MŮJ DIÁŘ PRO ROK 2016


Je až k neuvěření jak ten rok 2015 rychle utekl. V letošním roce blog oslaví své první narozeniny. Nemůžu tomu uvěřit, že i přes ty strasti a starosti, které mi rok 2015 přinesl. Jsem se nenechala odradit a blog píšu dále. A i kdyby mi do cesty padalo tisíce kamení a klacků, tak budu blogovat stále, a co, že se vlastně stalo? Vše možné i nemožné, ale to nejhorší bylo, když mi z blogu zmizely všechny fotografie. Bohužel pozůstatky blog nese dodnes, jelikož na tuhle hrůzu hned navázala další. A to ještě horší než ta první. Přišla jsem o hard disk, který schovával všechny fotografie, které byly určeny pro blog. A články minulé, přítomné i budoucí. V roce 2015 blog navštívili i Anonymové. Ty tu krásně vítám a děkuji, že se zastavili. Také tu vítám všechny pravidelné čtenáře. Je neskutečné, že se vás tu sešlo 265. 


Dáváte si novoroční předsevzetí? Já někdy ano, ale ne vždy je dodržím. A mým letošním je, že si budu pravidelně vést diář a blogový deníček. Pro lepší organizaci a plánování blogu.


Deníček si vedu, protože jsem hlava děravá a to co si nenapíšu zapomenu.


Blogový deníček vznikl z deníku s pevnými deskami a hlavně kroužkovou vazbou. Zjistila jsem, že právě tento tip deníku je pro tyhle účely nejlepší.


Deníček si ráda zdobím. A zdobit plánuji i svůj nový diář.


Vždy jeden list deníčku patří jednomu dnu v týdnu. Každý den si pak píšu své poznatky, články a nebo když přijde pošta.


Listy zdobím fotkami s časopisů nebo internetu.


Letos jsem si vybrala diář s pěnovými deskami a květinovým potiskem z obchodu Levné Knihy. Diář stál 59 Kč.


Diář je malý a skladný.


Diář je stejně řešený jako blogový deníček. A každému dnu patří jeden list.


Nůžky, lepidlo a izolepa jsou nutností.


V Kiku jsem narazila na tyhle dekorační papíry. Tak už se těším, až je do Diáře nebo deníčku použiji.


V Kiku ve výprodeji jsem zakoupila i tyhle barevné puntíky.





Různé motivy samolepek jsou pro mě nutností. A jejich sbírání mi zůstalo už z dětství.  


A lepíky ty nesmí chybět. Ti jsou největším pomocníkem při plánování a organizování mého dalšího blogového roku.


Používáte Diář nebo máte jen deníček? Nebo obojí?


Do Nového roku Vám přeji mnoho štěstí, lásky a pohody.


Vaše Hevi




Komentáře

  1. Naozaj veľmi pekný diár. Páči sa mi, že si si ho skreatívnila a dala do neho niečo zo seba, čo ťa vyjadruje. Ja osobne som si kúpila motivačný diár, ktorý sa stal mojim každodenným pomocníkom (mimo toho sú v ňom krásne citáty). Už dlhšie ťa sledujem a každý tvoj komentár čítam a aj komentujem :) Veľmi mám rada tvoju tvorbu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Jsem ráda, že se ti můj blog líbí a ráda se sem vracíš.

      Vymazat
  2. Panebože Hevi! Ty tvoje diáře jsou zkrátka geniálníí! Ale i já se letos polepšila a už mi na stole leží diář, který se co nevidět zaplní informacemi o blogu <3 Moc děkuji za inspiraci! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) To je skvělé a jsem ráda, že jsi se nechala ukecat a diář jsi si pořídila.

