KOSMETICKÁ DRBÁRNA: MAKEUP LOOK: Grammy Awards 2016

Letošní udílení cen se pyšnilo nejen krásnými šaty, hudbou a známými osobnostmi, ale i jejich krásné tváře a v prvé řadě jejich makeup. Musím říct, že letošní makeup looky známých osobností byly hodně zajímavé a mnohdy i dosti podobné. Letošní Grammy vládly nude rty i oči a nebo výrazné oči s nude rty. A komu to slušelo a komu ne? To dneska probereme v naší Kosmetické drbárně.


Kaley Cuoco

Něžná a zároveň uhrančivá blondýnka, která ví co jí sluší. Jemné nude oči doplněné silnější černou linkou, která krásně podtrhne její barvu očí. Vše je zakončeno béžovo-růžovou rtěnkou, kterou bych si na Kaley dokázala představit i v tmavší hnědo-šedé barvě. 


Adele

Adele a její klasické černé linky, bez nich by to snad nebyla ani Adel, ale musíme uznat, že jí opravdu sluší. I když pro někoho černé linky jsou tvrdší a bojíte se je nosit, tak právě makeup Adele je vaše řešení. Černé oční linky zjemnite růžovo-broskvovou tvářenkou a nude rty. A je z vás dokonalá linkovací princezna.


Alessandra Ambrosio

Tahle divoška vsadila na tmavé černé kouřové líčení a docela ji to vyšlo. Já osobně bych volila šťavňatější broskvovou tvářenka, aby do tváře přidala více života a možná vnitřní koutky více nechat zazářit.



Bella Hadid

Bella má krásný obličej, který si může dovolit mnoho. Jen tenhle makeup mi k ní moc nesedí a je zbytečně ostrý, a ona působí hodně přísným dojmem. Osobně bych možná nedávala černou linku do řas (pokud tam je) a na víčko použila hodně světlý odstín a v okolí očí použít méně šedých tónů.


Bonnie McPhee

V jejím případě snad spojení černé a růžové nevypadalo lépe. Nemám co bych vytkla.


Carrie Underwood

U Carrie bych se nebála na rty použít borůvko-rubínovou rtěnku a tím zopakovat detail barvy na jejích nahrdelníku.


Ciara

Tahle čokoládová kráska prostě ví co jí sluší.


Ellie Goulding 

Makeup Ellie mě hodně zaujal a i když jsem brunetka tak uvažuji, že tenhle look provětrám i já.


Chrissy Teigen 

Poslední dobou se tyhle mauve, hnědé až šedé rtěnky stávají hitem. I já uvažuji, že si nějakou pořídím. Máte nějaký tip?


Lady Gaga

Lady Gaga a její převleky jsou vždy něco extra. I když v tomhle případě musíme uznat, že se držela ještě při zemi. Ale i tak se mi její makeup líbí a spojení modré a oranžové vypadá vážně skvěle. Trošku škoda, že se více nerozšoupla a oranžovou nezopakovala i na rtech.


Nicole Trunfio

Nicole vsadila zároveň na nude klasiku jako další letošní krásky z cen Grammy, ale nebála se přiostřit to fialovou rtěnkou. Fialová a zlatá je vždy dokonalé spojení.


Selena Gomez

Selena je nádherná žena, ale její makeup mi přijde už nuda. Uvítala bych trošku změnu možná rudé rty v jejím případě bych si uměla představit i tmavě modrou rtěnku.


Taylor Swift

Taylor byla opravdu letos ozdobou Grammy.




A jak vám se líbí looky z Grammy?

Vaše Hevi


Foto zapůjčeno www.JoyOnline.cz

Komentáře

  1. Ellie a Ciara mají hodně povedený make-up :) Jen Alessandra by mohla mít oči rozzářenější :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíce se mi líbí Adele, Kaley Cuoco a Nicole Trunfio (ikdyž se musím přiznat, že Nicole neznám)..;)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi snad všechna líčení, teda až na to co má Alessandra Ambrosio, nevím proč ale vůbec se mi to nelíbí :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  4. McPhee je naozaj nádherná. Aj keď ružové vlasy sa mi veľmi nepáčia, no to líčenie je naozaj božské. Veľmi jej to seklo. Čo sa týka Lady Gaga, máš úplnú pravdu. Je naozaj extravagantná a teda by ten oranžový rúž bol opäť poriadny výstrel do jej štýlu. U mňa je to menšie sklamanie.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Poslední dobou se mi zdá, že Lady Gaga trochu polevuje, čekala jsem nějakou větší výstřednost:-D Ale nejvíc se mi líbí Ellie a Taylor, fakt povedené:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Adele úplne krásna, páčili sa mi jej dobové účesy ale veľmi ju zostarovali, toto je príjemná zmena :) Top makeup ale dávam Lady Gaga, veľmi sa mi to páči, súhlasím, že oranžovú mohla dať kľudne na pery :) a osobne stále neviem prísť na to, čo všetci vidia na Taylor Swift :D

    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíce se mi líbí Adele, Ellie a Selena :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Hnědé rtěnky se mi taky moc líbí, ale ještě jsem žádnou, která by mi fakt hodně slušela, nenašla. Mám pocit, že víc sluší brunetkám s tmavýma očima.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)