v zimě nosit :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)