NÁKUPY A NOVINKY: LEDEN - ÚNOR

Hned ze začátku se musím pochválit, že se mi tyhle dva měsíce podařilo skoro nenakupovat. Protože při úklidu své kosmetiky jsem zjistila, že jsem neskutečný křeček a je na čase zpracovat své nasyslené zásoby, a právě proto mám velkou radost, že nic zbytečného jsem nenakupovala.


Masky mám sice v zásobě asi ještě dvě, ale když jsem na tuhle narazila v akci za 50 Kč, tak nebylo moc co řešit.


Za to šampón jsem neměla už žádný. Na tuhle značku narazila mamka v Albertu a stále 79,90 Kč.


Další věc která mi došla, byla micelární voda. A když jsem byla v Albertu, tak jsem rovnou vzala jednu od Lirene. Od Lirene jsem zatím zkoušela micelární gel, který není vůbec špatný, tak se už těším až zkusím vodu.


Na značku Marion jsem narazila v našem krámku na vesnici, tak uvidíme co se z ní vyklube. Odličovač očí stál 52 Kč a micelární voda 63 Kč.


Jílovou masku od Medik8 mi k recenzi poskytl eshop www.zdravi-krasa.cz


Před pár dny jsem publikovala recenzi na bambucké máslo od Sportique a chtěla jsem prozkoumat i další značky, tak jsem zakoupila tohle od Aromatica. Jeho cena byla 138 Kč.


V poslední řadě mi došla vůně do kabelky. Nerada sebou tahám velké obří balení parfémů a raději volím tahle mini balení. Velký výběr těchto mini parfémků má Avon a jejich cena je 69 Kč.


A co jste si za poslední dobu koupily vy?


Vaše Hevi


Komentáře

  1. Taky mám nyní novou masku na vlasy a zatím jí zkouším :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si poslední dobou taky říkala, že bych nakupování měla krotit, ale nějak tomu nemůžu zabránit.. :-) mám pleťových krému na tři roky.
    Tu Lirene micelárku chci taky zkusit. Slyšela jsem na ní celkem pozitivní ohlasy.

    OdpovědětVymazat
  3. Pak že jsi nic nenakupovala :-) kdžy ono došlo tohle a támhle to, to znám... :-D Maska na vlasy by se mi také hodila. Vůně od Avonu, Playboy či Adidas teda vůbec nemusím, ač to jsou dost oblíbené věci u spousty ostatních, mě smrdí takměř všechny. Na Lirene micelárku jsem také četla dobré recenze tak se snad vyplatí.

    OdpovědětVymazat
  4. Já si v poslední době koupila štětec na make-up, bylinkové tonikum a tuhý šampon :)

    Piosek
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhý šampón? to mě zajímá? můžu se zeptat na značku?

      Vymazat
  5. Tu masku jsi pořídila za super cenu! :) A ten šampon na vlasy už jsem také někde viděla, ale zatím jsem ho nezkoušela, recenze na ně by mě velmi zajímala :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  6. To, že jsem strašný křeček na kosmetiku, to vím dlouhodobě, ale vesele nakupuji dál:-D A koupila sis krásné věci, masce na vlasy za takovou cenu bych taky neodolala:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné nákupy, zrovna jsem o nich také psala a zjistila jsem, že jsem moc neutratila a zároveň jsem si ale za únor zvládla odškrtnout hned několik věcí z wishlistu :) Od značky Medik8 si v nejbližší době také plánuji něco pořídit, uvažuji o nějakém séru :)
    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. GLISS KUR vyzerá naozaj super :) a ako vidím podľa tvojich vlasov, určite je aj super :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. Jůůů jak voní ten parfém? Vypadá strašně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  10. Co jsem slyšela, tak ta micelární voda od Lirene nic moc :)
    eL

    OdpovědětVymazat
  11. Pekné nákupy a hlavne obdivujem, že sú menšie, pretože aj ja som si povedala, že pomíňam to čo mám a až potom budem nakupovať, ale nejak opäť nevydalo a môj new in post bude zase dlhý :D. Najviac ma zaujalo bambucké maslo a Gliss Kur maska za 50kč? U nás stojí tak 5€ :D.

    OdpovědětVymazat
  12. Mala som masky, ale oveľa viac mi vyhovujú oleje :) Pekný článok :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)