DEN A NOC & MALINA A OKURKA

Říkáte si co je to za hrůznou kombinaci? Jak tohle může jít dohromady? Pro mou pleť je to skvělá kombinace, která ji udrží zdravou, svěží a hydratovanou. Prostě dokonalá dvojka.


Jsou malé, voňavé a dostupné. O kom to píšu? No přece o těchto dvou mých zlatíčkách. Okurkový krém Tesco a Malinový krém Oriflame.


Malinový krém požívám na den.


Vůně malin to je moje. Tenhle krém jste už mohly vidět v článku Malinové údolí.


Konzistencí mi připomíná našlehanou pěnu. Parfemace je příjemná a nevtíravá. Lehká sladší vůně, která není nijak výrazná.


Do pleti zaleze během vteřinky a pleť zanechává dokonale hydratovanou a na dotek jemnou, až plyšovou. Krém jsem si zamilovala pod makeup. Občas mě trápí šupinky na nose a málokterý krém dokázal šupinky zkrotit a nepustit je k makeupu. Tenhle to umí a dělá to moc dobře.



Okurkový krém mou pleť chrání v noci.


Svěží vůně okurky pleť po celodenním spěchu dá do pohody a dá ji potřebou svěžest a připraví ji na spánek.


Krém je určený pro mastnou až smíšenou pleť. Není mastný a má lehkou konzistenci, která se horkem prstů rozpustí a vteče do pokožky. Když se ráno probouzím mám pleť lehounce mastnější v oblasti T-zóny, ale není to nic hrozného. Nekape ze mě jako z friťáku. Pleť je hydratovaná bez pocitu zatíženosti a i když je mastnější stále dýchá.


Jaké je vaše oblíbené combo na pleť?

Vaše Hevi



Komentáře

  1. Tyto krémy neznám, tedy nikdy jsem je nezkusila. Už od září používám krémy L´Oreal (denní a noční) a střídám občas s krémy Balea. Oba tyto krémy jsou hutnější a teď přes zimu mi moc vyhovují. Když se mi někdy zhorší pleť, dám na noc Baleu se zinkem a ráno ji mám zas čistou. :) Obojí mi pomalu dochází, takže na jaře budu muset zas něco vymyslet. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krémy L´Oreal jsou skvělé. Dřív jsem je také používala :-)

      Vymazat
  2. já absolutně miluju Payot a nedám na něj dopustit :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si teď oblíbila péči na pleť od YR, na citlivou pokožku a má zmírnit červené skvrnky na obličeji a fakt mi zabírá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Maliny taktiež milujem a určite by som aj ja siahla po tejto vôni. Je to fakt super :) Ja momentálne používam pleťový krém od Weledy s mandľovou vôňou

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Ani jeden krém neznám, ale ten malinový by mně lákal, maliny zbožňuji jak k jídlu, tak v kosmetice:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten malinový som mala a je super :)
    www.vanesasworld.blogspot.com aj s giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten malinový krém, brala bych už jen i kvůli vůní. To musí být voňavá slast. Na pleť kombinuji Lush a Biodermu.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Oba dva krémy vypadají super, ten malinový musí opravdu božsky vonět :) Já momentálně na šupinky používám mandlový krém od Dermacolu :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)