NÁKUPY A NOVINKY: LISTOPAD

Už jen měsíc do Vánoc. To to letí, nemyslíte? A jelikož zbývá jen měsíc do Vánoc, tak to znamená, že je Listopad za námi. A je čas na nákupy a novinky. Tak tady jsou.


První co vám ukážu jsou moje nové vánoční bačkůrky z Gate. No nejsou vánočně rozkošné. Zamilovala jsem si je na první pohled. Cena 189 Kč 


Měsíční návštěva DM nemohla chybět. Původně jsem si šla jen pro ořezávátko na tužky. Ale po cestě k pokladně mě zabrzdily suché šampóny Batiste. Na všech blozích na ně čtu oslavné ódy, takže jsem ani já neodolala a jeden jsem si zakoupila. Dalším produktem, který mě zaujal byl sprej do vlasů od Pantene, který ukazovala ve videu Radka z blogu Měj se ráda. Zase další lákadlo z blogu!! Ach ty blogy!!


Na Fb se mi ukázal eshop se značkou Sportique. O značce jsem četla prvně a navíc měli akci poštovné zdarma. Tak jsem neodolala a udělal rovnou objednávku.


V Makru jsem narazila i na značku MilMil. Jejich masky na vlasy jsou skvělé a mám je ráda. Obsahují 1 l a jejich cena se pohybuje kolem 130 Kč. Dříve jsem měla kokosovou a ta božsky voněla a hlasy po ní byly naprosto úžasné. Uvidíme co umí tahle kráska.


Obří bronzer od Marionnaud jsem obdivovala už na eshopu, ale stále jsem si říkala, že ho vlastně nepotřebuji a objednávat z eshopu jednu věc se mi nevyplatí. Jenže když mi do schránky přistála věrnostní poukázka na nákup v Marionnaud a já druhý den měla jet do Avionu, tak bylo rozhodnuto A on tam na mě prostě čekal.


Za věrnostní poukázku jsem si koupila jejich čistící gel. S výběrem mi pomohla prodavačku a za gel se zaručila, že je skvělý a oblíbený. Už se těším až ho vyzkouším.


O limitce Merry berry od Essence jsem vám už básnila na svém fb profilu. Limitovaná edice sice už přišla i do DM, ale já jsem se tam bohužel tak rychle nedostala. Nakonec jsem ji objednala ze stránek kupkosmetiku.cz.


Rtěnky wet n wild mě zaujaly už na blogu Petry. Když jsem je objevila na eshopu Krasotika.sk. Bylo snad povinností si nějaké vybrat. Barev bylo tolik, že jsem se nemohla rozhodnout. Nakonec jsem zvolila odstín Vamp It Up (temně vapy fialová), Just peach (šťavnatá, ale jemná oranžová) a Sugar Plum Fairy (růžovo-malinová barvička).


Na eshopu mě také zaujala paletka od Sleeku Supernova, kterou jsem u nás zatím neviděla.


Tento měsíc jsem dostala nabídku, jestli chci zrecenzovat produkty od Makeup Revolution London. Já jsem si vybrala jejich novinky. A tím jsou matné tvářenky v odstínu Nude a Fusion. A paletku stínů na oči.


Na trh přišla i nová značka Freedom makeup a jelikož značka je od tvůrců Makeup Revolution. Nabídku na testování jejich produktů jsem dostala také. S produkty jste už mohly vidět líčení (zde), ale na recenze si ještě chvíli počkáte.


Česká značka E-style přišla se svými novými paletkami na obočí. Já mám odstín 02 - Medium Brown a 03 - Dark Brown. Paletky mi poskytnul eshop k recenzi. 


Značka TRESemmé vám možná už není neznámá a na pár blozích jste ji už mohly vidět. I mě balíček dorazil. Takže i na mém blogu se můžete těšit na recenzi. Už se těším na testování. Jak si produkty poradí s mými kudrnatými vlasy. 


Značku Acorelle jsem měla už možnost vyzkoušet díky výzvě s portálem Blogerky.cz. Před pár týdny mě značka oslovila znovu jestli mám zájem o vyzkoušení jejich vůní. Nejdříve mi přišly "testery vůní" a z nich jsem si vybrala Jasmínovou vůni, kterou právě testuji. Vůně mi přišla v setu s mýdlem. A navíc v dárkové krabičce. Myslím, že je to skvělý tip na vánoční dárek.