      Vymazat
  3. Ten diář je nádherný :) moc se mi líbí, jak s tím umíš vyhrát :) Já si do diáře skoro nic nelepím :D ale tento rok to změním :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Určitě to změň, a věřím že tě to bude bavit :)

      Vymazat
  4. Vedeš si to moc hezky, je vidět, že Ti na blogu záleží:-) Já mám pro plánování času/aktivit a toho všeho diář, taky si ho moc ráda zdobím a bez lepíků bych se v něm taky neobešla:-)
    I Tobě vše nej do nového roku:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Letos jsem se taky rozhodle řádně vést diář, tak uvidíme, jak dlouho mi to vydrží :D. Jako malá jem sbírala nálepky, takže asi budu používat ty, ale stejně asi oběhnu papírnictví a podívám se, co mají. Lepíků mám naštěstí slušnou zásobu :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělé :-) také plánuji návštěvu papírnictví :)

      Vymazat
  6. Tenhle kytičkový diář mám letos jako pracovní :-)
    Jinak diářů a kalendářů mám spousta (v práci, v pracovně, společný doma v kuchyni) a diáře mám vždycky dva - pracovní a svůj soukromý Filofax. Bez mobilu dokážu den přežít ale bez diáře a hodinek nikoliv.
    Deníček pro blog jsem se také snažila vést ale vždycky mě to tak v březnu přestalo bavit, protože jsem pak články stejně psala jinak :-) Tak doufám, že tobě se to nestane :-)

    VŠECHNO NEJLEPŠÍ V ROCE 2016 a budu se těšit na další a další články...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Já deníček mám od 6. října a stále mě to drží a doufám, že pořád bude :)

      Vymazat
  7. velmi pěkný diář :)
    já sama používám raději diář, jelikož je to pro mě pohodlnější, píšu si tam všechny schůzky, úkoly, srazy, akce atd a když chci něco napsat na blog, mám skvělou aplikaci, která se jmenuje Evernote a můžeš si do ní psát poznámky, přidávat fotky atd a poté si tyto poznámky pomocí přihlášení přes prohlížeč můžeš v pc zkopírovat, upravit a případně pak rovnou jen předělat do blogu a mám článek na světě, blogovací deníčky mi nikdy nešli, snažila jsem se je zakládat, ale pak mě to přestalo bavit nebo jsem prostě nedodržela svůj "harmonogram" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za tip. Přiznám se, že o tomhle slyším poprvé :-)

      Vymazat
  8. Koukám, že jsem to samé :D notýsky, diáře, deníky :D !! :) www.denniesk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ten diár je krásny ! :) Ja musím mať diár na každý rok a takisto si vediem aj denníček :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem před Vánoci vyhrála deník, který má moc hezký nápis, tak jsem si říkala, že do toho bych si taky poznamenávala něco k blogu :) A diář mám, z YR co jsem dostala k nákupu, nosím ho v batohu do školy, ale skoro nic si tam nezapisuju, já ani nevím, nějak vše nosím v hlavě :). Ty máš spoustu krásných samolepek a zdobítek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tě obdivuji, kdybych měla vše v hlavě tak už nevím kde mi hlava stojí..

      Vymazat
  11. Diár je pre mňa nevyhnutnosť, bez neho neexistujem a čo sa týka denníčku na blog, jeden som si mesiac dozadu založila a vďaka nemu na blogu vychádzajú články pravidelne, takže taktiež maximálna spokojnosť :) Tvoj diár je krásny a veľmi sa mi páči, ako si si notes na blog vyzdobila :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je skvělé, já jsem s deníčkem taky moc spokojená. A nedám ho z ruky.

      Vymazat
  12. Opravdu pěkný diář. A líbí se mi jak si s tím vším vyhraješ. Já na to nikdy nemám nervy :D :)
    Simeona Blogg

    OdpovědětVymazat
  13. Blogový deníček je dobrý nápad :) I když blog je pro mě sám o sobě deníčkem, na papíře by nevynikl. Sama mám různé deníčky ("normální" na běžné dny, na knížky...), letos mám dva diáře (jeden rozkošný krásně barevný, který je ale tak barevný, že ho do práce vzít nemůžu :D) a ještě kalendář. Co nemám zapsané, to zapomenu...

