PHOTO BOOK MAKEUP- FAMOUS EXPOSED

Mini paletky od značky Famous jste na blogu už mohly zahlédnout. Bohužel paletky jsou už nedostižné a značka údajně měla přestat vyrábět. Takže jsem už další recenzi na paletky nedělala, ale našla jsem ještě tuhle Nude krásku, která je prostě dokonalá.







Paletka je dokonalá a já doufám, že časem najdu dvojče, které vám budu moci doporučit. A pokud máte někdo typ na paletku ve které se ukrývá matné hnědé stíny jak světlé tak tmavé, pár třpytivých s lehkým našedlým nádechem a jeden stín, který líčení dodá tu pravou tečku. Tak hned sem s ní.


Vaše Hevi


Paletka Glitzy, Líčení s paletkou Glitzy

Komentáře

  1. Tuto paletku a aj v iných odtienoch som si kupovala asi pred rokom za smiesny peniaz na Fragrance Direct a je fakt skvela, za malo penazi skvela pigmentacia, perfektna na cestovanie.

    OdpovědětVymazat
  2. Je krásná, líbí se mi jak je malá což je super na cesty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je multifunkční s lehkou rukou se matný stíny dají použít i na obočí popřípadě i konturování.

      Vymazat
  3. Ta paletka vypadá skvěle! A balení je luxusní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Odstiny jsou pekne.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Paletka vyzerá naozaj superne. Milujem zemité farby a tieto farbičky ti určite nesmierne pristanú. Veľmi sa teším, kedy ich uvidím už aj na tebe

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)