A co u vás se objevilo nového za měsíc Listopad?

Vaše Hevi



Můj FBInstagram

Komentáře

  1. Jé krásné nákupy, já mám z ebay také jednu rtěnku Wet n wild objednanou a to Vamp It Up. Moc se na ní těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super nákupy! Mě taky zaujaly ty rtěnky Wet n wild, doufám, že bude recenze :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pořídil sis samé krásné věci, ty sobí bačkůrky jsou boží! :D Rtěnky wet n wild mě taky hodně lákají, přemýšlím o tom, že si je objednám nejspíš z e-bay :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Z těch bačkůrek jsem nadšená :-) Sundávám je jen naspaní :-)

      Vymazat
  4. Nejvíc mě zaujaly sobí papučky. Já kdysi měla podobné s pejskama, ale časem se rozpadly a vždycky, když někdě jdu, tak tam jak na potvoru buď nemají vůbec žádné a nebo nemají moje číslo :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  5. Sobí bačkůrky jsou krásný :) A nálož kosmetiky je teda pořádná.
    Sadu TRESemmé bych taky ráda vyzkoušela, tak jsem zvědavá, co na ni budeš říkat

    OdpovědětVymazat
  6. Samé krásné věcičky, ty bačkůrky nemají chybu:-) A limitka od Essence je úžasná, zatím z ní mám jen rtěnku, ale ještě plánuji něco ukořistit, předběžně to vidím na laky na nehty:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Boží nákupy! :) Všechny ty tvářenky a rtěnky ♥ ♥ ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  8. Masku MilMil mám doma už nějakou dobu,ale pořád jsem si na ni nějak neudělala názor, není zlá,ale asi očekávám od masky trošku víc,ale zase jiný druh masky od téhle značky může být lepší :) Jinak moc pěkné novinky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla právě jen tu kokosovou a ta byla skvělá. Tak uvidíme co tahle. :-) A kterou máš ty?

      Vymazat
  9. Nejlepší jsou ty bačkory :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Hevi, ty bačkůrky jsou naprosto dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  11. Tie papučky sú úžasné. Ja by som si teraz tiež mala nejaké kúpiť, keďže sa mi moje roztrhli :(

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na adventnú GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  12. Velký a krásný nákup :D Ježiši ty papuče jsou úžasný :D Zítra se po nich mrknu :D

    OdpovědětVymazat
  13. Velký nákup, ale pěkný...:) hrozně se mi líbí ty papuče :) Ten šampon od batiste je skvělý :) A moc pěkný obal mají ty rtěnky od essence:) Snad budou i dobré :D
    http://veronicaslife8.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Já jsem z Batiste také nadšená. A teď mi ho bere i manžel.. takž budu muset příště udělat zásobu :)

      Vymazat
  14. Krásné nákupy :) Papučky jsou super :) Ten suchý šampon Batiste mám taky v plánu, vůbec jsem o něm nevěděla, ale díky blogům jsem chytřejší... a nejen co se týče suchých šamponů. Moc ráda se inspiruji a objevím něco nového :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také, a pak najdu kupu věcí, které si musím koupit!!

      Vymazat
  15. Moc hezké, ten bronzer je opravdu překrásný! Těším se hlavně na recenze těch nových spoluprací a jsem zvědavá, co budeš říkat na TRESemmé :)

    OdpovědětVymazat
  16. Na tu vánoční kolekci od Essence se musím podívat, jestli už jí mají i u nás. Ty bačkory jsou super.

    jennytailor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla by snad být dostupná už všude. Tak snad ještě něco ulovíš :-)

      Vymazat
  17. fúha celkom veľký nákup :D páčia sa mi tvoje papuče, aj ja mám také podobné sobíkovské :D
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám takovéhle papuče každý rok. A mamča mi je dává vždy na vánoce. Minulý rok jsem dostala žabky.. :-)

      Vymazat
  18. Tie papučky mám akurát na sebe. Som ich dostala od mojej lásočky na mikuláša. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Super produkty, na paletky na obočí od estyle se těším :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý váš komentář :-)