    Hevi! Přeji vše nejlepší do roku 2016! Hlavně pevné zdraví a spokojenost v osobním životě. V tom blogovém přeji pevné harddisky a žádné kalamity s fotkami. Taky jsem omylem vymazala polovinu podpisů a koukám, jak u starších článků mizí fotky z internetu, které neukládám, ale mávám nad tím rukou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zálibu v deníčkách už od malička.

      Moc děkuji :-) I tobě přeji šťastný nový rok a plno uspěchu v blogování.

      Vymazat
  14. Máš hezké fotografie i témata, jen nerozumím tomu, proč nepoužíváš čárky v souvětích. Buď ti tam chybějí úplně nebo místo čárky dáš tečku. Četla jsem několik posledních článků a bylo to tak u všech. Hodně špatně se mi to čte, i když témata a články máš zajímavé. Je to docela škoda. ***Nemůžu tomu uvěřit, že i přes ty strasti a starosti, které mi rok 2015 přinesl. Jsem se nenechala odradit a blog píšu dále. A i kdyby mi do cesty padalo tisíce kamení a klacků. Tak budu blogovat stále. A co, že se vlastně stalo? Vše možné i nemožné, ale to nejhorší bylo. Když mi z blogu zmizely všechny fotografie.*** atd. Jinak diář je hezký, také mám svůj úplně polepený, ale mám velký.
    Přeji ti hodně úspěchů v novém roce, ať se daří na blogu i v životě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Uf.. přiznám se, že mi to došlo až teď. Já jsem na češtinu nebyla nikdy moc dobrá.. :( Ale zdá se mi, že se zlepšuji. A na tohle si dám také pozor. Moc moc moc děkuji :-)

      Vymazat
  15. Máš nádherný blog :3! a o jednoho pravidelného čtenáře víc.
    Tohle předsevzetí si asi dám taky, jelikož si snad každý rok diář sice koupím, ale nikdy do něj pořádně nepíšu a s deníčkem to mám stejně.
    Přitom by mi to strašně usnadnilo organizování snad všeho, nejen blogu.
    Ty samolepky jsou krásné, pamatuji si, že jako malá jsem je sbírala do takových albumů se speciálním lesklým papírem a ve školní družině jsme si je pak i vyměňovali. Nedávno jsem jedno album našla a samolepkami si vyzdobila školní sešity, alespoň ty, když nemám ten deníček a diář, ne? :D
    Přeji ti do roku 2016 mnoho blogových úspěchů a ještě víc těch v reálném životě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a vítám tě tu.

      Určitě si ho dej a budeme ho držet spolu!!

      Vymazat
  16. Tvůj blog se mi líbí a proto tě pravidelně čtu. Já s blogem začala také v lednu. Diář to je jedna z věcí u který jsem nikdy dlouho nevydržela. Jinak nálepky se mi moc líbí a těmi si zase já ráda zdobím sešity do školy :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásný sešitek i diář máš, Hevi. :) Moc se mi líbí i doplňkové samolepky. Přeji ti touto cestou krásný a úspěšný rok 2016. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Diář i deníček vypadají krásně :) Já jsem si svůj nový diář už pořídila od Albi :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Jé to je super. Albi má nádherný výběr :-)

      Vymazat
  19. Vypadá to moc hezky. :-) Taky by se mi hodilo neco podobného no. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Tak třeba tě inspiruji a pořídíš si diář a nebo deníček.

      Vymazat
  20. Pěkný diář, Hevi, ani jsem nepostřehla, že Levné knihy takový krásný měly :) A ten blogový deníček se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.. :-) Já bez deníčku už bych asi nevěděla kudy kam.. :( D:

      Vymazat
  21. Ty jo, že tě to baví.... Já bych na to neměla sílu a energii =D ale máš to krásný!!!

    OdpovědětVymazat
  22. Já jsem antideníčková, i když jich mám několik :-) prostě nemám čas si tam věci zapisovat, ale utěšuji se, že od půlky dubna se to změní. To budu, snad, mít víc času....

    OdpovědětVymazat
  23. Hezký blog, hezký nápad. Miluji diáře akorát je vždy popíšu uplěn něčím jiným, než plánováním, ale myšlenkama...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)