MŮJ JEŽÍŠEK - ANGELO CAROLI KAZETA MOOD


Nikdy není na škodu obdarovat samu sebe a jednou za čas je to dokonce i potřeba. Není důležité hledat důvod, ale pokud je k mání tak je nákup o to lepší. A právě Vánoce byly mým důvodem, proč jsem se rozhodla si udělat malou radost a pod stromeček jsem si naložila dárkovou sadu MOOD Angelo Caroli. 

Kazeta obsahuje výběr z toho nejlepšího od italské značky Angelo Caroli.  Značku Angelo Caroli neznám, ale při prohledávání eshopu kosmetikamoje.cz mě hodně zaujala. Dárkové sady mám ráda, protože často obsahují miniatury značek, mnohdy drahých někdy levných, ale jsou skvělým způsobem jak značku otestovat. Nemám ráda klasické pytlíčkové vzorečky a raději volím miniautry.


Dárková kazeta obsahuje:

Hypoalergenní hedvábně jemné mýdlo 60 g
Glycerínové hedvábně jemné mýdlo 60 g
Šampón na vlasy s výtažky rýžových otrub 68 ml
Relaxační sprchový gel s neutrálním pH a rýžovými otrubami 68 ml
Kondicionér na vlasy s výtažky z rýžového oleje 68 ml
Ultra jemné tělové mléko s rýžovými výtažky 68 ml


Sada mě nadchla ihned když jsem ji otevřela. Produkty jsou uschovány v pevné velké papírové krabici, která je ještě navíc na kouzelné vázání. Hned mě napadlo bezpočet využití pro krabičku. Mé nadšení přetrvávalo i při otevření krabičky. Produkty mají jednoduché luxusní obaly, které zaujmou na první pohled.


Už jen kvůli tomuhle šampónu uvažuji o koupi další krabice. Má hustější konzistenci, ale díky tomu vám stačí troška produktu a balení vám vystačí na hodně dlouho. Já jsem šampón použila asi 10x a zatím jsem se dostala k vršku etikety produktu. Šampón vytváří hustou, bohatou pěnu a vlasy zanechá krásně umyté. Už na první pohlazení mé vlasy byly ucelenější a daly se krásně rozčesat i bez kondicionéru, což se mi moc často nestává. Příjemnou čistá vůně květin, rýže, čistého prádla, přesně nevím jak ji popsat, přetrvává i pár hodin po umytí ve vlasech.


Dalším překvapením z krabice, byl kondicionér. Jeho vůně je stejná jako u šampónu, avšak konzistence je jako ztuhlý puding a dokonce má i podobnou barvu jako vanilkový puding. Kondicionér se řadí k těm, které můžu nanést od kořínků až do délek vlasů, protože mi vlasy zbytečně nezatíží a když mi uschnou, stále v nich zůstává objem a život. Jsou hebké, zacelené a vyživené.


Další skvělý produkt, který se v krabičce ukrýval bylo tělové mléko. Pyšní se stejnou vůní jako všechny ostatní produkty, ale konzistencí mi spíše připomíná máslo než klasické tělové mléko. Mléko se ve spojení s pokožkou lehce rozpustí a vstřebá. Pokožka je hebká, ale vůně se z ní vytratí během chviličky.


Sprchový gel je příjemný, ale není to nic ohromujícího. Tenhle produkt mě zaujal ze všech produktů nejméně.


Často si tyhle voňavá mýdla dávám do skříně, aby mi krásně vše v ní vonělo. 


Jedno do skříně a druhé do koupelny. Zaujalo mě, že se mýdlo dá použít i na obličej, protože ve sprše raději používám tekuté sprchové gely, tak jsem se rozhodla, že ho otestuji na obličeji. Zkusila jsem ho použít jednou a také naposledy. Mýdlo neskutečně štípalo a pleť mi hodně podráždilo. Nejlepší využití mýdla jsem našla na mytí špinavých štětců.


K dostání je na eshopu Kosmetika Moje za 315 Kč.



Vaše Hevi


Komentáře

  1. Zajímavé, o této značce jsem ještě nic neslyšela. Každopádně se mi líbí rýžový šampon :-) to zní lákavě

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá krásne ♥ Na túto značku som natrafila len nedávno, ale veľmi by som od nich niečo skúsila :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá hezky ale mě toto nechává v klidu. co mě v klidu nenechalo a co byl můj ježíšek tak je paletka Lancome - Auda City. Je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Aj keď trocha oneskorene, ale predsa :) Vyzerá to naozaj super :) Som rada, že si aj ty sem dala svoj kozmetický darček, ktorý stojí za to

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  5. O značce slyším poprvé, ale voňavá mýdla si taky dávám do skříně, aby byla provoněná:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to moc hezky a luxusně :) nejvíce se mi líbí kondiš :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé tak to vypadá krásně :) A ta cena je taky fajn a produkty jsou vážně zajímavé, o téhle značce jesem ještě neslyšela :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  8. Na pohled vypadá kazeta moc krásně :) Značku tedy vůbec neznám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě by stála za vyzkoušení. Teď jsem rozklikla tvůj odkaz na e-shop a kazetu si našla a strašně mě zarazila cena. Myslela jsem, že je kazeta mnohem dražší. Popřemýšlím :)

      Vymazat
    2. No právě to mě taky zaujalo, že není drahá. Zkusíš něco nového a navíc ti zůstane skvělá krabice na makeup.

      Vymazat
  9. Tuto kazetu jsem dostala jako dárek, do té doby jsem o této značce nikdy neslyšela. Vlasy mám po použití absolutně skvělé... proto se pídím na netu kde se dá dokoupit :-) Vřele doporučuji.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)