ŽEHLIČKA NA VLASY - REMINGTON PROTECT



Já a mé vlasy jsou zase na pořadu dne. Jak už jsem vám jednou psala na téma Já a mé vlasy, bych mohla napsat knihu, a asi by měla i více dílů. Moje vlasy jsou od přírody kudrnaté, ale jak to bývá kdo má kudrnaté, chce rovné a naopak. Své vlasy mám ráda a nosím je i kudrnaté, ale přiznám se že si je častěji žehlím. Začala jsem v 15 letech, kdy se mi do ruky dostala první žehlička půjčená od kamarádky, teď už mám doma svoji. Značek jsem zkusila už několik, ale poslední dobou se mi nejvíce zalíbila značka Remington, také protože že to půjčená žehlička od kamarádky byla značky Remington. Když jsem dostala možnost vyzkoušet jejich novinku z řady Protect neváhala jsem ani minutu a zapojila jsem se do výzvy na portálu Blogerky.cz, díky kterému mám možnost žehličku vyzkoušet. 


Balení kromě samotné žehličky obsahuje i ochranný obal na žehličku. Už první velké plus pro žehličku, protože když cestujete nebo máte málo úložného prostoru, tak se vám hodí obal do kterého žehličku schováte a ona je tak9 chráněná před nehodou při cestování a nebo poškození ve skříni.


 Žehlička je poměrně velká, ale zároveň lehká. Na první pohled vás zaujme kovově-modrá barva, která je pro žehličku netypická, ale pro mě vítaná změna oproti černé klasice. Žehlička má větší žehlící destičky, které jsou ještě navíc napuštěny kondicionérem a oleji. Pro suché a poškozené vlasy je to nádhera. S radostí o ní říkám, že je to můj malý doktůrek pro mé vlásky. 


Navíc žehlička ještě obsahuje funkci HydraCare. V praxi to znamená, že žehlička v sobě má ukrytou nádržku s vodou, která při žehlení vypouští studenou páru a díky tomu chrání vaše vlasy před spálením nebo přehřátím. Tuhle funkci jsem si naprosto zamilovala, a vlasy si bez ní už nežehlím. Rozdíl je opravdu obrovský a ihned rozpoznatelný. Při žehlení s funkcí HydraCare jsou mé vlasy nadýchané a mají v sobě objem, který mi umí vykouzlit jen suchý šampón a tupírovací hřeben. Vlasy jsou heboučké a hydratované na první dotek a ten lesk je také překvapující. 


Použití funkce HydraCare je jen vás, protože funkci spustíte samotným tlačítkem na žehličce, které jako jediné se nachází na horní části žehličky, další ovládání najdete z boku žehličky. Tohle řešení velice oceňuji, protože se mi často při žehlení stávalo, že pokud se tlačítka nachází nahoře, tak žehličkue nechtěně vypnu. 


Manipulace se žehličkou a hlavně doplněním nádržky je jednoduchá. Nádržka by měla vydržet na 5 vyžehlení podle návodu. Tady bych řekla, že tohle záleží na délce vašich vlasů a častosti žehlení.


Doporučená teplota pro žehlení vlasů je 170°. Dříve jsem si vlasy žehlila na 200°, abych dostala požadovaný effekt. U téhle žehličky vám opravdu stačí doporučené nastavení, což je skvělé, protože jsou vlasy méně zatěžovány. 


Svoje vlasy mám vyžehlené cca za 7 minut a vyžehlené mi vydrží až 4 dny.

Vlasy po vyžehlení. (foceno večer)
Vlasy po 3 dnech od vyžehlení.

A ještě jedny dlouhé vlasy švagrové.


Tady jde krásně vidět rozdíl.


Z žehličky jsem nadšená a je to moje velká láska. A milují ji i mé vlasy. A věřím, že ty vaše si ji zamilují také



Vaše Hevi


Komentáře

  1. Ja moc žehličky a kulmy moc nepoužívam, pretože mi dosť ničia vlasy! Ale táto vyzerá super a značka Remington vyzerá lákavo:)
    Pozývam ťa na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  2. TO je super, že Ti vydrží takhle dlouho a vyžehlené vypadají i zdravěji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Žehlička vyzerá naozaj super. Nádherne vyzeráš aj s vyzehlenými ale aj s kučeravými vlasmi. Veľmi ma však zarazilo, že ti takto perfektne vyžehlí tvoje nádherné brčky.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá hezky, vlasy jsem si žehlila několik let, ale už mě to nějak přešlo :D
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Byly doby, kdy jsem si vlasy žehlila asi dvakrát týdne, ale ač jsem používala termo ochranu, tak se to prostě na těch vlasech podepsalo:-( Tak teď už žehlím jen občas. Ale tahle žehlička vypadá super:-)

    OdpovědětVymazat
  6. žehličku mám taky a jsem mega spokojená :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je super, že ti vlasy vydrží rovné tak dlouho. :)

    Benefit They're Real

    OdpovědětVymazat
  8. Už jsem četla více recenzí na ni. Musím říci že výsledky jsou teda krásné.

    OdpovědětVymazat
  9. Vyzerá dobre, škoda že nemám dobrú skúsenosť s remingtonkou. :(
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na môj blog: http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. It works very well!! you have log streight hair,so lovely!
    i'm goint to follow you! i hope you follow me back!
    kisses

    OdpovědětVymazat
  11. Žehlička vypadá vážně dobře :) Hlavně se mi líbí ta HydraCare funkce. U nás tedy si žehlí vlasy spíš dcera, takže by ji ocenila ještě více než tu svou obyčejnou :)
    Pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Tak jsem ti třeba dala skvělý tip na dárek k narozeninám :-)

      Vymazat
  12. No tak teda ta vypadá skvěle!! Asi jí přidávám na wish list :)

    OdpovědětVymazat
  13. Funkcia HydraCare sa mi na tejto žehličke páči najviac. To moja nemá.
    Anna
    www.glamadventurecom

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)