MAKEUP REVOLUTION LONDON - THE MATTE BLUSH - FUSION, NUDE


Poslední dobou se mi zdá, že lesku a třpytu už odzvonilo a kosmetické značky se pouštějí na vlnu matu a přináší nám stále nové a lepší matné kousky do našich kosmetických sbírek. Jednou takovou novinkou jsou i matné tvářenky od Makeup Revolution London. 
Celkem značka nabízí 6 matných kousků. Napříč odstíny se celá řada povedla moc pěkně. Přirozené odstíny se mísí z růžovou, fialovou a nakonec i oranžové tóny se umí ukázat.


Tvářenka se ukrýva v praktickém černém pevném obalu s průhledným víčkem. Takto řešený obal se mi líbí moc, jelikož je pěkný a praktický zároveň. A navíc tvářenka je snad nevypotřebovatelná, protože obsahuje 8,9 g a její cena je 149 Kč.  


Tahle tvářenka je skvělým tipem pro ty ženy, které nepotřebují mít doma tunu tvářenek a stačí ji jedna univerzální, protože věřím že v odstínech se najde každá z nás.


První tvářenka, která mě zaujala hned na první pohled byla Fusion.


Podle oficiálních fotek jsem si barvu tvářenky nedokázala moc představit. Ale musím přiznat, že mě barvička zaujala. Nemám moc ráda přímo růžové tvářenky, ale tuhle krásku jsem si oblíbila, protože má v sobě něco z růžové a do toho kapánek červené a ejhle na světe je opravdu zajímavá barvička, která probudí každá líčka k životu.


Druhá kráska která mě nenechala chladnou byla tvářenka v odstínu Nude. Tvářenka má přirozený odstín, který sedne blondýnce, tmavovlásce i zrzce. V nahnědlém základu se ukrývá kapka růžové i oranžové, přesně nevím jak odstín popsat, protože při každém líčení se tváří lehce jinak.


Tvářenky jsou jemně namleté a lehounce práší. Příjemně mě překvapila jejich výdrž, která je dokonalá. Na tvářích mi tvářenka vydrží krásná po celý den, a její intenzita se vytrácí až v pozdních večerních hodinách.

Tvářenky naneseny prstem v silné vrstvě.
Někoho může zarazit pigmentace tvářenek, která je velice jemná a dá se říct, až nízká. Tohle beru jako velkou výhodu tvářenky, protože tvářenka se dá skvěle navrstvit a tím intenzitu barvy snadno zvýšíte. Velkou výhodu v tvářence najdou i začátečnice, které se bojí vysoce pigmentovaných tvářenek, že by to s nimi přehnaly a udělaly ze sebe marfušky. S touhle kráskou to je téměř nemožné, tedy pokud nebudete štětcem neustále máchat v tvářence a na tvářích si hrát na malířku.


Fusion

Tvářenky při nanášení neflekatí a na makeupu nežmolkují.

Nude



Vaše Hevi



Komentáře

  1. Pěkné tvářenky a moc pěkně jsi to nadekorovala a nafotila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké odstíny, hezky jsi to napsala. Vždy se nejvíce bojím té vysoké pigmentace a toho flekatění :)

    OdpovědětVymazat
  3. A kde máme úsměv? Jinak já mám nejraději tvářenky, které jdou vrstvit. :-) Docela mě zaujaly.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakej úsměv :O Já že máte mého ksichtu už dost, tak jsem vám ukázala jen profil.. :D Ten je prý vždy hezčí :D :/ :P

      Vymazat
  4. Krásně jsi tvářenky nafotila :) A líbí se mi i na pleti, více odstín fusion

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mám tiež rada menej pigmentované lícenky. Z týchto dvoch sa mi páči viacej odtieň Nude.

    OdpovědětVymazat
  6. Ďakujem za skvelý tip, pretože prirodzenú lícenku som už dlhšiu dobu hľadala a táto vo verzii Nude vyzerá absolútne dokonalo ♥

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  7. Tie obaly sú krásne a aj samotné lícenky vyzerajú krásne :)
    Vanesa´s world

    OdpovědětVymazat
  8. Už sa neviem dočkať na make-up príspevky, v ktorých ich použiješ :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s 2ma GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. Máš dokonalé fotky! Já mám matnou tvářenku jen jednu, ale chtěla bych rozrůst sbírku.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  10. To jsou dokonalé odstíny, přesně takové hledám! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadají dobře, já ale trendům moc nepodléhám a stále radši používám tvářenky s leskem, které na mém obličeji působí tak nějak "zdravěji" a dodají mu jiskru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, já používám oboje záleží na líčení očí :-) Většinou střídám. Když mám třpytivé líčení volím matné tváře a naopak, ale někdy použiji třpyt nebo mat všude.

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)